lauantai 9. joulukuuta 2017

9. luukku: Olenko ainoa, joka...

Luukku 09
...ei tykkää vihreistä kuulista? Tiedän, että vihreät kuulat kuuluvat yleensä jouluun, mutta en tykkää niistä yhtään, joten kierrän ne aina mahdollisimman kaukaa.

...meikkaa jouluaattona, vaikka olisikin ihan koko päivän kotona ihan vain perheen kesken? En edes tiedä miksi meikkaan, vaikka olisinkin vain kotona koko jouluaaton. Varmaankin siitä tulee jotenkin paljon juhlallisempi olo :-D Ja siis ylipäänsä meikkiin panostaminen on kivaa, etenkin juuri jouluaattona!

...suunnittelee joka vuosi tekevänsä jonkinlaisen DIY-joulukalenterin, mutta luopuu ajatuksesta luovuuden puutteen takia? Oon siis maailman epäluovin (onko toi sana? :-D) ihminen ja sen takia oonkin joutunut luopumaan monesta hyvästäkin ideasta. Lisäksi laiskuudellakin saattaa olla jotakin osuutta asiaan..

...ostaa joka vuosi itselleen joululahjaksi jonkinlaisen lahjapakkauksen? Lahjapakkauksella tarkoitan siis niitä meikkipakkauksia, joissa tulee aina erilaisia meikkejä mukana. Viime vuonna ostin itselleni Essencen lahjapakkauksen, joka sisälsi kaksi erilaista kynsilakkaa, luomiväripaletin sekä irtoripset. Toissa vuonna ostin itselleni Lumenen lahjapakkauksen, jossa oli ripsari ja kajaali. Tämän vuoden lahjapakkausta en ole vielä päättänyt :-D
Christmas 01
...ei muuten välitä niin hirveästi lumesta, mutta jouluaattona sitä on pakko olla edes jonkin verran? Jos jouluaattona ei ole lunta, joulufiilis kärsii. Ei toki niin paljoa, että joulufiilis häviäisi kokonaan, mutta jonkin verran kuitenkin.

...ei tykkää rosollista tai lipeäkalasta? Rosollin taisinkin mainita pari postausta sitten, mutta lipeäkala on yhtälailla ihan hirveän makuista. Jo pelkkä hajukin alkaa oksettamaan. En muutenkaan hirveästi tykkää kalasta, mutta lipeäkala on vielä normaalia kalaa kauheampaa.

...herää jouluaattoaamuna aikaisin ja menee illalla/yöllä myöhään nukkumaan? Jouluaaton on tietysti kestettävä mahdollisimman kauan aikaa, koska se on vain kerran vuodessa.

...toivoo edelleen joka vuosi joululahjaksi jotakin lautapeliä? Tai oikeastaan toivotaan Siljan kanssa yhteisenä lahjaja joka vuosi jotakin lautapeliä. Pelillä ei oikeastaan ole mitään väliä, kunhan sitä vain pystyy pelaamaan mahdollisimman moni.
Christmas 02
...rakastaa joulukorttien kirjoittamista? Varsinkin silloin ala-asteella olin ihan fiiliksissä, kun sain viedä jokaisen luokan oven takana olevaan joulupostilaatikkoon joulukortin. Meidän koulussa oli silloin 40-50 oppilasta ja jaksoin pienestä alkaen kirjoittaa ihan kaikille omat kortit. Ilmoittauduin monesti myös vapaaehtoiseksi kirjoittamaan kaikki joulukortit, jotka lähetettiin sitten postissa eteenpäin sukulaisille ja muille tutuille :-D

...lapsena avasi monena jouluna peräkkäin kaikki joulukalenterin luukut samantien? Olin lapsena tosi kärsimätön (ja joskus edelleen), joten en millään malttanut avata vain yhtä luukkua päivässä. Varsinkin Muumi kalenterit oli sellaisia, joiden sisältöä ei millään malttanut avata yksi luukku kerrallaan.

...rakastaa sitä suklaata, joka on niissä parin euron suklaakalentereissa? Oon kuullut tästä niin paljon eriäviä mielipiteitä. Joidenkin mielestä se on parasta suklaata, kun taas jotkut eivät tykkää siitä ollenkaan. Kumpaan ryhmään sinä kuulut?

...luuli pienenä, että joulua vietetään ainoastaan Suomessa? Luulen, että tämä harhaluulo johtui siitä, että tiesin Joulupukin asuvan Suomessa ja ajattelin, ettei Joulupukki mitenkään ehdi kiertämään mitään muuta maata kuin Suomen jouluna.

