tiistai 8. elokuuta 2017

Tuotteet, joita en osta enää toista kertaa

Blogeissa näkyy nykyään tosi paljon sellaisia postauksia, jossa joitain tuotteita hehkutetaan ja suositellaan ostamaan. Mä ajattelinkin vastapainoksi noille postauksille tehdä postauksen tuotteista, joita en itse ostaisi toista kertaa. Osa näistä tuotteista kyllä tosin saattaa olla sellaisia, joita ei enää edes myydä, koska oon ostanut osan tuotteista aika kauan aikaa sitten.
DSC_0539
Vaikka Essencestä hirmu paljon tykkäänkin, mulle on tullut myös pari sellaista tuotetta vastaan, joista en hirveästi ole tykännyt. Tässä yksi niistä, eli Get picture ready brightening concealer. Ensinnäkin tuote saa mulla miinusta siitä, että tuon levitys on aika ongelmallista, koska tuotteen pää on todella erikoinen. Tuote myös jämähtää aika nopeasti paikalleen, joten tuotteen levittäminen pitää aloittaa heti. Peittävyys on kyllä ihan hyvää, mutta päivän mittaan tuote alkaa ns. "halkeilemaan" silmien alta. Yritän nyt saada tuon käytettyä loppuun, mutta sen jälkeen en kyllä ole uutta ostamassa.
DSC_0540
Toisena Essencen tuotteena on Longlasting lipliner. Yleensä tykkään Essencen huulituotteista, mutta tämän ostaminen oli kyllä täysi huti. Oon tainnut vain pari kertaa laittaa tätä huulilleni. Tuotetta on erittäin helppo levittää ja pigmenttiä löytyy kyllä, mutta levittämisen jälkeen jos jokin vähänkin osuu huuliin, väri on jossain ihan muualla kuin huulissa. Ja vaikka nimensäkin mukaan tuon pitäisi olla pitkäkestoista, niin heti kun juot jotain, tuo on kulunut huulilta pois.
DSC_0541
Tän kynsilakan taisin muistaakseni ostaa joskus alkuvuodesta Cubukselta samaan aikaan jonkin paidan kanssa. Nappasin tän siis vaan hetken mielijohteesta siitä kassan lähettyviltä. Taisi kyllä näiden kynsilakkojen ostaminen jäädä sekä ensimmäiseksi että viimeiseksi kerraksi, koska kynsilakka pysyy hyvänä kynsissä ehkä päivän ja sen jälkeen se alkaa lohkeilemaan ja kulumaan pois. Yksi kerros ei myöskään todellakaan riitä, koska väriä ei tullut ensimmäisen kerroksen jälkeen juuri yhtään.
DSC_0542
Näitä Glitterin kynsilakanpoistoaine vanulappuja (vai millä nimellä noita pitäisi kutsua, apua) ostin ihan vaan huvikseni, koska noissa on jo valmiina kynsilakanpoistoaine. En ole ikinä törmännyt mihinkään näin voimakas hajuiseen kynsilakanpoistoaineeseen. Noita pitäisi melkeinpä käyttää ulkona, koska muuten huoneessa haisee aivan liian vahvasti tuolta. Ei siinä, nuo poistaa kyllä tosi hyvin kynsilakan, mutta taidan jättää tämän tuotteen hyllyyn ihan vain sen hajun vuoksi.
DSC_0543
Viimeisenä tuotteena Glitterin luomiväri. Tykkään tästä sävystä super paljon ja pigmenttisyyttäkin löytyy. Ainoana ongelmana mun kohdalla tässä tuotteessa on vain se, että jokin tässä ärsyttää mun silmiä tosi paljon. Jokaisen käyttökerran jälkeen mun silmät on ihan punaiset (varsinkin oikea silmä) ja myös jonkin verran kipeät. Ehkä mä oon allerginen jollekin ainesosalle tai jotain, en tiedä. Joka tapauksessa muuten ihan kelpo tuote ja ostaisin varmana uudestaan, jos vain mun silmät kestäisi tätä.

Sain muuten jo eilen iloisia uutisia! Mut on hyväksytty opiskelijaksi Kaustiselle! Eli mikäli kaikki menee niin kuin pitää, niin kahden vuoden päästä mulla on jo ammatti. Tuntuu ihan uskomattoman mahtavalta! Tänään hyvät uutiset vielä jatkuivat: mulle on myönnetty asuntola paikka sieltä. Ensi maanantaista lähtien mä siis asun Kaustisella. Tietysti viikonloput ja lomat mä tuun olemaan ihan koti kotona, koska asuntoloissa ei saa olla viikonloppuja, mutta muuten asun Kaustisella.

