lauantai 16. joulukuuta 2017

16. luukku: Nyxin joulukalenteri luukut 7-12

Luukku 16
Mä mietin kauan aikaa, että mitä mä tähän luukkuun oikein laittaisin, mutta koska mun päässä ei oikein syntynyt mitään hyviä ideoita ja tää postaus oli kuitenkin tulossa jossakin vaiheessa, niin sisällytin tämän sitten yhdeksi joulukalenterin postaukseksi. Toivottavasti tykkäätte!
DSC_0589

DSC_0590
Seitsemäs luukku piti sisällään Intense butter gloss:n sävyssä Berry strudel. Oon nähnyt näitä lilan värisiä Nyxin huulituotteita ja vaikka en itse olekaan niitä ostanut, toivoin koko ajan että kalenterista paljastuisi jossakin vaiheessa sellainen. Tämä sävy oli kyllä hauska saada testiin ja tää olikin ihan kiva. Luulen, että olisin tykännyt tästä kuitenkin ihan vähän enemmän, jos tämä olisi ollut mattainen.

Kahdeksannesta luukusta tuli Butter gloss sävyssä Creme brulee. Oli jotenkin yllättävää saada samankaltainen tuote peräkkäin kalenterista, mutta eipä se toisaalta haittaa. Tää ei tuo huuliin oikeastaan yhtään väriä, lähinnä vain kiiltoa mikä olikin tavallaan hyvä, koska aiemmista luukuista oli paljastunut sellaisiakin sävyjä, jotka todellakin huomaa huulilta heti. Tätä voisin kuvitella käyttäväni ihan arkenakin.

Yhdeksännestä luukusta paljastui Matte Lipstick sävyssä Up the bass. Tämä oli kalenterin toinen matta huulipuna ja oli jännä huomata miten ensimmäisestä luukusta paljastunut matta huulipuna ja tämä erosivat koostumukseltaan paljon toisistaan, vaikka olivatkin samaa tuotesarjaa. Tämä oli paljon vaikeampi saada levittymään huulille tasaisesti, koska tämä oli niin nopeasti kuivuvaa. Sävykään ei ehkä ollut se kaikkein omin (toi käsikuva muuten vääristää tämän sävyä, se on oikeasti paljon violetimpi), mutta silti ihan kiva.
DSC_0592

DSC_0593
Kymmenes luukku piti sisällään Lip Lingerien sävyssä Corset. Tämä on oikein kunnolla ruskean sävyinen ja näyttää vähän hassulta, ainakin mun huulilla. Ehkä tää on kuitenkin tottumiskysymys :-D Jokatapauksessa musta kuitenkin tuntuu, että tämän käyttö jää mulla aika vähälle.

Yhdennestätoista luukusta tuli jälleen Soft Matte Lip Cream ja olin niin innoissani tästä ja sävy Sao Paulo oli todellakin mieluinen. Musta tuntuu, että Soft Matte Lip Creamit ei vaan koskaan voi pettää! Tätä mulla oli huulissa meidän koulun joulujuhlassa eilen.

Kahdennentoista luukun Matte Lipstickin sävy näytti kalenterista tullessa ihan samalta kuin ensimmäisen luukun sävy. Katsottuani tarkemmin, huomasin kuitenkin että se oli enemmän oranssiin kuin punaiseen taittava. Sävy on siis Indie flick. En ole koskaan edes harkinnut ostavani oranssia huulipunaa ja siksi tämä olikin suuri positiivinen yllätys kokeilun jälkeen: tämä oli nimittäin tosi ihanan näköinen huulilla

Mun suosikeiksi näistä luukuisa nousi siis ehdottomasti yksitoista ja kaksitoista. Mikä näyttää teidän silmäänne kaikista kivoimmalta sävyltä?

12 kommenttia:

 1. Niin ihania punia♥ Munki mielestä ruskeat sävyt näyttää vähän haasulta omilla huulilla, mutta varmasti niihinkin tottuisi, jos vain haluaisi! Toi yksitoista on kyllä nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kalenteri on kyllä kaikenkaikkiaan ollut niin ihana ♥ En tiedä pitäisikö tässä joululoman aikana totuttaa itsensä ruskeisiin huulipuniin ja sitten joululoman jälkeen mennä ruskeilla huulilla kouluun :D No niinpä, Soft Matte Lip Creamit ei petä ikinä ;)

   Poista
 2. Tuo Indie Flick on oma lemppari näistä! Rakastan oranssinpunaista huulipunaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin rakastuin tuohon sävyyn tosi paljon, vaikka ensin mulla oli ennakkoluuloja oransseja huulipunia kohtaan :D ♥

   Poista
 3. Violettiset punat/kiillot eivät ole minun juttuni, mutta muut sävyt näyttävät kivoilta :). Omat lempparini ovat Lip Lingerien, Corset ja Butter gloss, Creme brulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin luulin niin aluksi, mutta pienen testailun jälkeen oon kyllä tykännyt tuosta seitsemännestä luukusta tulleesta violetista huulikiillosta :D Tuo Creme brulee on ihanan neutraali sävy!

   Poista
 4. Kivat sävyt! :) Mulla taitaa itsellänikin olla toi Corset ja tykkään siitä paljon<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, kiva kuulla! :) Mietiskelin tässä tosiaan itsekin, että pitäisikö vaan alkaa totuttamaan itseään ruskeisiin huulipuniin!

   Poista
 5. Tuo Lingerien Corset näyttää aivan ihanalle! Voisin sen käydä heti itselleni nappaamassa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä ihan kivan sävyinen, mutta itselleni ei valitettavasti sopinut ollenkaan :/ Tai sitten mun pitää antaa sille toinen mahdollisuus! :D

   Poista
 6. Mä tykkäsin myös tuosta Creme bruleesta, kun siitä ei tullut paljon väriä :) Vaikka siis yleensä tykkään värikkäistä huulipunista, mutta esim töihin tuo on just hyvä! Tuo Sao Paulo oli mun lemppari kyllä kaikista, se on vaan niin ihanan sävyinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihan totta, mullakin pääsee ehdottomasti arkikäyttöön tuo kiilto :) Mä en oikeastaan enää edes nykyisin omista mitään tuollaista neutraalimman sävyistä huulikiiltoa, joten oli kiva saada myös yksi sellainen. Sao Paulo on kyllä todella ihanan sävyinen puna ♥

   Poista