perjantai 29. joulukuuta 2017

Nyxin joulukalenteri: Luukut 19-24

Moi taas parin päivän tauon jälkeen! Halusin viettää joulun rauhassa perheen ja sukulaisten kanssa, joten en avannut konetta oikeastaan koko joulun aikana. Tuntui myös kivalta pitää pientä taukoa postaamisesta, koska joulukalenterin teossa meni kuitenkin tosi paljon aikaa ja olihan se vähän rankkaakin postata joka päivä vähintään yksi postaus. Pieni tauko teki kuitenkin hyvää ja täällä sitä nyt taas ollaan  Mulla on parikin postausta jo valmiina tuolla luonnoksissa, mutta halusin tämän kuitenkin tulla julkaisemaan ensimmäisenä tuon pienen tauon jälkeen. Jos sulta on mennyt ohi aiemmat Nyxin joulukalenteri postaukset, niin ensimmäisen osan löydät täältä, toisen täältä ja kolmannen täältä. Nyt vuorossa on siis viimeinen osa tästä pienestä postaussarjasta!
DSC_0608

DSC_0609
19. luukusta paljastui jälleen yksi Soft Matte Lip Cream sävyssä Copenhagen. Olin tosi yllättynyt siitä, että tykästyin tähän sävyyn tosi paljon ja oonkin käyttänyt tätä tosi paljon nyt joulun aikana. Yleensä vierastan kaikkia tummia sävyjä huulilla, mutta tämä oli kyllä oikein kiva ja vielä Soft Matte Lip Cream! Tämä sävy sopii kyllä tosi hyvin tähän vuodenaikaan.

20. luukku piti sisällään Matte Lipstickin sävyssä Shocking pink. Sävyn nimi on kyllä tosi sopiva, koska tämä todellakin on oikein kunnon pinkki puna :-D Tän käyttäminen vaatii ehkä vähän totuttelemista, mutta tykkään kyllä tästä kovastikin. Voisin kuvitella käyttäväni tätä enemmän sitten kesällä!

21. luukusta tuli Lip Lingerie sävyssä Exotic. Tähän tykästyin myös tosi paljon! Tuo sävy on oikeasti paljon punaisempi kuin miltä kuvissa näyttää. Koostumus näissä Lingerieissä on kyllä välillä vähän outo, mutta muuta valittamista näissä ei mun mielestä ole. Tässä taas yksi sellainen sävy, jonka voisin kuvitella ostavani myös täysikokoisena!
DSC_0610

DSC_0611
22. luukku piti sisällään Intense Butter Glossin sävyssä Tres leches. Näiden Intense Butter Glossien koostumus ei ole kyllä yhtään mun mieleen. En tykkää tahmeista huulikiilloista ja sellaisia nämä nimenomaan kyllä ovat. Lisäksi tätä huulikiiltoa tulee helposti laitettua aika paksukin kerros huulille. Tuo sävy näyttää huulilla kyllä oikein kivalta ja tää sopii mun mielestä aika hyvin arkikäyttöön. 

23. luukusta tulikin sitten Butter Gloss sävyssä Sugar cookie. Tämä ei ole aivan niin tahmeaa verrattuna tuohon edelliseen ja sen takia tykkäänkin tästä ehkä hitusen enemmän. Lisäksi tämä tuo juuri sopivasti tuota vaaleanpunaisen sävyä huulille, mutta ei kuitenkaan liikaa. Tämäkin sopii mun mielestä aika hyvin arkikäyttöön!

24. ja viimeisestä luukusta tuli Butter Lipstick sävyssä Ripe Berry. Tässä vaiheessa on ihan pakko sanoa, että olin vähän pettynyt siihen, että kolmeen viimeiseen luukkuun oli laitettu niin samantyyppiset tuotteet. Asian kuitenkin pelasti se, että tämä viimeinen sävy on oikein ihana!  Oikeasti paljon pigmenttisempi kuin mitä kuva antaa ymmärtää.