Nyt mä suljen koneen ja menen vähän pihalle haukkaamaan happea, koska mä oon ollut suurimman osan päivästä ihan vain sisällä. Oletteko te ostaneet sellaisia tuotteita, joita ette todennäköisesti enää toiste tule ostamaan?

-Sofia

38 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Voisin itekin toteuttaa tällaisen joskus! :) Ja onneksi olkoon opiskelupaikasta!🌸

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olisi kiva myös nähdä muilta sellaisia tuotteita, jotka on todennut huonoksi :D Suuret kiitokset! :)

      Poista
  2. Tuota Essencen peitevoidetta olen miettinut ostavani, mutta tämän jälkeen se luultavasti tulee jäämään kauppaan. Nuo vaatekauppojen kynsilakat ovat kyllä niin petollisia, kun ne ovat siinä helposti käden ulottuvilla ja halpoja! Ostin joskus Seppälästä pari kynsilakkaa ja ne olivat yhtä huonoja kuin tuo sinun mainitsemasi D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli kyllä aika iso pettymys verrattuna muihin Essencen peitevoiteisiin, koska niistä muista olen kyllä tykännyt :/ No niinpä, äläpä muuta sano. Pitäisi muistaa seuraavilla shoppailu kerroilla, että yleensä noiden vaatekauppojen kynsilakat eivät ole niin hyviä verrattuna toisiin kynsilakkoihin. Mulla tää tosin tuppaa aina unohtumaan, koska noi on niin halpoja ja noita on tarjolla useita eri värejä :/

      Poista
  3. Hyvä postaus! Mäkää en tykkää noista Cubuksen kynsilakoista ja niitä on tullut pari ostettua. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo, noi on tosi petollisia, koska mäkin joka kerta kattelen niitä siinä kassan lähettyvillä ja mietin ostaisinko jonkun noista.

      Poista
  4. Mä voitin talvella ton Essencen peitevärin, mutta annoin sen suoraan pikkusiskolle niin en oo kokeillut.. mä luulen,et lähes kaikki vaatekauppojen/glitterin kosmetiikat on tollasia,että ne ei vaan toimi kunnolla - silti niihin saattaa haksahtaa ja sit iho reagoi :( Oon kasn tosi herkkä saamaan allergisia reaktoita ihan hirveen helposti :( Paljon onnea vielä tääläkin opiskelupaikasta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti toi peiteväri toimii/toimi sun siskolla paremmin kuin mulla, koska mä ainakin jouduin pettymään :/ Toisaalta enpä mä tossa hirveesti rahaa menettäny, koska Essencen kaikki tuotteet on niin halpoja :D Ollaan sitten aikalailla samankaltaisia tuon ihon reagoinnin suhteen. Vaikka mulla ei oo todettu mitään allergiaa, jotkut meikit aiheuttaa mulla heti tollasia ärsyyntyneitä kohtia ihoon :/ Suuret kiitokset ♥

      Poista
  5. Hurjasti onnea opiskelupaikasta! Tää postaus oli kiva, sillä välillä on kiva semmoisen hehkutuksen ohella kuulla aitoja pettymyksiä joitakin tuotteita kohtaan. Ei sillä, että saisin kiksejä siitä, kun on rahansa laittanut hukkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mäkin tykkään lukea blogeista tällaisia postauksia, joista saa rehellisen mielipiteen siitä, että millaiset tuotteet on huonoja ja joita ei kannata ostaa. Ymmärrän kyllä sun pointin, hahah :D

      Poista
  6. Juuh, monta virheostosta on tullut tehtyä elämän aikana, mutta eiköhän niin ole käynyt meillä kaikilla... :D

    janeandkoalas.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. tosi kiva postaus! Nuo voimakkaasti haisevat kynsilakanpoistoaineet on kyllä raivostuttavia. Koko kämpppä haisee.

    Ostin yhden huulilakan, joka "oli" matta. Se ei kuivunut mataksi, ei sitten millään. Ja lähti heti pois huuliltakin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo, ja sitten on tosi ärsyttävää olla siellä kauhean hajuisessa kämpässä, kun pää tulee kipeäksi, ainakin mulla.
      Vaikka tuote olisi kuinka halpa, mua harmittaa tosi paljon, jos ostan jonkun sellaisen huulituotteen joka ei olekaan hyvä :/ Huulituotteet on kuitenkin mun lemppareita meikissä, enkä haluaisi ostaa mitään huonoa tuotetta huulille.

