perjantai 1. joulukuuta 2017

1. luukku: My wishlist

Luukku 01Blogin joulukalenteri on täällä, jeee! Oon niin innoissani tästä, mutta samalla mua vähän jännittää, että miten tulen pysymään aikataulussa. Varsinkin kun tämä joulukuu on kaikin puolin vähän sellaista kiireistä aikaa, ainakin mulle. Suurimman osan näistä luukuista oon ajastanut, kuten tämän ensimmäisenkin. Luukkujen sisällöt tulevat suurimmaksi osaksi liittymään jouluun, mutta mukana on myös muutama ei-niin-jouluinen-postaus. Mä niin toivon, että tulette tykkäämään tästä mun blogin joulukalenterista! Ajattelin, että olisi kiva aloittaa tämä joulukalenteri esittelemällä mun joululahjatoivomukset. Hirveästi en mitään ole toivonut, koska mun mielestä lahjojen saaminen ei todellakaan ole tärkein asia joulussa, enkä myöskään koe tarvitsevani tällä hetkellä hirveästi mitään. Tämän postauksen kollaasin tein Polyvorella.

Wishlist

1. Valotaulu - Oon ihaillut niin monen blogissa näitä valotauluja, että mun on melkeinpä pakko saada yksi  Mulla olisi sille jo niin hyvä paikkakin. Mun asuntolan huone Kaustisella on aika ankean näköinen, joten tuo olisi kiva piriste sinne esimerkiksi ikkunalaudalle tai jonnekin. Myös ihan kotikodin huoneeseen tämä olisi kiva piristys.

2. Lautasia, laseja, ruokailuvälineitä - Tämä on mun kesto joululahjatoive. Omistan edelleenkin aika vähän mitään astioita, joten ne tulisi todellakin tarpeeseen tulevaisuutta ajatellen. Sain toki ylioppilaslahjaksi aika paljon astioita, mutta silti sellaiset perus ruokalautaset multa puuttuu edelleen. Mukeja ja kuppeja mulla kyllä riittää, mutta laseistakin on pulaa. Erityisesti mä tykkään Pentikin astioista!

3. Lämmin ja kotoisa paita - Tykkään olla kotona rennoissa vaatteissa, jotka ei purista tai kiristä mistään. Sen takia olisikin kiva saada paita, joka on lämmin, mutta samalla myös sellainen, että en tunne oloani ahdistuneeksi siinä. Kaikki tällaiset paidat on ihania.

4. Kirjoja - Rakastan, rakastan, rakastan kirjoja! Oikeastaan mulle käy ihan millainen kirja tahansa, mutta tällä hetkellä ykköstoiveina on Ihmeotuksen ja niiden olinpaikat (koska mun on pitänyt lukea se jo kauan aikaa), Kilpikonnan kuorella sekä Will Grayson, Will Grayson. Kaksi viimeistä on John Greenin kirjoittamia ja sen takia mun onkin pakko saada lukea ne jossakin vaiheessa. Oon lukenut kaikki John Greenin tähän mennessä suomennetut kirjat ja olen tykännyt niistä tosi paljon. Luulenpa siis, että tykkäisin myös näistä kummastakin kirjasta.

5. Lahjakortti - Tämäkin löytyy mun toivelistalta joka vuosi. Tällä hetkellä olisi niin ihanaa saada Spotify premium lahjakortti, koska mun premium loppuu uhkaavasti parin viikon päästä (menikö kolm kuukautta oikeasti näin nopeasti?) ja haluan todellakin jatkaa premiumia. Myös Suomalaiseen kirjakauppaan olisi kiva saada lahjakortti, koska noh, kirjat on mun elämä :-D

Millaisia joululahjatoiveita teillä on? Entä mitäpä tykkäsitte joulukalenterin ensimmäisestä luukusta?

12 kommenttia:

 1. Ihana toivelista, kirjat on aina listalla ja suklaata pitää jouluna saada, mutta siitä lahjasta pidän itse huolta. ;) Zemppiä kiireisiin Sofia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että kirjoja tulee aina luettua :D Ja joulu ei todellakaan ole joulu ilman suklaata! Hei kiitti paljon ♥

   Poista
 2. Ihania toiveita! Valotaulu ois kyllä tosi nätti koriste ja kun siihen saa vielä vaihdettua tekstinkin, ei siihen kyllästyisi heti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! ♥ Mun kaverilla on tuollainen valotaulu ja mulla on pakkomielle vaihtaa siihen joka kerta teksti, kun meen käymään sen luona, hahah :D En sitten tiedä kuinka kauan mulla tulis säilymään omassa valotaulussa sama teksti.

   Poista
 3. Mulla on astioitten kanssa ihan päinvastanen ongelma; mulla on niitä niin älyttömästi, etten tiedä mihin ne laittasin :D Mitään joululahjoja en halua kuten en aikaisempinakaan vuosina ole halunnut. En tarvitse mitään ja sukulaisten läsnäolo on mulle kaikista tärkeintä :)

  ♡:llä valoloytyy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiih, sähän voisit lahjoittaa vaikka osan niistä mulle! :D Mäkin sanoin kyllä mun kavereille jo hyvissä ajoin, että mä en tarvii tänä jouluna yhtäkään lahjaa ja tehtiinkin sitten kaikki sellainen sopimus, että kukaan ei osta kenellekään mitään. Mutta porukat kuitenkin haluaa aina joka vuosi ostaa jotain :D Mullekin sukulaisten läsnäolo on kaikkein tärkeintä ♥

   Poista
 4. Mulla on edellisinä vuosina ollu ihan kamalat listat mitä oon joululahjaksi toivonut, mutta tänä vuonna ei kauheasti ole mitään toiveita. Hiukset on mulle ainakin tosi tärkeä asia, niin ehkä jotakin hiuksiin liittyvää. :) Kiva postaus ja odotan innolla uusia joulukalenteripostauksia. P.s tsemppiä tähän kalenteriin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä vaikeampi on keksiä mitään joululahjatoiveita :D Lapsena kun oli sellainen kilometrin mittainen toivelista joka vuosi :D Mäkin ostin viime vuonna mun pikkusiskolle sellaisen hiussetin, missä oli paljon pampuloita ja pinnejä + harja, koska sillä on niin pitkät hiukset. Kiitti paljon Jaana! ♥

   Poista
 5. Ihana että säkin teet joulukalenterin! ❤ Tosi kivoja lahjatoiveita, kirjalahjat on lemppareita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla hei ♥ Kirjat on kyllä oikeasti ihan paras joululahja aina!

   Poista
 6. Niin ihanat lahjatoiveet<3 Astiat, kotipaita ja lahjakortit olisi mullekin enemmän kuin tervetulleita haha :D

  VastaaPoista