Näistä luukuista suosikeiksi nousi ehdottomasti yhdeksästoista sekä kahdeskymmenesensimmäinen! Kieltämättä joulupäivänä tuntui ihan oudolta, kun ei saanutkaan avata uutta luukkua joulukalenterista :-D Oon varmaan jossakin vaiheessa tekemässä yhteenveto postausta siitä, mitä tykkäsin tästä kalenterista kaikenkaikkiaan. Vai onko kiinnostusta tällaiselle? Entä mikä oli teidän suosikki näistä Nyxin joulukalenterin luukuista? Mun tuli otettua niin vähän kuvia jouluaattona, että todennäköisesti jouluaatosta ei tule mitään erillistä postausta, vaikka ensin olinkin niin suunnitellut. Palataan kuitenki mahdollisimman pian joululahja postauksen kanssa!

10 kommenttia:

 1. Ehdottomasti teet tuon yhteenvedon tästä!! Mulla ei oo yksittäistä lempparia sun joulukalenterista, sillä sun blogi on mun yks lemppari ja tykkään täten kaikesta mitä postaat :) Jos joku pitäisi mainita niin varmaan kaikenlaiset haastepostaukset on olleet kivointa luettavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhteenvedon tekeminen menee kyllä ensi vuoden puolelle, mutta sellainen on kyllä ehdottomasti tulossa! :) Oi kiitos, tää oli tosi ihanaa kuulla! ♥ Haastepostaukset on kyllä munkin mielestä kaikkein kivointa luettavaa blogeissa :D

   Poista
 2. Todellakin yhteenvetoa kehiin, mielenkiinnolla ootan 8) Tuo Copenhagen sävy on ollut mulla mielessä pitkään, mutta kun nuo soft mattet ei toimi mulla ollenkaan ellei huulten omaa sävyä lähellä:D Todella kiva tää nyx, voisin ehken ostaa - tosin mietityttää nuo kirkkaat värit kun ne ei mulla pääse käyttöön..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että on kiinnostusta tuohon postaukseen! :) Copenhagen yllätti mut kyllä tosi positiivisesti. Mä oon koko ajan ajatellut, että tuollaiset tummat sävyt ei oo ollenkaan mua varten, mutta mun on kyllä pakko muuttaa mun mielipidettä :D Soft Matte Lip Creamit on mun lemppareita, enkä oo vielä kertaakaan törmännyt huonoon tuotteeseen tuossa sarjassa :D Mutta tietysti jokaisella eri tuotteet toimii eri tavalla. Muakin vähän mietitytti etukäteen, että kuinka paljon tuolta paljastuu sellaisia sävyjä, jotka ei tule mulla käyttöön, mutta loppujenlopuksi sellaisia sävyjä olikin tosi vähän!

   Poista
 3. Kokonaisuudessaan tuo kalenteri oli mun mielestä tosi hyvä ja siinä oli monipuolisesti eri sävyjä ja eri huulituotteita :) Tietenkin voisihan tuosta kalenterista lukea mielellään myös lisää ja vaikka nähdä kuvia huulituotteista ihan sun huulillasi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä täysin samaa mieltä sun kanssa! Kiitos postausideasta! :)

   Poista
 4. Intense Butter Gloss oli koko kalenterin lemppari, vaikka ei omaan omistukseen jäänytkään, mutta mitä kalenterin juttuja aina joka aamu ihastelin.

  Sydämellistä uutta vuotta Sofia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävyt noissa Intense Butter Glosseissa oli kyllä munkin mieleen, mutta se koostumus kyllä jostain syystä tökkii mulla :/ Ehkä sekin on kuitenkin tottumiskysymys ja pitäisi vain totuttaa itsensä sellaisiin :D Ihanaa uutta vuotta! ♥

   Poista
 5. Joo mäkin haluan yhteenvedon tästä kalenterista! Jos saat siihen mahdutettua pienen plussat ja miinukset -jutun niin ois tosi jees :)

  VastaaPoista