      Poista
  8. Tosi kiva postaus! Oon nähnyt lähinnä hehkutusta Essencen meikeistä, niin hyvä et saa tällaistakin näkökulmaa, et aina halvalla ei saa hyvää. :D Niin ja onnea opiskelupaikasta! ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurimmaksi osaksi oon kyllä todennut Essencen olevan ihan loistava merkki! :D Esimerkiksi ripsivärit ja suurin osa huulituotteista on aivan mahtavia. On tosin mukaan mahtunut myös pari hutia, kuten tässä postauksessa esiintyvät jutut. Kiitos paljon! :)

      Poista
  9. Dependin kynsilakat ei kyllä multakaan suosituksia saa! Tää oli tosi kiva postaus :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin ollut joskus aiemmin jo pari, mutta en siltikään ole yhtään viisastunut. Jospa nyt tällä kertaa kuitenkin muistaisin, että noita kynsilakkoja ei kannata ostaa :D Kiitos! ♥

      Poista
  10. Tällaiset postaukset on musta tosi hyviä ja melkein jopa hyödyllisempiä kuin ne suosituspostaukset juuri siinä, että harvemmin ihmiset puhuvat niistä huonoista ostoksista. Pitäisi kyllä ehdottomasti tehdä tällainen itsekin, mun kokoelman tuntien on siellä muutamia huonompiakin yksilöitä!

    Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä on kiva saada suosikki postauksien kautta mahdollisesti uusia tuotteita itselle testattavaksi, mutta on totta että tällaiset postaukset on ehkä hyödyllisempiä! Näiden kautta ainakin saa tietää, että millaisia tuotteita ei kannata ostaa :) Hei joo, tee vaan koska haluan nähdä millaiset tuotteet sä oot kokenut vähän huonommiksi! :)

      Poista
  11. Mun mielestä tämmöset postaukset ovat tosi hyödyllisiä! Netti kun on pullollaan niitä hypetettykä tuotteita, ettei niitä koskaan ehdi kaikkia hankkia. Tulee vähän semmonen olo, että katselee sitten niitä postauksia aivan turhaan, ellei todella etsi esim. uutta meikkivoidetta yms. Näistä ainakin oppii mitä tuotteita välttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä ihan totta! Suosikki postauksissa saattaa olla myös ongelmana se, että jokin tuote, jonka toinen on todennut hyväksi saattaakin toisen mielestä olla tosi huono. Mä esimerkiksi kerran ostin jonkun meikkivoiteen, jota oltiin suositeltu kuukauden suosikit postauksessa ja totesin parin käyttökerran jälkeen, että tää meikkivoide ei ole ollenkaan mun juttu :/ Ihmisillä kun on omat mielipiteet kaikkeen.

      Poista
  12. Onnea opiskelupaikasta! :) Ja hei tää postaus on muuten tosi hyvä, kivaa vastapainoa niille postauksille joissa kerrotaan aina vaan hyvistä tuotteista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mäkin tykkään lukea tällaisia postauksia muiden blogeista ihan vaan sen takia, että näiden kautta saa tietää mitä tuotteita kannattaa jatkossa välttää.

      Poista
  13. Tuo essencen peitevoide on mullekkin tuttu ja pakko kyllä myöntää etten tykännyt, kokeilin kerran ja annoin siskolle :D Muut essencen tuotteet on kyllä kivoja mitä oon kokeillu :) kaikin puolin kiva postaus <3
    Onnittelut opiskelupaikasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olispa mullakin sisko tai joku kenelle antaa jotain eteenpäin, jos itse ei tykkää :D Onhan mulla toki pikkusisko, mutta hän on vielä niin pieni, ettei häntä kiinnosta meikit ollenkaan. Mäkin oon tykännyt kyllä suurimmaksi osaksi kaikista muista Essencen tuotteista, joita oon kokeillut. Suuret kiitokset! ♥

      Poista
  14. Mulla ei ookkaan ollut mitään näistä tuotteista paitsi joskus vissiin tuota Cubukselta saatavaa kynsilakkaa :D Mutta eipä paljoa houkuttele ostamaan näitä muitakaan :) Hyvä ja rehellinen postaus, tälläisiä pitäisi olla enemmän. Onnea vielä opiskelupaikasta!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta vähän tuntuu, että kaikki on joskus ostanut Cubuksen, Seppälän, H&M:n tai jonkun vastaavan kynsilakkoja ja joutunu pettymään :D Kiva, että tykkäsit tästä postauksesta :) Kiitos! ♥

