lauantai 23. joulukuuta 2017

23. luukku: Linkkaa blogisi "voittajat"

Luukku 23
Hahah, olipas jotenkin hankala otsikoida tämä postaus :-D Kiitos kaikille, jotka linkkasitte bloginne, sainkin tuon postauksen myötä muutaman uuden blogin mun seuraamis listalle. Mutta niin siis tosiaan, nyt tässä postauksessa olisi aika paljastaa Linkkaa blogisi -postauksen voittajat, jotka tosiaankin arvoin!
peut-être
"17-vuotiaan lukiolaisen blogi, jossa aiheita laidasta laitaan."

Sinin blogi olikin mulle jo entuudestaan hyvinkin tuttu, koska ollaan samassa WhatsApp ryhmässä oltu nyt viime kesästä asti. Tykkään Sinin blogissa erityisesti siitä, että siellä todellakin on monipuolisesti postauksia laidasta laitaan. Sini on myös tosi taitava kirjoittamaan! Sinin blogiin pääset tästä.
All the little snowflakes
"19-vuotiaan Pohjois-Pohjanmaalaisen nuoren naisen lifestyleblogi."

Ellankin blogi oli hyvin tuttu mulle jo entuudestaan ja ollaan tunnetukin Ellan kanssa jo pidemmän aikaa. Ellan blogissa tykkään eniten ulkoasusta ja etenkin blogin nimestä. Ellan blogista löytyy paljon parisuhteeseen liittyviä postauksia ja niitä onkin aina mielenkiintoista lukea! Ella on myös todella taitava kirjoittamaan. Blogiin pääset tutustumaan tästä.
Where to next
"24-vuotiaan naisen blogi, jossa matkustetaan, suunnitellaan matkoja ja pohditaan kaikkea matkusteluun liittyvää! Postauksia myös muustakin kuin matkustamisesta :)"

Niinan blogi oli ensimmäinen matkailuun liittyvä blogi, johon liityin lukijaksi. Rakastan itsekin matkustamista, joten mielenkiinto heräsi heti, kun avasin blogin etusivun. Niinan blogi on täynnä upeaakin upeampia matkailukuvia ja hän kertoo monipuolisesti matkoistaan. Niinan blogiin pääset tutustumaan tästä.
Erelkee
"Blogin takana on 16-vuotias kainuulaistyttö, jonka intohimona on kirjoittaminen ja nauraminen."

Erjan blogi oli mulle entuudestaan tuntematon. Tykästyin kuitenkin heti Erjan kirjoitustyyliin ja hän osaa otsikoida postauksensa todella hyvin. Kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa myös tämä blogi. Blogiin pääset tästä.
Elämäni minun väreilläni
"Täällä kirjoittelee abivuotta viettävä Roosa. Pidän kirjoittamisesta & valokuvaamisesta, musiikista, lukemisesta & positiivisesta asenteesta."

Viimeisenä vaan ei suinkaan vähäisimpänä Roosan blogi. Roosankin blogi on tosi monipuolinen ja sieltä löytyy kaikenlaisista aiheista postauksia. Erityisesti tykkään Roosan tyylistä! Roosan blogiin pääset klikkaamalla tästä.

Toivottavasti te löydätte tämän postauksen myötä uusia blogeja teidän lukulistalle. Olisin voinut mainita kaikki blogit, jotka linkattiin tuohon aiempaan postaukseen, mutta niitä tuli yksinkertaisesti niin paljon, että pakko oli rajata se määrä viiteen. Nyt mä ajattelin lähteä käymään isoäitillä ja sen jälkeen vietän rauhallisen illan Netflixin ja blogien parissa. Uskomatonta, että aattoon on enää yksi yö!!

12 kommenttia:

 1. Oii niin kiva että pääsin tähän postaukseen! Kiitos kauniista sanoista♡

  VastaaPoista
 2. Jee oli kiva löytää itsensä tästä postauksesta! :) Kiitos paljon sanoistasi ja ihana kuulla, että tykkäät mun blogista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä! :) ♥ Sun blogi on yksi mun lemppareista! ♥

   Poista
 3. Oi että, ihana kuulla että tykkäät! Kiitos ❤

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos ihana ❤ Niin mukavaa aina lukea omasta blogista kivoja juttuja, tulee niin hyvä mieli :')

  VastaaPoista
 5. Pari tuttua blogia löytyikin tästä! Mutta myös tuntemattomampia mulle, joten täytyykin tsekata ne :)

  VastaaPoista