maanantai 4. syyskuuta 2017

Powerparkin päättäjäiset 2017

Mulla on lauantain Powerparkin päättäjäisistä huikeat neljä kuvaa tallessa kännykässä, hupsista. Ajattelin silti tehdä niistä ihan oman postauksensa, koska mulla oli tosi kiva päivä/ilta kavereiden kanssa  Joka vuosi siis syyskuun alussa Powerparkissa järjestetään huvikauden päättäjäiset, joiden myötä se suljetaan talven ajaksi. Joka vuosi huvipuisto on auki kahteentoista asti yöllä auki, siellä on muutama esiintyjä ja jossain vaiheessa iltaa siellä on upea ilotulitus.
Untitled

Untitled
Tänä vuonna esiintyjinä oli siis Aste, Aleksanteri Hakaniemi ja Adi L Hasla. Asteen keikalle ei valitettavasti ehditty Teresan ja Elinan kanssa, koska mulla oli koulua kolmeen asti ja mulla kesti tunti ajaa Kaustiselta kotiin ja söin vielä kotona ennen lähtöä. Härmään kestää ajaa siis n. puoli tuntia meiltä. Nähtiin kuitenkin Aleksanteri Hakaniemi ja Adi L Hasla. Keikkojen jälkeen olisi ollut mahdollisuus ottaa artistien kanssa yhteiskuvia, mutta me päätettiin mennä kiertelemään laitteisiin.
Untitled
Mun mielestä tuolla oleminen on kaikista ihaninta silloin kun on ihan pimeää, koska laitteiden omat valot näyttää tosi upeilta. Pienenä miinuksena se, että illan tullen on tosi kylmä. Mulla oli lauantaina yhteensä neljä pitkähihaista päällä, jos laskee takinkin mukaan, mutta mulla meinasi silti olla todella kylmä. En onneksi ainakaan vielä ole saanut flunssaa. Powerparkin päättäjäiset on sellainen tapahtuma, jossa näkee aina tuttuja, katsoit minne suuntaan tahansa. Tänäkin vuonna tuttuja riitti vaikka millä mitalla.
Untitled
Kuten aiemmin sanoinkin, päättäjäiset huipentuivat tänäkin vuonna upeaan ilotulitukseen. Meillä kävi vain siinä mielessä huono tuuri, että oltiin juuri ilotulituksen alkaessa menossa puuvuoristorataan ja sitten sieltä tullessa nähtiin vain pari viimeistä ilotulitusta. Nekin näyttivät kuitenkin upeilta. Jäätiin ilotulituksen jälkeen vielä vähän yli tunniksi huvipuistoon ja sen jälkeen ajettiin grillin kautta kotiin.

Tosiaan tuonne huvipuiston alueelle pääsee päättäjäisten aikaan ihan ilmaiseksi, mutta rannekkeesta pitää maksaa saman verran kuin yleensäkin. Olisi kyllä niin mahtavaa päästä myös ensi vuonna tuonne, edes katsomaan niitä raketteja! Oletteko te olleet Powerparkin tai jonkun muun huvipuiston päättäjäisissä?

-Sofia

PS. Oon niin innoissani, koska sain liput Ultra Bran keikalle joulukuussa!!!! Monesti meinasin menettää hermoni, kun nettisivut eivät meinanneet toimia ja olin ihan varma että kaikki liput menee, mutta sain kuin sainkin kaksi lippua itselleni! Joulukuun puolessa välissä siis kutsuu Helsinki, Hartwall Arena ja Ultra Bra! Heitän tähän loppuun vielä yhden kysymyksen: Onko joku teistä lukijoista myös tulossa tuonne keikalle?

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihan huikeelta tapahtumalta! Ja varmasti olikin koska kuviakin on kertynyt noin vähän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan mahtavaa olla tuolla :) Hahah, kuvien ottaminen unohtui kokonaan kun halusin keskittyä ns. "kunnolla" tuolla olemiseen :D

   Poista
 2. Oispa ollut kiva päästä itsekin, kuulostaa tosi kivalta! :) Ja aivan ihana toi kuva tuolta yläilmoista😍😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sulle tulee joskus mahdollisuus mennä tuonne, niin mene ihmeessä :) Kiitos Elli ♥

   Poista
 3. Päättäjäiset kuulosti kyllä kivalta tapahtumalta!<3 En oo ite käynyt huvipuistoissa muutamaan vuoteen, jos ei lasketa kun kävin 3 vuotta sitten kummitytön kanssa Särkänniemen koiramäessä(eläintarha), jossa ei ole laitteita, mutta huvipuiston alueella kuitenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla oli kyllä tosi kivaa! :) Oon kuullut tosta Koiramäestä tosi paljon, joten olisi kyllä kiva ihan näin isonakin mennä käymään siellä. Ylipäänsä edellisestä Särkänniemi käyntikerrasta on jo useampi vuosi aikaa :D Taisin olla silloin 7.-luokalla.

   Poista
 4. Ooh niin kade Ultra Bra:n lipuista, yhdessä vaiheessa en suurin piirtein muuta kuunnellutkaan, aivan mieletön bändi. Mikä nautinto tuo konsertti tulee olemaankaan.

  Ihanaa viikonloppua Sofia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla rakkaus Ultra Brahan synty Provinssin myötä ja ei oo kyllä Suomessa toista samankaltaista bändiä olemassakaan, on ne vaan uskomattomia ♥ Vaikka ennen tuota konserttia on vaikka mitä erilaisia juttuja, en silti malla olla joka päivä laskematta päiviä siihen, hahah :D Kivaa sunnuntaita ♥

   Poista