      Poista
  15. Kiva ja hyödyllinen postausidea, en oo itse kyllä vielä aiemmin nähnyt näitä ainakaan mun lukemissa blogeissa. :)
    Mun mielestä taas noi Dependin kynsilakat on ollu ihan hyviä, omistankin niitä useamman. :D Mutta varmaan voi riippua vähän väristäkin se pigmenttisyys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luin ensimmäisen kerran tällaisen postauksen englanniksi yhdestä blogista ja siitä se idea sitten lähti :D Oon tosin nähnyt muutamassa ihan suomalaisessakin blogissa näitä.
      Hahah, aijjaa :D Ehkä mä oon sitten ostanut jonkun maanantai kappaleen tai jotain tuosta kynsilakasta, koska mulla ei tosiaan päivää kauempaa kestä tuo lakka kynsissä ja oon pari kertaa tuota kokeillut :/ Tuo saattaa kyllä pitää paikkansakin!

      Poista
  16. I`ve never try Essence before p thank you for sharing!
    I`m following your blog with a great pleasure via GFC
    Please follow me back - Sunny Eri: beauty experience

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you so much for your comment! ♥ Usually I like Essence but these two made huge disappointment :/ I'm so glad that you found my blog and started to read it. I'll check out your blog too, of course! :)

      Poista
  17. Tosi kiva postaus :) Essence lempparit on kynsilakat, punat ja kiillot ja sitten toki joitain yksittäisiä. Tietenkin tuotteita on niin paljon, että nuo havainnut hyväksi, jopa loistaviksi. Paljon on noita huultenrajauskyniä kehuttu, en tiedä onko juuri tuon sarjan tuote, mutta saadessani niitä testiin, en ikinä testannut, koska en käytä. Annoin ne serkulle.

    Lindexistä löysin hyvät kynsilakanpoistovanulaput, tosi tehokkaat, punainenkin lähtee todella helposti. :)

    Ihanaa päivää Sofia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! ♥ Oon kans todennut, että kynsilakat ja huulipunat ja -kiillot on parhaimpia Essenceltä. Tykkään kyllä myös siitä eyelinerista, minkä mainitsin yhessä kuukauden suosikit postauksessa! :) Ne toiset Essencen huultenrajauskynät (en muista sen sarjan nimeä valitettavasti) on tosi hyviä ja oon käyttänytkin kaksi sellaista jo loppuun :D
      Pitääpäs käydä katsomassa Lindexistä noita kynsilakanpoistovanulappuja!

      Kivaa iltaa sulle! :)

      Poista
  18. Ihana postaus! Mäkin julkaisin just postauksen mun kauneussuosikeista, mutta miettisin et voisin sen vastapainoksi tehdä tällaisen postauksen tuotteista, jotka tuottivat pettymyksen. :D

    Hurjasti onnea opiskelupaikasta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo, tee vaan! :) Näitä on aina tosi kiva lukea toistenkin blogeista.
      Kiitos! ♥

      Poista
  19. Nää postaukset ovat kyllä kivaa vastapainoa niille hehkutuspostauksille! Mulla pyörii blogissa se hitti vai huti- sarja, johon koitan saada myös niitä hutiostoksia- jos niitä tulee. Toivottavasti jossain vaiheessa pystyn lopettamaan ton sarjan tekemisen, sillä olisi kiva löytää ne the one- tuotteet! :D Mä oon joskus koittanut joltain kaverilta tota Cubuksen lakkaa, eikä se toiminut mullakaan. :( Valikoimassa on kyllä ihania sävyjä, ja toi purkki on kivan pieni, sillä jättipurkit kestävät ikuisuuden!! Onnea muuten opiskelupaikasta!!<3

    anskisss.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon täysin samaa mieltä sun kanssa! Mun mielestä toi postaussarja on tosi hyödyllinen, koska sitä kauttaa oppii välttämään niitä tuotteita, jotka ei oo hyviä :) Siinä mielessä noi kynsilakat onkin niin houkuttelevia, kun niissä on montaa eri sävyä, ne on kassojen läheisyydessä eikä ne todellakaan maksa paljoa, mutta laatu on sitten huonoa :/ Kiitos paljon! ♥

      Poista