perjantai 1. syyskuuta 2017

Elokuun instagram kuvat

Taas ollu muutaman päivän hiljaiselo täällä blogissa, koska oon viettänyt kaiken vapaa-aikani seikkaillen ympäri asuntolaa ja Kaustista. Keskiviikkona oltiin tosin äitin ja Siljan kanssa katsomassa isoäitiä Lappajärvellä sairaalassa, jonne hänet siirrettiin maanantaina. Ettei nämä alkulöpinät nyt menisi turhan pitkiksi, niin kurkataan mitä mun instagramissa tapahtui elokuussa. Mua voi seurata siellä nimimerkillä @sofia_ida_anneli :)
Instagram collage 01
Tää kuva on kyllä otettu jo heinäkuun lopussa, kun oli Solar soundit, mutta lisäsin sen instaan vasta elokuun puolella. Voi kunpa tuonne pääsisi takaisin  // Tää kuva on otettu juhannuksena, kun oltiin lähdössä Karon kanssa ajelemaan. Päällä mulla on mun uusi punainen toppi, joka on ollut tähän mennessä mulla päällä vain tuon yhden kerran. Koko kesä oli niin kylmä, että en tarennut laittaa sitä toista kertaa päälle. // Hammaslääkärin jälkeen oli hyvä palkita itsensä irtokarkeilla ja uusimmalla Demillä ja Cosmolla. // Heinäkuun alussa käytiin Suomenlinnassa, mutta lisäsin sieltä kuvan instaan vasta elokuussa.
Instagram collage 02
Tämäkin selfie on jo jonkin ajan takaa. Varmaankin peräti kesäkuulta, mutta se oli pakko lisätä instaan, että pysyisin edes joten kuten aktiivisena siellä, hahah. // Kansainvälisenä kissapäivänä oli pakko lisätä myös Misusta kuva instaan  // Tän kuukauden insta kuvat on näköjään suurimmaksi osaksi vanhoja, koska tämäkin kuva on otettu heinäkuussa. Oltiin Teresan ja Marun kanssa ajelemassa ja reissun päätteeksi innostuttiin ottamaan kuvia. // Oltiin kolme viikkoa sitten Jessin kanssa käymässä Powerparkissa!
Instagram collage 03
Johonkin lähdössä, mutta ei minkäänlaista muistikuvaa että minne. // Ensimmäisen Kaustis viikon aikana kerkesi tulla Misua ikävä  // Taas joku heinäkuun puolella otettu selfie. // Tässä näkyy nyt uudestaan tuo mun viininpunainen paita. Meillä oli keskiviikkona yksityiskuvaus koulussa ja mulla oli tuo paita päällä.
Instagram collage 04
Tämän kuvan ottamisesta on melkein kolme kuukautta. Voitteko ihan oikeasti kertoa, että mihin ihmeeseen tämä aika oikeasti katoaa? // Mä en oo itseasiassa varma minkä ikäinen oon tässä kuvassa, mutta lisäsin sen instaan, koska täytin sinä päivänä 19. Oon nykyään ihan eri näköinen ja en varmaan itsekään tuntisi itseäni tuosta kuvasta, ellen tietäisi että oon itse siinä. // Tää kuva on tositosi vanha, mutta halusin ihan huvikseni lisätä sen instaan, koska se näytti kivalta.

Mä tulin tänään käymään kotona, mutta huomenna aamulla lähden taas takaisin Kaustiselle, koska mulla on huomenna koulua. Tuun tosin taas illalla kotiin ja oon täällä sit ihan maanantai-iltaan asti, koska mulla on maanantai vapaata koulusta. Tiistaina sitten taas uudella innolla kouluun. Huomenna koulun jälkeen olisi luvassa myös Powerparkin päättäjäiset ja vähän kyllä huvittais mennä sinne. En kuitenkaan jaksaisi koko ajan istua yksin kotona koneen ääressä. Onko teillä jotakin suunnitelmia nyt viikonlopulle?

-Sofia

12 kommenttia:

 1. Kyllä sut tuosta lapsuuskuvasta tunnistaa, jos tarkkaan kattoo! Ajalla on myös tapana lentää, valitettavasti :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä miten muut sanoo myös aina, että kyllä tuosta kuvasta mut tunnistaa, mutta ite en nää siinä itteäni mitenkää hirveän paljoa ainakaan :D Mitä vanhemmaksi tulee, niin sitä nopeammin aika on alkanut kulumaan :/

   Poista
 2. Kivoja kuvia! Mulla ei oo mitään suunnitelmia nyt viikonlopun ajaksi, mutta eiköhän tässä taas jotain kehity :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Milla! :) ♥ Kaikista vähiten suunnitellut jutut on niitä parhaita :D

   Poista
 3. Tosi kivoja kuvia oot kyllä lisäilly instaan! Kyllä sut tunnistaa tosta lapsuuskuvasta, ihan on näkönen! :3

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini! ♥ Ehkä mäkin opin jonain päivänä tunnistamaan itteni tuosta lapsuuskuvasta, hahah :D

   Poista
 4. Ihania kuvia ja tuo missä istut katsellen rantaan on ihana, puhumattakaan vauvelikuvasta. Kisu on kyllä kuin meidän Osku. <3

  Kivaa viikonloppua Sofia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! :) ♥ Tuo rannalla otettu kuva oli tavallaan vahinkokuva, koska en itse tiennyt ollenkaan että kaveri on ottamassa just sillon kuvaa musta :D Ihanaa sunnuntaita sulle ♥

   Poista
 5. Powerparkin päättäjäiset kuulostaa kivalta, ois kiva kuulla niistä lisää jos päädyit menemään sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin siellä eilen, mutta kuvasaldo jäi aika vähäiseksi valitettavasti :/ Voin kuitenkin yrittää tehdä niiden kuvien perusteella jonkinlaista postausta tänne! :)

   Poista
 6. Ihana toi sun lapsuuskuva! 😂😍

  VastaaPoista