sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Jos sä oisit mä...

Milla teki blogiinsa tuossa syyskuun aikana tosi mahtavan postauksen, jonka tiesin heti haluavani tehdä myös mun blogiin. Sen pidemmittä puheitta, katsotaanpa millainen ihminen olisit, jos oisit mä.

Jos sä oisit mä, sä rakastaisit kirjojen lukemista. Kirjat on koko mun elämän ajan ollut mulle sellanen "pakoreitti" todellisuudesta. Kaikenlisäksi en saa unta, ellen lue edes jonkin aikaa jotain kirjaa ennen nukkumaanmenemistä.

Jos sä oisit mä, sä oisit ollut aina luokkasi lyhyin. Oon tosi lyhyt (vain 159cm) ja oon joka ikisessä koulussa ollut luokkani lyhyin.

Jos sä oisit mä, sä oisit tosi huono ruuanlaittaja. Siis keittiö ei oo jotenkin yhtään mua varten, vaikka kuinka oon yrittänyt harjoitella kokkaamista. Ainoa asia, mitä osaan tehdä on perunoiden kuoriminen ja keittäminen :-D

Jos sä oisit mä, sä et osaisi säästää ollenkaan rahaa. Mä oon vähän sellainen ihminen, että silloin harvoin kun sitä rahaa löytyy edes jonkin verran, mä laitan sen menemään heti. Pitäisi opetella elämään vähän säästeliäämmin..
Untitled
Jos sä oisit mä, sä oisit ehdottomasti iltaihminen. Mua on mitä hankalin saada ylös sängystä aamuisin. Illalla/yöllä valvon taas niin myöhään kuin suinkin vain mahdollista. Viime yönäkin oon viimeisen kerran katsonut kelloa varttia vaille neljä.

Jos sä oisit mä, sä käyttäisit villasukkia ympäri vuoden. Siis jopa kesäisin mulla on villasukat öisin jalassa, koska mun jalat palelee aina ilman villasukkia.

Jos sä oisit mä, sä kuuntelisit musiikkia ihan laidasta laitaan. Mulla ei todellakaan ole mitään tiettyä musiikkimakua, vaan mä kuuntelen ihan kaiken tyyppistä musiikkia.

Jos sä oisit mä, kaikki sukulaiset ois sulle tosi tärkeitä. Mä pidän viikoittain yhteyttä kaikkiin mun sukulaisiin ja rakastan kaikenlaisia juhlia just sen takia, että silloin koko suku kerääntyy yhden katon alle ja pääsee vaihtamaan kuulumisia.
Untitled
Jos sä oisit mä, sä oisit ujo uusien ihmisten seurassa. Mun on jotenkin tosi vaikea keksiä uusien ihmisten seurassa mitään järkevää puhuttavaa ja se häiritsee mua itseä välillä tosi paljon.

Jos sä oisit mä, sulla olisi ollut silmälasit jo kahdentoista vuoden ajan. Kyllä, mä sain mun ensimmäiset lasit 7-vuotiaana ja musta tuntuu että tuun koko elämäni käyttämään silmälaseja.

Jos sä oisit mä, sä jättäisit kaiken viime tippaan, oli kyse sitten kokeisiin lukemisesta, pakkaamisesta tai ihan mistä tahansa. Oon yrittänyt päästä tästä tavasta eroon, huonolla menestyksellä tosin.

Jos sä oisit mä, sä oisit tällä hetkellä flunssassa. Oi kyllä, sairastuin just sopivasti näin syyslomalle. Tää on niin tätä mun tuuria..

Suuret kiitokset Millalle vielä tästä postausideasta, joka oli mun mielestä ihan mahtava!  Ihanaa syyslomaa kaikille, joilla se nyt on ja hyvää alkavaa kouluviikkoa niille, jotka on koulussa!

-Sofia

22 kommenttia:

 1. Siis hassua mutta totta, mut voin samaistua melkein joka kohtaan! Musta tuntuu et ollaan tosi samanlaisia, hahah :D

  VastaaPoista
 2. Pystyn samaistumaan yllättävän moneen kohtaan! Loistava postausidea muuten! Voisin pistää tän talteen, jos joskus alkaa lyömään pää tyhjää postausideoista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, jes! :D Joo, laita ihmeessä, koska näitä postauksia on hauska sekä lukea että tehdä :)

   Poista
 3. Uiui huippuu et säki teit tän! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin tein, koska tää oli niin mahtava postausidea! :) ♥

   Poista
 4. Tää oli ihan huippu hauska postaus! :') Pitää itsekkin toteuttaa tää<3

  http://www.jeannays.fi/

  VastaaPoista
 5. Olipa ihana postaus! Täytynee itsekin jossain vaiheessa kirjottaa tällänen :)

  VastaaPoista
 6. Kiva saada tietää susta taas vähän lisää! Ja paranemisia sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäänkin tälläsistä postauksista just ton takia :) Kiitos ♥ Ehkä tää tästä alkaa pikkuhiljaa hellittämään, koska olin jo tänään äitin ja pikkusiskon kanssa kiertelemässä kaupoissa :)

   Poista
 7. Niin kivasti säkin oot tehny tän! Kirja auttaa kyllä ihanasti nukahtamaan iltaisin. Paranehan pian tuosta flunssasta, tosi tympeetä että just nyt sairastuit! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos niin paljon ♥ Jopa sillon ku mä olin pieni, enkä osannu ite lukea, pyysin äitiä lukemaan mulle iltasadun, että nukahtaisin :D Joo, musta tuntuu että sairastun aina syys- ja hiihtolomalle, koska kahtena edellisenäkin vuonna oon ollu ainaki syyslomalla sairaana :/

   Poista
 8. Tää on kyllä hauska tagi :) Paranemisia flunssan, toi on kyl aina harmi kun lomalla tai vapaapäivänä sairastaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä sun kanssa! :) En tiiä onko muhun langetettu joku kirous, koska oon melkein aina lomalla sairas.. :/

   Poista
 9. Mä pystyn samaistumaan myös niiin moneen kohtaan! :)

  Ja yritähän parannella äkkiä niin pääset nauttimaan lomasta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kiva kuulla! :) Kiitos ♥ Tänään oli jo tosiaan sen verran parempi olo, että jaksoin käydä äitin ja pikkusiskon kanssa kiertelemässä parissa kaupassa. Toivottavasti nyt ei sit tuu takapakkia ton shoppailureissun takia :/

   Poista
 10. Kiva postaus! Pystyin samastumaan moneen kohtaan :)

  VastaaPoista
 11. Tää on kyl tosi kiva postausidea! Täytyy itsekin toteuttaa joskus!😊 Samaistuin mm. Tohon lyhyyteen (oon 157cm) ja sit ujouteen.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin munkin mielestä! :) Jännä miten sitä kuvittelee ihmiset aina pidemmäksi kuin oikeasti ovatkaan, koska mä oon luullut, että oot mua pidempi :D Haluaisin tehdä jotain mun ujoudelle, mutta pitää vaan yrittää hyväksyä se, että se on yksi mun ominaisuuksista :D

   Poista