torstai 7. joulukuuta 2017

7. luukku: 5 + 1 joulufaktaa

Luukku 07
Jospa nyt vaihteeksi siirryttäisiin vähän jouluisampiin postauksiin, kun tähän mennessä joulukalenterissa on nähty vähän niitä ei-jouluisampia-postauksia :-D Tässä postauksessa siis kerron 5 + 1 joulufaktaa, jotka jollain tapaa liittyy mun elämään!

1. Rakastan joulua yli kaiken! Jos tämä ei ole vielä tähän mennessä teille selvinnyt, niin nyt ainakin tiedätte :-D Aloitan joulun odottamisen melkein heti mun synttäreiden jälkeen, eli elokuun lopussa. Myös joululaulujen kuuntelu alkaa viimeistään lokakuun lopussa tai marraskuun alussa.

2. Jouluaattona oon aamuihminen. Herään joka ikinen jouluaatto viimeistään kahdeksalta aamulla, että ehdin varmasti näkemään kaikki joulu lastenohjelmat! Yleensä mua ei saa hereille viikonloppuisin ennen puolta yhtätoista, mutta aattoaamuisin ei tee yhtään tiukkaa herätä noin aikaisin!

3. Rosolli on ehdoton nounou. Vaikka muuten tykkäänkin kaikista jouluruuista tosi paljon, niin rosolli on sellainen, josta en tykkää sitten yhtään. Tämä johtuu varmaankin siitä, että punajuuresta en tykkää oikeastaan yhtään.
Christmas 01
4. Mitä enemmän joululeffoja niin sen parempi! Jouluihmisenä tykkään myös tietysti katsoa joululeffoja! Yksin kotona -leffat on mun kaikkien aikojen suosikit!

5. Mulla on joka vuosi pakko olla vähintään yksi joulukalenteri. Joulukalentereiden luukkuja avatessa tulee vielä enemmän joulufiilis! Viime vuonna mulla oli joulukalentereina Essencen kosmetiikkakalenteri sekä Kinder suklaakalenteri. Tänä vuonna mun kalentereina on Nyxin joulukalenteri ja Haribon karkkikalenteri!

+ 1 Joululahjaksi saadut yöpuvut on ihan parhaita! En edes muista koska olen saanut ensimmäisen kerran yöpuvun joululahjaksi, mutta joka joulu yhdestä paketista on paljastunut yöpuku ja ne on niin söpöjä ja ihania!  Erityisesti Cubuksen ja Seppälän yöpuvun on ihanaakin ihanampia. Nyt mua harmittaakin niin paljon, että Seppälä meni konkurssiin..

Mitäs tykkäsitte näistä jouluisista faktoista? Pystyttekö samaistumaan johonkin/joihinkin näistä?

8 kommenttia:

 1. Yksin kotona leffat on kyllä super hyviä! =D Hauskoja faktoja, mäkään en tykkää rosollista yhtään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan parhaita kyllä! :D Jes, hyvä että en oo ainut, joka ei tykkää siitä! :D

   Poista
 2. Ihana postaus! Mäki oon jouluaattona aamuvirkku, sillon on pakko herätä aikasin just noiden ohjelmien takia :D Rosolli on kans tosi pahaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon Sini ♥ Jouluaaton lastenohjelmat on ihan parhautta ja kun niitä katsoo, tuntee olevansa itsekin taas lapsi :D Joo, hyi rosolli!

   Poista
 3. Ihana Sofia ja hei teissä elokuussa syntyneissä on jotain samaa, sillä meidän Emma elokuussa syntynyt on sellainen jouluhöpö, ettei ole toista. <3 Nyxin kalenteri on kyllä kiva, tosin siitä nauttii tyttäremme Krista ja mitkä ei Kristalle kelpaa, niin tytär Sofia. ;)

  Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos Tiia ♥ Ehkä elokuussa syntyneet tosiaan on jouluhulluja, koska pari munkin tuttua on yhtä hulluina jouluun kuin minä, hahah :D Mulle kelpaa tuolta kalenterista kyllä kaikki, vaikka muutamasta luukusta on myös paljastunut sen sävyisiä huulipunia, joita en ehkä niin paljoa tule käyttämään :D Kivaa torstai iltaa! ♥

   Poista
 4. Kiva idea tää joulufaktat, itsekin oon kirjoitellut luonnoksiin vastaavaa! :D Mutta samaistun oikeasti kaikkiin, lahjayökkärit on parhaita ja jouluaattona mäkään en nuku pitkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, innolla oottelen sun joulufakta postausta! :) ♥ Jouluaatto ei tunnu ollekaan jouluaatolta, jos sattuu vahingossakin nukkumaan vähän pidempään. Lahjayökkärit on todellakin parhautta!

   Poista