torstai 19. lokakuuta 2017

Suosikki Viaplay-sarjat

Toukokuussa listasin teille mun sarjasuosikit Netflixistä ja nyt olisikin sitten aika listata Viaplay -sarjasuosikit. Mulla on ollut Viaplay nyt kolmen kuukauden ajan ja täytyy kyllä sanoa, että ei se ihan vedä vertoja Netflixille, mutta tykkään siitä sen takia, että siellä on paljon sellaisia sarjoja, joita Netflixissä ei ole. Kaikenlisäksi Viaplayhin tulee uudet elokuvat paljon nopeammin kuin Netflixiin. Nyt jätän nämä alkuhöpinät kuitenkin tähän ja esittelen nämä sarjat teille.
Supernatural
Supernatural
Toisistaan vieraantuneet veljekset Sam ja Dean Winchester yhdistävät voimansa lähtiessään etsimään kadonnutta isäänsä. Matkalla he seuraavat isänsä jalanjälkiä selvittäen yliluonnollisia tapauksia. Moniin niistä on saatu ainekset amerikkalaisista kansantaruista. Vastaan tulee demoneita, noitia, enkeleitä ja itse paholainen.

Tässä sarja, joka on ollut mun kestosuosikki pitkään. Oon katsonut tätä jo joskus yläaste aikana, kun mun silloinen kaveri suositteli tätä mulle. Aikoinaanhan tää sarja oli myös Netflixissä, mutta se poistettiin sieltä. Tätä sarjaa löytyy Viaplaysta kymmenen kautta, joten katsottavaa kyllä riittää. Rakastuin ja koukutuin tähän sarjaan heti ensimmäisestä jaksosta alkaen. Suosittelen kaikille, jotka tykkää kauhusta ja jännityksestä.
Glee
Glee
Glee on musikaalikomedia, jossa Will Schuester yrittää saada McKinleyn lukion kuoron uuteen loistoon. Huutosakin valmentaja Sue Sylvester yrittää juonillaan saada kuoron lopetettua. Upeat musiikkiesitykset ja särmikkäät hahmot tekivät sarjasta kulttiklassikon jo ensimmäisellä kaudella.

Tässä sarja, jota katson aina kun tarvitsen piristystä. Muistan kun tätä mainostettiin tv:ssä, mutta en siltikään koskaan katsonut tätä. Katsoin ensimmäisen jakson ihan vaan kokeeksi ja heti ensimmäisestä jaksosta alkaen tykkäsin tästä paljon. Aluksi tuntui hieman oudolta katsoa musikaali tv-sarjaa, mutta siihen kyllä tottui nopeasti ja rakastan niitä uusia versiota vanhoista ja tutuista biiseistä, joita tässä sarjan aikana tulee. Sarjassa on kuusi kautta ja ne kaikki löytyy Viaplaysta.
Weeds
Weeds
Weeds kertoo Nancy Botwinista, joka on jäänyt yksinhuoltajaksi miehensä Judahin kuoltua sydänkohtaukseen. Rahoittaakseen elintapansa, Nancy alkaa myymään marihuanaa hyvätuloisille tutuilleen. Samalla hän yrittää pysyä poikiensa, Silasin ja Shanen, perässä. 

Kaipasin kesällä uutta katsottavaa ja tätä sarjaa suositeltiin mulle tosi paljon. Täytyy kyllä myöntää että pari ensimmäistä jaksoa oli mun mielestä tylsiä ja meinasin jättää sarjan keskenkin, mutta sitten kuitenkin päätin jatkaa ja hyvä että tein niin. Nyt oon ihan koukussa tähän sarjaan ja tää on mulla itseasiassa vielä vähän kesken. Viaplaysta löytyy kahdeksan kautta, joten tässäkin sitä katsottavaa riittää todellakin.
Nashville
Nashville
Kuuluisan country-tähden Rayna Jaymesin ura alkaa olla laskusuunnassa. Levy-yhtiö haluaa hänen siirtyvän tukemaan nousevaa nuorta laulajaa, Juliette Barnesia. Rayna ei kuitenkaan ole valmis hylkäämään unelmaansa, vaan alkaa tehdä muutoksia elämäänsä. Nashvillen laulajat, lauluntekijät ja tähdet joutuvat jatkuvasti luovimaan työn ja yksityiselämänsä aallokossa. Kaikki eivät pysy huipulla, mutta kukaan ei kaadu taistelutta.

