lauantai 7. lokakuuta 2017

Syyskuun instagram kuvat

Vielä ei ole myöhäistä postata syyskuun instagram kuvia myöskin tänne blogiin! :-D Huomenna on luvassa vielä syyskuun suosikit ja sitten sen jälkeen pystytäänkin jo keskittymään kokonaan lokakuun postauksiin. Mut löytää instagramista nimimerkillä @sofia_ida_anneli jos haluatte mennä seurailemaan mua myös siellä!
Instagram collage 01
Syyskuu alkoi Powerparkin päättäjäisillä, joissa esiintyi mm. Aleksanteri Hakaniemi. Vielä tuolla kerralla en päässyt puhumaan Aleksanterille mitään, mutta seuraava tilaisuus odotti heti parin viikon päässä. // Aina kun menen maailmanpyörään Powerparkissa, mun on pakko ottaa sieltä korkeimmasta kohdasta kuva. Laitteiden valot näyttää kyllä aina niin kauneilta, kun hämärä alkaa tulla  // Joka vuosi Powerparkin päättäjäisissä on myös ilotulituksia. Tänä vuonna kerettiin näkemään ilotulituksesta vain loppu, koska oltiin tietysti juuri silloin jonottamassa puuvuoristorataan kun se alkoi. Noh, pääasia että nähtiin edes jonkin verran!
Instagram collage 02
Sain kuin sainkin varattua äitille ja itselleni liput Ultra Bran konserttiin joulukuussa! Tällä hetkellä konserttiin on "enää" 70 päivää! // Yritin ottaa Misusta edustuskelpoista kuvaa, mutta kaikissa kuvissa lopputulos oli suunnilleen tällainen.. :-D // Jonain aamuna lähdössä kouluun. Tuo päivä oli niitä harvinaisia päiviä syyskuussa jolloin paistoi aurinko, joten oli tosi hyvä fiilis heti aamusta.
Instagram collage 03
Koulukuvat tuli sähköpostiin. Tämä oli kaikista kuvista siedettävin. En ymmärrä mikä siinä on, että koulukuvat ei meinaa ikinä onnistua, ainakaan mun kohdalla. // Ja tässä tämä mun ja Aleksanterin yhteiskuva muutaman viikon takaa  Artistien näkeminen on aina yhtä ihanaa. // Voi kunpa tuon sään saisi takaisin. Tällä hetkellä ulkona taitaa olla huimat 7 astetta lämmintä ja vettä sataa.
Instagram collage 04
Oltiin pari viikkoa sitten mun luokkalaisten kanssa keilaamassa Kokkolassa. Tuo oli se kerta, kun hävisin mutta kun seuraavalla viikolla mentiin uudestaan, tulin toiseksi, jee! :-D // Uskon, että mun häviö tuolla ensimmäisellä kerralla johtui siitä, että keilasin väärän kokoisella pallolla. Tuo pallo oli aivan liian raskas mulle. // Käytiin yhtenä viikonloppuna Elinan kanssa ajelemassa Härmässä ja tää kuva on otettu Roadhousen vessassa. Siellä on vaan niin hyvä valotus kuvien ottamiseen :-D
Instagram collage 05
Viime lauantai menikin sitten Ruskagospelissa talkoolaisena. Meidän seurakunta on yksi Ruskagospelin järjestäjistä, joten joka syksy nuoria menee sinne talkoolaiseksi. Tämä oli mun toinen kerta talkoolaisena. Ensin päivällä esiintyi Kls. // Illan pääesiintyjänä olikin sitten LZ7, joka lähtöisin Englannista. Hieman jännitti mennä ottamaan yhteiskuvaa, kun piti puhua englantia, mutta yhteiskuva saatiin otettua ja sain myös nimmarit jokaiselta bändin jäseneltä.

Oon yleensä tehnyt kaikki kuvakollaasit Picmonkeylla, mutta nyt se on muuttunut maksulliseksi, joten kokeilin jotakin muuta kollaasinteko-ohjelmaa. Näköjään nämä kollaasit ovat nyt pienempiä kuin aiemmin. En saanut muutettua niitä yhtään isommiksi, vaikka kuinka yritin. Kysynkin nyt teiltä, että haittaako, vaikka kollaasit ovat jatkossa aiempia pienempiä? Hyvää alkanutta lokakuuta kaikille!

-Sofia

4 kommenttia:

  1. Mua ei ainakaan haittaa näiden kollaasien koko! :) Ihania kuvia<3

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva postaus :) Ja muakaan ei yhtään haittaa näiden kollaasien koko!!

    VastaaPoista