maanantai 11. joulukuuta 2017

11. luukku: Jouluvalot

Luukku 11
Jouluvalot on ihan superihania ja ne todellakin tuo joulufiiliksen! Tämän päivän luukussaa pääsettekin vähän näkemään meidän jouluvaloja. Meillä on kyllä vielä enemmänkin jouluvaloja, mutta valitsin tähän postaukseen mun suosikki jouluvalot!
DSC_0580
Tämä Siljan huoneesta löytyvä jouluvalo on vähän sellainen, jota mun mielestä pystyisi muutenkin käyttämään kivana koristeena kuin pelkästään jouluna. Ollaankin aiempina vuosina annettu tuon roikkua tuossa ikkunassa vähän kauemmin verrattuna muihin jouluvaloihin.
DSC_0583
Tämä sydämen muotoinen kynttelikkö meillä on meidän kirjahyllyssä olohuoneessa. Tässä on se hyvä puoli, että tämä toimii patterilla, joten johtojen kanssa ei tarvitse värkätä ollenkaan. Tämän saa lisäksi toimimaan ajastimella ja se palaa 6 tuntia kerrallaan. Isoäitillä on vanhainkodissa omassa huoneessaan ikkunalaudalla sellainen perinteinen kynttelikkö, joka myös toimii ajastuksella ja ilman johtoja. Se onkin kätevä sille sinne omaan huoneeseen.
DSC_0582
En nyt oikein osannut päättää onko tämä jouluvalo vai ei, varsinkin kun tämä on meillä käytössä ympäri vuoden, mutta otin sen kuitenkin tähän postaukseen mukaan :-D Tämä on tosi yksinkertainen, mutta mun mielestä silti niin kaunis valo. Ja sopii hyvin meidän olohuoneeseen.
DSC_0587
Viimeisenä tällainen aika perinteinen kynttelikkö, mutta silti pienellä erikoisuudella. Tuo tähti tuossa päässä on mun mielestä kiva lisä muuten aika tavalliseen kynttelikköön. Normaalit kyntteliköt on kyllä mun suosikkeja.

Lisäksi lähempänä joulua meille tuodaan tietenkin vielä joulukuusi, joka on tietysti ehdoton lemppari kaikista joulukoristeista sen näyttävyyden takia. Tästä postauksesta tulikin lyhyempi, mitä olin alunperin suunnitellut. Noh, kerrankos sitä vaihteeksi vähän lyhyempääkin postausta :-D Millaisia jouluvaloja tai -koristeita teiltä löytyy kodista? :-)

14 kommenttia:

 1. Voi että miten kaunista ja ihanaa, että teillä on jouluvaloja siellä. Tästä sitten plumpsahti mieleen, ettei huoneidenvaidon takia olla saatu vielä edes ulkovaloja aikaiseksi. Nyt tarttis tehdä jotain. <3 Ihana luukku tämä. <3

  Meillä on kaksi kuusta, muovikuusia kisujen takia. Toinen onkin valkoinen, viime vuonna tempaistiin sellainenkin ostoon. Toisessa on vanhanajan koristeita ja toisessa glitteriä ja kimallusta. Lisäksi on jotain pientä sälää, joka on enemmän taas sellaista talonpoikaishenkistä eli meidän kotoa ei glitteriä muutoin löydy. Sitten toki omistan muutamia niitä rakkaita Disney-joulukoristeita, jotka menee ylitse muiden ja myös Disney-ja Starbucks-joulumukit. <3

  Ihanaa uutta viikkoa Sofia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon Tiia! ♥ Meilläkään ei vielä ole kuin pari jouluvaloa ulkona, mutta varmasti laitetaan tämän viikon aikana enemmänkin.

   Meilläkin olisi aika varmasti muovikuusi, jos meidän Misu olisi sisällä enemmän, mutta koska pikkusisko on allerginen kissoille, niin se ei voi olla kuin hetken aikaa kerrallaan sisällä ja silloinkin se on mun huoneessa :D Meillä oli kyllä yhtenä vuonna ihan muuten vaan muovikuusi, koska ajateltiin päästä helpommalla, mutta siirryttiin sitten takaisin aitoon kuuseen seuraavana vuonna :D Oi, nuo Disney-joulukoristeet kuulostaa niin ihanilta ♥ Kelpaisi kyllä ehdottomasti tännekin! Ollaan menossa nyt tulevana viikonloppuna Helsinkiin ja ajattelinkin käydä Starbucksista noutamassa itselleni joulumukin, jos niitä vain on vielä siellä jäljellä.

   Ihanaa viikkoa sinnekin päin! ♥

   Poista
 2. Ihana tuo sydämen mallinen kynttelikkö ❤ Itse oon laittanut ikkunaan sydämen mallisen led-koristevalon, pinnasängyn lähelle sekä keittiöön koristevaloketjun. Vielä en oo parvekkeen valoja virittänyt, mutta saa nähdä jaksanko niitä edes laittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on munkin lemppari kaikista noista! ♥ Tuo teidänkin sydämen mallinen led-koristevalo kuulostaa ihanalta ♥ Me ei laitettu tänä vuonna terassille tai parvekkeelle mitään jouluvaloja. Tai noh, terassilla on sellainen sininen kolmion mallinen valosarja, joka on pystyssä siinä lattialla, joten kai sen voi tavallaan laskea myös jouluvaloksi :D

   Poista
 3. Voi kuinka ihania valoja, varsinkin toi eka on kyllä niin nätti!♡

  VastaaPoista
 4. Ihania jouluvaloja teillä. 💛 Ite rakastan valoja ja niitä on ehkä jo vähän liikaakin meillä 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora! ♥ Mäkin rakastan jouluvaloja yli kaiken ja musta tuntuu että hukuttaisiin jouluvaloihin, jos mut päästettäisiin oikein kunnolla valloilleen :D Jouluvalojahan ei koskaan voi olla liikaa ;)

   Poista
 5. Tuo ikkuna-valo löytyy myös mun kotoa! Se on just tosi kaunis ja simppeli eikä oo niin jouluinen, etteikö sitä voisi pitää ikkunassa kauempaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kuulla! :) Niinpä! Me jätetäänkin tuo usein yöksi päälle tuonne huoneeseen, niin se tuo vähän valoa jos esimerkiksi yöllä pitää käydä juomassa tai jotain. Tuo roikkuu tuossa ikkunalla pitkästi helmikuunkin puolelle usein :D

   Poista
 6. Tosi ihania jouluvaloja teillä! Eniten tykästyin tuohon kynttelikköön missä on tuo tähti, se on tosi ihana! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! ♥ Se on kyllä munkin mielestä tosi ihana ja sopii meidän keittiöön tosi hyvin :)

   Poista
 7. Tuo tähtikynttelikkö on ihana! Meillä on vaan ihan perus kyntelikköjä ja olkkarissa lasipurkissa kukan muotoisia led-valoja. Normi kynttilöitä sitten illasta riippuen on joka paikassa :D

  ♡:llä valoloytyy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sofia! ♥ Meilläkin on olohuoneen nurkassa sellainen vähän isompi lasipurnukka, johon äiti on sitten laittanut led-valot palamaan ja se on kyllä myös tosi kiva. Meilläkin palaa kynttilöitä monessa paikassa ja usein käydään sytyttämässä myös ulos tuikkuja :D

   Poista