sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Syyskuun suosikit

Poikkeuksellisesti tänään ei tule ollenkaan koostetta tämän viikon snäpeistä, koska oon käyttänyt snäppiä niin vähän tällä viikolla, ettei sellaisen postauksen tekemisessä olisi mitään järkeä. Ensi sunnuntaina tulossa siis sellainen koostepostaus, johon on yhdistetty molemmat viikot. En kuitenkaan halunnut olla postaamatta, joten ajattelin että nyt olisi hyvä hetki julkaista tämä postaus. Biisisuosikkia oli harvinaisen vaikea valita, koska oon kuunnellut niin paljon hyvää musiikkia syyskuun aikana, kun taas kirjasuosikkia ei tarvinnut miettiä kuin pari sekuntia.
Kuukauden suosikkibiisiksi kuitenkin loppujenlopuksi valikoitui Trampoliini Jenni Vartiaisen esittämänä. Tykkään myös alkuperäisestä versiosta, mutta Jennin laulamana tämä kuulostaa mun korvaan jopa paremmalta. Sanojen takana on niin ihana ja koskettava tarina
Good witch
Kuukauden sarjasuosikin paikan syyskuussa sai Good Witch, jota oon katsonut Netflixistä. Aloitin joskus viime vuoden puolella ensimmäistä kautta, mutta se ei oikein iskenyt. Nyt kun Netflixiin ilmestyi kolmaskin kausi, päätin antaa tälle sarjalle uuden mahdollisuuden. Ja onneksi annoin, koska tää on tosi hyvä sarja. Suosittelen kaikille, jotka tykkää fantasiasarjoista ja -leffoista!
Alice through the looking glass
Kuukauden leffasuosikki on Alice through the looking glass! Mun piti jo silloin viime vuonna mennä katsomaan tämä elokuvateattereihin, mutta se sitten jäi. Nyt pari viikkoa sitten havahduin siihen, että tämähän on nyt myös Viaplayssa, joten tylsän perjantai-illan kunniaksi katsoin tämän. Ensin olin vähän skeptinen tätä kohtaan, mutta tää osoittautui tosi hyväksi leffaksi. Eihän Johnny Deppin tähdittämät leffat toki ikinä voi olla huonoja ;-)
Untitled
Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille todellakin ansaitsee paikkansa kuukauden kirjasuosikkina! En oo pitkään aikaan lukenut näin hyvää kirjaa, jonka juoni todellakin nappaa mukaansa. Yleensä mulla menee suunnilleen 4-6 päivää yhden kirjan lukemisessa, mutta tämän kirjan luin kahdessa päivässä! Alku oli vähän tylsähkö kyllä, mutta kun juoni alkaa kunnolla etenemään, ei kirjaa malttaisi millään laskea pois käsistä. Suosittelen erittäin lämpimästi!
Trivia crack
Trivia crack on varmaan jo kaikille tuttu, koska tämä on jo niin vanha juttu, mutta haluan silti laittaa tämän kuukauden sovellussuosikiksi. Alettiin uudestaan mun luokkalaisten kanssa pelaamaan tätä pari viikkoa sitten ja oon kyllä tähän peliin taas ihan koukussa. Jos joku nyt ei kuitenkaan sattumoisin tiedä tätä peliä, niin tämän idea on aika samanlainen kuin Trivial pursuitissa, mutta tätä pelataan vain kännykällä, tabletilla tai tietokoneella :-D Voin sanoa, että tähän peliin todellakin jää koukkuun!
Untitled
Tässä puolestaan näätte mun kuukauden suosikkikuvan! Kun tulin yhtenä perjantaina kotiin Kaustiselta, aurinko paistoi ja vettä satoi. Meidän pihasta näkyi tosi upeasti sateenkaari ja pakkohan siitä oli kuva ottaa. En saanut mahdutettua sateenkaarta kokonaan kuvaan, mutta se oli kokonaisuudessaankin todella selkeä ja värit erottui upeasti.

Tässäpä mun syyskuun suosikit. En ottanut tähän postaukseen kosmetiikkasuosikkeja ollenkaan, koska niistä on tulossa myöhemmin oma postauksensa, vaikka tuotteita ei olekaan kuin kaksi. Halusin kuitenkin "omistaa" niille kokonaan oman postauksensa, että pääsen esittelemään niitä vähän paremmin. Millaisia suosikkeja teillä oli syyskuussa?

-Sofia

10 kommenttia:

 1. Oii muistan kuinka jokunen vuosi sitten pelasin ihan innoissani tota Trivia crackia! Oli se vaan niin hyvä. Tuon kirjan haluaisin kyllä lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, ihan paras peli! :D Suosittelen tuota kirjaa todellakin! Mun mielestä toi kirja on paljon parempi kuin se elokuva. En tosin oo kattonu sitä elokuvaa ihan loppuun asti :D

   Poista
 2. Siis toi Jennin versio Trampoliinista on niin ihana myös mun mielestä! :3

  VastaaPoista
 3. Kaunis tuo viimeinen kuva! <3 Oon jo pitkään halunnut ikuistaa sateenkaaren, mutta ei oo vielä tullut vastaa sellaista tilaisuutta :D Tuo Jennin versio Trampoliinista on kyllä ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Satuin olemaan hyvään aikaan kotona, ku sain otettua ton kuvan :D Aiemmin mullakaan ei oikeen oo ollut mitään tilaisuutta ottaa sateenkaaresta kuvaa. Se on aivan ihana ja sopii Jennin äänelle tosi hyvin!

   Poista
 4. Tosta sun kirjasuosikista on leffakin, ja mä olisin niin halunnut käydä katsomassa sen mutta ei ehditty... Täytyykin odotella sitten sen tulemista vaikka Netflixiin :) Upea toi vika kuva<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä katoinkin osan siitä elokuvasta joskus kesän aikana, mutta ihan loppuun asti en kerennyt :D Nyt kun oon lukenut tuon kirjan, musta tuntuu että en välttämättä edes haluais nähä sitä elokuvaa loppuun asti, kun se elokuva oli ainakin siihen asti mitä mä katoin, niin erilainen verrattuna tuohon kirjaan :D Kiitos Elli ♥

   Poista