tiistai 5. joulukuuta 2017

5. luukku: Marraskuun suosikit

Luukku 05
Viides luukku pitää sisällään mitäs muutakaan kuin marraskuun suosikit! On jännä huomata, miten joinakin kuukausina niitä suosikkeja on tosi vaikea keksiä, mutta sitten taas on sellaisia kuukausia, kun suosikkeja ei tarvitse miettiä hetkeäkään. Marraskuu kuului noista jälkimmäiseen.
Tämän ei pitäisi tulla mitenkään yllätyksenä kenellekään, että Aleksanteri Hakaniemen Kynttilät on marraskuun biisisuosikki. Voisi melkein sanoa, että Aleksanteri on tällä hetkellä mun suosikki kaikista suomalaisista laulajista. Voi kunpa hänen debyyttialbuminsa ilmestyisi mahdollisimman pian!  
Lucifer
Lucifer todellakin ansaitsee paikkansa kuukauden sarjasuosikkina. Mun kaveri oli jo kauan aikaa puhunut tästä sarjasta, mutta tätä ei ollut Netflixissä tai Viaplayssa, joten enhän mä nyt sitten tätä voinut katsoa. Marraskuussa kuitenkin huomasin, että tää on ilmestynyt Netflixiin (saattaa toki olla, että tää on tullut sinne aiemminkin, mutta huomasin sen vasta myöhemmin) ja pakkohan tämä oli heti aloittaa.

Tässä lyhyesti juonesta: Lucifer Morningstar kyllästyi työhönsä Helvetin johtajana ja päätti aloittaa uuden elämän ihmisten keskuudessa. Paikaksi valikoitui luonnollisesti Los Angeles, Enkelten kaupunki, jossa mies nyt pyörittää yökerho Luxia parhaan ystävänsä Mazen kanssa ja hyppii pinnallisesta suhteesta toiseen. Kaikesta tästä huolimatta hän tuntee kuitenkin olevansa tylsistynyt.
Tuntematon sotilas
Tämäkään tuskin tulee yllätyksenä kenellekään, mutta Tuntematon sotilas on marraskuun elokuvasuosikki. En vaan voi kyllin montaa kertaa sanoa tätä, mutta katso todellakin tämä jossakin vaiheessa, koska tämä oli niin hyvä elokuva. Tai ainakin itse tykkäsin tästä tosi paljon.
DSC_0553
Kuukauden kirjasuosikki on Maiju Voutilaisen eli Mansikkkan kirjoittama Itke minulle taivas. En ole oikein ikinä tykännyt runoista, enkä välttämättä edes ymmärtänyt niitä kunnolla. Tämä kirja on kuitenkin ihan eri maata ja kaikki runoista avautuivat minulle melkein heti. Suosittelen ehdottomasti lukemaan tämän kirjan, vaikka et hirveästi runoista tykkäisikään.
DSC_0554
Tämä marraskuun Bette boxista tullut IsaDoran meikkivoide oli niin hyvä, että siitä tuli heti mun kosmetiikkasuosikki. Sattuikin niin hyvin, että tuo sävy oli juuri oikea mulle ja mun mielestä tuo pumppu tuossa purkin päässä on tosi hyvä ja kätevä. Tää tais varastaa mun entisen suosikki meikkivoiteen paikan :-D
24550596_2032831333399040_1686840950_n
Ja pitkän harkinnan jälkeen tämä kuva valikoitui kuukauden suosikkikuvaksi. Perustelen tätä sillä, että rakastan tätä talvista ja lumista maisemaa ja tekisin ihan mitä tahansa, että saisin noi lumet takaisin  

Löytyikö teiltä yhtään samankaltaisia suosikkeja? Eilen tuli muuten 50 lukijaa täyteen! Suuretsuuretsuuret kiitokset kaikille teille lukijoille!  Musta muuten tuntuu, että tänään myöhemmin blogiin saattaisi taas ilmestyä myös toinen postaus, joten olkaahan jälleen kerran taas kuulolla ;-) Muistuttelisin myös Linkkaa blogisi -postauksesta (click), joka on käynnissä ensi viikon maanantaihin asti!

10 kommenttia:

 1. Tuntematon sotilas on munkin leffasuosikki tässä kuussa! Se oli kyllä vaikuttava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin todellakin oli! Oon toki aina tykännyt myös siitä alkuperäisestä versiosta, mutta tämä uusi oli jotenkin vaikuttavampi ehkä sen takia että mukana oli niin paljon tuttuja näyttelijöitä :D

   Poista
 2. Kivoja suosikkeja jälleen! :) Tuo Tuntematon sotilas pitää kyllä käydä joku päivä katsomassa! Myös tuo Mansikkkan kirja alkoi kiinnostamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin suosittelen tuota Tuntematonta sotilasta! Mansikkkan kirja oli tosi koskettavaa luettavaa, joten voin suositella kyllä sitäkin todella lämpimästi :)

   Poista
 3. Tuntematon sotilas oli aivan ihana! <3 Oi, tuon Maijun runokirjan haluan kyllä itselleni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin todellakin oli ♥ Kannattaa todellakin lukea se jossain vaiheessa, jos suinkin vain mahdollista!

   Poista
 4. Oii paljon onnea 50 lukijasta!♥ Tuntemattoman sotilaan tuun näkemään parin viikon päästä ja ootan sitä kyllä innolla, koska oon kuullu siitä paljon hyvää. Maijun kirja ois kyllä ihana päästä lukemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset! ♥ Jes, kiva että säkin pääset katsomaan sen, koska se todellakin on katsomisen arvoinen! Maijun kirjaa suosittelen myös tosi paljon!

   Poista
 5. Kivoja suosikkeja! <3 Mun mielestä uusi tuntematon oli huippu hyvä, mutta aika hurjaa katseltavaa silti. Haluaisin päästä kans käsiksi tuohon Maijun kirjaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Kieltämättä jotkut kohtaukset oli paljon hurjempia mitä olin alunperin kuvitellut, mutta ihan uskomattoman hyvä silti! :D Tuo Maijun kirja oli kyllä ehdottomasti lukemisen arvoinen :)

   Poista