Olipas kiva tehdä tämä postaus myös jouluisena versiona! :-D Hetken kyllä mietin, että keksinkö tarpeeksi jouluisia juttuja tähän, mutta nämä kaikki syntyivät kuin itsestään hetken mietinnän jälkeen. Jos te olette tehneet blogeihinne jouluisen version tästä, niin lukisin niitä enemmän kuin mielelläni, joten laittakaahan kommentin perään linkkiä! Muistuttelisin muuten vielä Linkkaa blogisi -postauksesta, joka on edelleen käynnissä! Blogisi voit käydä linkkamassa tänne! Aikaa on tosiaankin ylihuomiseen asti. Ihanaa lauantaita ja joulukuun 9. päivää kaikille!  


Jälleen kerran pari kuvaa on lainattu pexels.com sivustolta!

18 kommenttia:

 1. Ihana idea ja kuvat! Et oo ainoa näissä kaikissa jutuissa. En itekkään tykkää lipeäkalasta, rosollista tai vihreistä kuulista ja rakastan kans parin euron kalentereiden suklaata! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini ♥ Oon maistanut lipeäkalaa tasan kerran, mutta se oli ihan tarpeeksi mulle :D Toista kertaa ei onneksi tarvitse maistaa. Voisin syödä sitä suklaata vaikka millä mitalla, koska se on niin hyvää :D

   Poista
 2. Heh, vaikka tykkään joulusta ihan simona, niin ollaan kyllä hyvin samanlaisia! :D :D

  VastaaPoista
 3. Olipa hauska postaus! Mä en myöskään pidä kauheasti vihreistä kuulista. Oon kai syönyt niitä joskus niin paljon ettei enää maistu :D Pitääpä taas toteuttaa tämän tyylinen postaus omassa blogissa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Ella! ♥ Mä en oo syönyt ikinä vihreitä kuulia hirveästi, koska en oo oikein koskaan tykännyt niistä. Innolla jään odottelemaan sun versiota tästä samasta postauksesta :)

   Poista
 4. Kiva postaus! :) Tää sopii just hyvin jouluun! Ne halppis euron kalenterien suklaat on kyllä niin hyviä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon Niina! ♥ Ne on kyllä ihan parhaita! :D

   Poista
 5. Ihan sika kiva postaus! ❤ Pystyn samaistumaan moneen kohtaan, hyi lipeä kalaa en halua edes maistaa tetveisin ennakkoluuloinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jenny! ♥ Joo, toivon että itekään en olisi koskaan maistanut! :DD Onneksi sitä ei kuitenkaan tarvitse enää toista kertaa maistaa enää.

   Poista
 6. Hauska postaus! Oon tosi monesta asiasta sun kanssa samaa mieltä. Edelleenkin saatan avata joulukalenterista useamman kuin vain yhden luukun ja tästä mulle pienenä saatettiin välillä kommentoida :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Hahah, ollaan molemmat siis yhtä malttamattomia :D

   Poista
 7. Ahh moni kohta kolahtaa! Ihan kuin oisin lukenut suurimmassa osassa kohtaa itsestäni:'D Paitsi että toi joulukalenterin luukku kohta, mä oon kärsimätön ihminen mutta se oli jo pienenä omasta mielestäni ehdoton nounou ja olin hyvin järkyttynyt kun silloinen paras ystäväni availi salaa niitä useamman kerralla:'D Aiai..

  Mutta siis todella hauska postaus ja tällaisen voisi itsekin ehkä joskus toteuttaa, todella kiva ja erilainen faktapostaus itsestä ja hauska kun kaikki oli jouluaiheisia faktoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah ;D Voi kunpa itekin olisin pystynyt olemaan kärsivällinen ja avaamaan luukut yksi kerrallaan :D Äiti monta kertaa yritti mulle tolkuttaa, että ne pitää malttaa avata yksi luukku kerrallaan, mutta enhän mä nyt millään malttanut.. Kiitos paljon ja toteuta ihmeessä tämä myös sun blogissa! ♥

   Poista
 8. Siis se on ihan totta että halvimmassa kalenterissa on se paras suklaa! <3 Saispa sitä isoina levyinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon monesti haaveillut ihan samasta asiasta! :D

   Poista
 9. Ahahhah niin hauska toi että oot luullut joulun olevan vaan Suomen juttu, ihana! :D<3 Ja siis samaistuin tosi moneen taas, erityisesti tuohon että jouluaaton on kestettävä aina mahdollisimman kauan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D Muistan vieläkin kun mun serkku sitten joskus sanoi, että tottakai joulua vietetään muuallakin kuin Suomessa, niin luulin hänen huijaavan :D Jouluaatossa on se oma taikansa, joten tottakai sen on kestettävä mahdollisimman kauan ;)

   Poista