Tää sarja kiinnitti mun huomion Viaplayssa sen takia, että siinä näytteli American horror storystakin tuttu Connie Britton. Mietin ensin kauan aikaa, että jaksaisinko katsoa tätä sarjaa, etenkin kun en country-musiikkia oikein ikinä kuuntele. Päätin kuitenkin antaa sarjalle mahdollisuuden ja tykästyin siihen kovastikin. Tätä sarjaa löytyy viisi kautta Viaplaysta.
Scream queens
Scream Queens
Sarja kertoo Wallacen yliopiston kampuksesta, jota johtaa Chanel Oberlin. Chanel on ilkeä ja hänellä on kolme käskyläistä, jotka toteuttavat hänen määräyksiään. Dekaani Munch haluaa Kappa-talon hyväksyvän kaikki kokelaat, jotka sinne haluavat. Chanel päättää antaa kokelaille opetuksen, mutta kampuksella alkaakin riehua naamioitunut murhaaja.

Tää sarja puolestaan kiinnitti mun huomion Gleestä tutun Lea Michelen, Ariana Granden ja Nick Jonasin ansiosta. Tää ei ehkä yllä ihan noiden muiden sarjojen tasolle, mutta siltikin katsomisen arvoinen. Mun käsittääkseni tästä sarjasta on kaksi tuotantokautta, mutta Viaplaysta löytyy vain ensimmäinen tuotantokausi.

Oliko nämä sarjat teille ennestään tuttuja? Kertokaa kommenteissa teidän tän hetkiset sarjasuosikkinne

18 kommenttia:

 1. Aivan epäreilua, että Supernaturalista on poistunut ekat kaudet ja Glee kokonaan Netflixistä,ihan mun lemppareita molemmat!

  maripulliainen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muakin ärsytti niin paljon sillon ku ne molemmat poistettiin sieltä! :/ Etenkin Supernaturalin poistuminen ärsytti suunnattoman paljon, koska se oli se suurin syy miks hankin Netflixin silloin aikanaan..

   Poista
 2. Supernaturalia ois kyllä niin kiva päästä joskus katsomaan, se kuulostaa tosi hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan superhyvä! :) Ihan ykköslemppari ollu jo pitkän aikaa!

   Poista
 3. Toi Weeds! <3 Joku siinä on vaan niin hyvää! :D

  VastaaPoista
 4. Oijoi mitä sarjoja, nää kaikki vaikuttaa tosi mielenkiintoisilta *_* <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kaikki tosi hyviä! Etenkin suosittelen Supernaturalia ja Weedsiä! :D

   Poista
 5. Mä en ookkaan katsonut mitään näistä! Kiitos vinkeistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, olipa kiva että täältä löyty sulle uusia sarjoja! :)

   Poista
 6. Tällaiset postaukset on kivoja, niin saa jotain uutta katsottavaa :) Näistä aiemmin on tuttu ainoastaan tuo Glee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään näistä postauksista kyllä todella paljon :) Kiva kuulla, että postauksesta löytyi noin monta uutta sarjaa sulle!

   Poista
 7. Mulla oli joskus Viaplay ja katsoin sieltä mm. gossip girl! Nyt siittyin netflixiin, josta olisin halunnut katsoa supernaturalia! :-D Harmi, ettei ekoja kausia löydy sieltä:-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin oon kattonut Gossip girliä, Netflixistä tosin :D Joo, toi on kyllä niin harmi juttu että Supernaturalia ei löydy Netflixistä :/ En ymmärrä miks noinkin suosittuja sarjoja poistetaan sieltä aika usein, koska sama juttuhan kävi myös Gleen kanssa jokin aika sitten.. :/

   Poista
 8. Oih glee oli yhteen aikaan ihan mun lemppari sarja!! :D

  http://www.millat.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan huippu sarja, joten ei ihme! :D

   Poista