torstai 21. joulukuuta 2017

Nyxin joulukalenteri: Luukut 13-18

Tuntuupas oudolta istahtaa alas ja alkaa rauhassa näpyttelemään uutta postausta, koska oon koko päivän ollut koko ajan menossa :-D Heräsin vähän ennen kymmentä ja katsoin Netflixiä suunnilleen kahteentoista asti, mutta sen jälkeen olen ollut käymässä kotona (ollaan siis Hakalassa tällä hetkellä), kaupassa ja lisäksi vielä isoäitilläkin. Nyt ajattelin esitellä tuosta Nyxin kalenterista teille luukut 13-18. Aiempien luukkujen sisällöt voitte käydä kurkkaamassa täältä ja täältä!
Untitled

DSC_0597
Kolmastoista luukku piti sisällään Liquid Suede Cream Lipstickin sävyssä Vintage. Aluksi ajattelin tämän olevan liian ruskea mun makuun, mutta huulilla tämä näyttikin yllättävän kivalta. Innostuin loppujen lopuksi tästä sävystä niinkin paljon, että laitoin tätä viime perjantaina meidän joulujuhlaan ja opiston 70-vuotisjuhliin.

Neljännestätoista luukusta tuli Butter Lipstick sävyssä Root beer float. Oon tämän kalenterin myötä huomannut, että nämä Butter Lipstickit ovat tosi helposti sotkeentuvia. Pieni hipaisu ja kaikki huulipunat onkin jo jossain muualla kuin huulilla. Sävy tässä oli kuitenkin tosi kiva ja tulisin tätä varmasti käyttämään enemmänkin ellei se olisi niin sotkuinen.

Viidennestätoista luukusta putkahti Butter gloss sävyssä Raspberry tart. Tässä nähdään taas yksi sellainen sävy, jota en varmaankaan muuten ostaisi ollenkaan. Sävy ei ole huulilla niin hirveän pigmenttinen, mikä on toisaalta ihan hyvä, koska jo seitsemännestä luukusta paljastui yksi violetti sävy. Tämä oli kyllä kiva saada testiin!
Untitled

DSC_0599
Kuudestoista luukku piti sisällään Lip Lingerien sävyssä Embellishment. Kaikista kalenterista tulleista Lingerieistä tykkään tästä kaikista eniten. Näyttää tosi kivalta huulissa, kuitenkaan olematta liian tumma. Oon huomenna menossa lukion joulujuhlaan ja ajattelin laittaa tätä sinne!

Seitsemännestätoista luukusta tuli Simply Red Lipcream sävyssä Russian roulette. Ensimmäisenä kiinnitin huomiota siihen, että tämähän on melkein saman sävyinen kuin ihan ensimmäisestä luukusta paljastunut huulipuna. Tästä ei kuitenkaan tule täysin mattaista kuivuessaan. Plussaa annan tuosta kätevästä muodosta. Tuon pystyy helposti levittämään huulille, eikä sillä sotke. Tämä oli vasta toinen tällainen tuote koko kalenterista ja toivoisin, että viimeisistä luukuista tulisi vielä edes yksi tällainen.

Kahdeksannentoista luukun takaa löytyi Liquid Suede Cream Lipstick sävyssä Stone fox. Tota joo, tää on ensimmäinen tuote koko kalenterista, josta oon 100%:n varma, että en tule koskaan käyttämään. Mulle ei vain yksinkertaisesti sovi tuon värinen ja kaikenlisäksi noin tumma huulipuna. En oikein voi antaakaan tätä kenellekään, koska kukaan mun tutuistakaan ei käytä tämän sävyisiä huulipunia.

Näistä luukuista mun suosikeiksi nousi ehdottomasti kolmannentoista luukun Liquid Suede sekä kuudennentoista luukun Lingerie. Oon muuten pahoillani, siitä että viime aikoina mun kommentteihin vastaaminen on ollut todella hidasta. Mulla on vain ollut niin paljon ohjelmaa, että olen useasti vain nopeasti lukenut uudet kommentit ja sitten jättänyt vastaamatta niihin. Tähän on kuitenkin tulossa muutos nyt. Suuret kiitokset kaikille, jotka ovat kommenttia laittaneet!  Mikä/mitkä näistä sävyistä iski suhun kaikkein eniten?

12 kommenttia:

 1. Toi kolmantena tullut puna on nätti!♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kivan erilainen ja ei kuitenkaan liian räväkkä! :)

   Poista
 2. Itse tykkään eniten Lip Lingerien sävyssä Embellishment sekä Butter Lipstick sävyssä Root beer float :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo molemmat on tosi kauniita sävyjä ♥ Tuo jälkimmäinen sävy sopii hyvin myös arkiseen käyttöön!

   Poista
 3. Tuo Russian roulette on niin kauniin sävyinen, voi olla että laitan itsekkin sitä jouluna :) Mä taas tykkäsin myös tuosta Root beer floatista, mun mielestä se ei sillee sotkenut vaan oli juuri kiva laittaa ja kosteuttikin hiukan huulia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi upea sävy! ♥ Sävynä tuo Root beer float oli kyllä tosi kiva, mutta mulla jostain syystä tosi helposti sotkeentuva. Tosin oon välillä sellanen säheltäjä, että saattaa olla, että sen takia se sotkeentuu mulla niin helposti :D

   Poista
 4. Ihania juttuja tullut Nyxin joulukalenterista, vaikka osa on vähän omaan makuun tummia. Mutta tytärhän pölli kalenterin, joten ei niin mitään väliä. :)

  Ihanaa joulua Sofia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä ollu niin ihania tuotteita ja sävyjä! ♥ Mäkin oon aiemmin vähän vierastanut tummia sävyjä huulipunissa, mutta tämän kalenterin myötä oon kyllä lämmennyt niille. Hyvänä esimerkkinä just toi kolmannestatoista luukusta tullut ruskea sävy, tykkään! Hyvää joulua myös sinne! ♥

   Poista
 5. Oi, tuo Lip Lingerie ja Butter lipstick on aivan ihanan värisiä <3 Tää Nyxin kalenteri on kokonaisuudessaan vaikuttanut tosi kivalle, vaikka mukana onkin ollut sellaisia sävyjä mitä en myöskään ite käyttäis. Täytyykin ensi vuonna miettiä ostaisko itsellekin tällaisen Nyxin kalenterin jos sellaisia myydään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään noista sävyistä! ♥ Tässä kalenterissa on se hyvä puoli, että nää tuotteet ei oo täysikokoisia ja sitä kautta pääseekin sitten tutustumaan sellaisiinkin sävyihin, joita ei muuten tosiaan ostaisi. Tää kalenteri on tehnyt muhun kyllä vaikutuksen ja itekin mietin jo, että hankkisinko ensi vuonna taas Nyxin kalenterin :) Jo viime vuonna katsoin Youtubesta videoita siitä edellisen vuoden kalenterista ja olisin varmasti siitäkin tykännyt tosi paljon!

   Poista
 6. Toi sinisen sävyinen on kyllä jännän värinen... :D mun lemppari näistä on toi 16. luukku<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi mielenkiintosen värinen ja aika harvalla varmaan tulisi edes käyttöön :D Tuo Lingerien sävy oli kyllä tosi ihana, viimeksi tänään oli sitä huulilla! ♥

   Poista