sunnuntai 3. joulukuuta 2017

3. luukku: Winter tag

Luukku 03
Tämän päivän luukusta paljastuukin Winter tag, joka oli ainakin pari vuotta sitten pinnalla tosi monessa blogissa. Itsekin julkaisin tämän pari vuotta sitten edellisessä blogissa (joka ei ole enää julkinen onneksi :-D) ja sieltä nyt kopioinkin nämä kysymykset. En valitttavasti enää muista mistä blogista tämä silloin aikanaan lähti liikkeelle. Haasteiden ystävänä mulle oli heti selvää, että mun joulukalenterissa tulee näkymään myös pari haastetta ja tässä nyt sitten olisi tämä ensimmäinen haaste. Jos olette tehneet/aiotte tehdä oman version tästä haasteesta omaan blogiinne, niin linkatkaa se toki alas kommentteihin! Postauksen kuvat on parin vuoden takaa, jolloin lunta oli enemmänkin kuin pelkästään se pari senttiä.. :-D
DSC_0730
Pidätkö kylmästä? - Hmm, sopivassa määrin. Tällä tarkoitan sitä, että sellanen 8-10 asteen pakkanen on vielä ihan jees, mutta jos menee yhtään tuon yli, oon ihan jäätymiskuoleman partaalla ja se ei ole yhtään kivaa.

Glögi, tee, kaakao vai kahvi? - Teestä en niin hirveästi välitä, mutta noi kaikki muut kuuluu mun lemppareihin, joten apua :-D Ehkä kuitenkin glögi, koska sitä myydään vain joulun aikaan, joten se on harvinaista herkkua.

Lempi vaate/asuste talvella? - Mun lempivaate on mun villapaita, jonka sain mun kummilta joululahjaksi pari vuotta sitten. Se on tosi lämmin ja koska siinä on vähän levenevä helma, se näyttää mun mielestä tosi kivalta.
DSC_0728
Lemppari talvielokuva? - Hmmm, mun piti hetken aikaa miettiä että mitäs talvielokuvia onkaan olemassa, enkä tästäkään nyt ole ihan varma, että voiko tätä laskea talvielokuvaksi, mutta siis Velho ja leijona! Suurin syy, miksi miellän tämän talvielokuvaksi on varmaankin se, että katsoin ensimmäisen kerran tuon elokuvan joskus talvella :-D

Mitä toivot joululahjaksi? - Noh, tähän vastasin aikalailla jo joulukalenterin ensimmäisessä luukussa.

Sataako siellä lunta, missä asut? - No siis ei tällä hetkellä, mutta yleensä talvisin täällä sataa lunta :-D Tosin yleensä ne lumet sulaa heti samana tai viimeistään heti seuraavana päivänä pois..
DSC_0734
Lempparikappale? - Tästä on tulossa postausta jossakin vaiheessa tässä joulukuun aikana! ;-)

Parasta talvessa? - Pakkasaamut, jolloin lumi narskuu ihanasti kenkien alla ja luistelu! Musta tuntuu, että en ikinä voi kyllästyä luisteluun. Harmi, että viime talvina luistelu on jäänyt tosi vähäiselle. Viime talvenakin taisin luistella vain tasan kerran.

On niin hassua, että näitä kuvia katsoessa tuli ihan hirveä ikävä lunta ja normaalisti en hirveästi tykkää lumesta :-D Kyllä se tosin on vaan niin, että lumi tuo pimeyden keskelle edes jonkin verran valoa ja sen takia sitä sitten varmaan kaipaakin. Mutta hei, olkaas vielä tämän päivän aikana kuulolla, koska musta tuntuu että tänään tänne ilmestyisi mahdollisesti myös toinen postaus! ;-)

8 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus jälleen! Odotan aina sulta tätä joulukalenteria, et saisin ideoita omiin jouluisiin postauksiinkin :) Super ihanat kuvat tässä postauksessa!!

  allthelittlesnowflakes.blogspot.fi ❤

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! :) Ja nuo kuvat on tosi upeita! Voiku oiskin noin paljon lunta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ No niinpä, äläpä muuta sano!

   Poista
 3. Täähän onkin ihana tagi! Glögin mäkin valitsisin ja pakkasaamut on munkin mielestä parasta<3 Upeat kuvat muuten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä kieltämättä! Glögi on kyllä superhyvää! Kiitos paljon ♥

   Poista
 4. Kiva winter tag! :) Ihanat kuvat tässä <3 Harmi kyllä ettei ole kunnolla lunta, olisi niin kiva kun olisi edes vähän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ No niinpä.. Aina kun ehdin innostua siitä, että lunta sataa ja maa on valkoinen, niin eiköhän ne kaikki lumet sula melkein samantien pois :/

   Poista