lauantai 26. elokuuta 2017

10 asiaa, jotka tekee minut tällä hetkellä onnelliseksi

Mulla on kiireinen viikko takana ja nyt mulla on vihdoin aikaa istua rauhassa alas kirjoittelemaan teille postausta. Mulla on jotenkin sellainen tunne, että ihmiset keskittyvät useimmiten miettimään niitä vähän negatiivisempia asioita elämässään. Sen takia halusinkin nyt vastavuoroisesti listata tähän postaukseen asioita, jotka tekee mut tällä hetkellä tosi onnelliseksi. Postauksen kuvina toimii Weit:sta poimitut quotet.
positivity 01
1. Yhteiset peli-illat opistolla - Tällä viikolla ollaan melkein joka ilta oltu pelaamassa lauta- ja korttipelejä meidän yhteisessä keittiössä. Pelihetkien kautta oon tutustunut entistä paremmin mun luokkalaisiin sekä muihinkin opiskelijoihin.

2. Tämä viikonloppu - Mulle tuli torstaina 19 vuotta täyteen (mikä tuntuu vieläkin vähän oudolta) ja tänä viikonloppuna ollaan vähän epävirallisesti juhlittu mun synttäreitä. Tommi ja Sanna tuli eilen illalla tänne ja tänään myös Matias liittyi seuraan. Eilen näin pitkästä aikaa Jessiä ja Teaa. Tänään oli markkinat ja siellä näin myös Teresaa ja Elinaa.

3. Työssäoppimispaikan saaminen - Saatiin eilen tietää työssäoppimisen ajankohta, joten tartuin heti koulun jälkeen tuumasta toimeen ja hankin itselleni harjoittelupaikan. Lokakuun alussa alkaa siis ensimmäinen työssäoppiminen ja suoritan sen paikallisessa päiväkodissa.
positivity 02
4. Isoäidin tilan koheneminen - Hetkellisesti isoäidin tila taas huononi keskiviikon ja torstain välisenä yönä, mutta nyt näyttää taas paremmalta. Huomenna me mennään taas Seinäjoelle sairaalaan vierailulle.

5. Oman mukavuusalueensa ulkopuolelle meneminen - Tällä tarkoitan sitä, että en ole ikinä tykännyt viitata tunnilla ja vastata opettajan kysymyksiin. Tällä viikolla olen rohkaistunut asiassa ja vastannut useaan otteeseen opettajan kysymykseen. Täytyy myöntää, että olen ylpeä itsestäni!

6. Villasukat - Hahah, kuulostaa ehkä vähän randomilta, mutta rakastan villasukkia!  Mulla on aina ihan järkyttävän kylmät jalat ja varpaat, joten mikäs sen parempaa kun laittaa villasukat jalkaan.
positivity 03
7. Kaikki synttärionnittelut - Sain torstaina tosi paljon kaikilta synttärionnitteluja ja se lämmitti kyllä todella paljon mieltä. Suuret kiitokset kaikille onnittelijoille!

8. Misu - Viikot asuessa Kaustisella, sitä on tajunnut kuinka tärkeä tuo pieni karvapallo oikeasti onkaan. Olin niin innoissani perjantaina kun näin Misun taas melkein viikon jälkeen. Kyllä ne lemmikitkin on yhtälailla perheenjäseniä kuin ihmisetkin

9. Ylisuuret hupparit - Meidän koulun auditoriossa on aina kauhean kylmä ja tällä viikolla oon käyttänyt paljon ylisuuria huppareita, jotka on tosi lämpöisiä. Kaikenlisäksi on paljon mukavampaa istua pitkällä oppitunnilla silloin kun on sellainen paita päällä, joka ei purista yhtään mistään.

10. Perjantain lyhyet koulupäivät - Me päästään aina perjantaisin viimeistään vartin yli yksi koulusta. Tämä on niin ruhtinaallista, koska mulla ei ole ollut ala-asteen jälkeen näin lyhyitä koulupäiviä ollenkaan. Kaikenlisäksi on ihanaa päästä viiden päivän jälkeen lähtemään mahdollisimman nopeasti kotiin.

Me nähdäänkin seuraavan kerran jo huomenna uuden postauksen merkeissä! Millaiset asiat tekee just sut tällä hetkellä onnelliseksi?

-Sofia

18 kommenttia:

 1. Ootpa ihania juttuja kerännyt tähän! Itsellekin tulee hyvä fiilis tämmösestä postauksesta☺️

  Sara V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että tälläsistä postauksista tulee myös itselle hyvä fiilis :)

   Poista
 2. Paljon onnea synttäreiden johdosta! Kiva postaus, on aina kiva lukea muiden ilonaiheista. :) Mukava kuulla myös, että isoäitisi tila on mahdollisesti paranemaan päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Munkin mielestä on kiva lukea muiden ilonaiheita :) Koko ajan ollaan kyllä menossa parempaan päin, koska tänään tulehdusarvot oli suunnilleen 50!

   Poista
 3. Kuulostaa niin ihanalta noi peli-illat, mäkin haluun <3 Muutenki ihanan positiivinen postaus! Ja myöhäiset synttärionnittelut kans :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä kautta tutustuu kyllä tosi hyvin luokkalaisiin ja kaikkiin muihinkin! :) Kiitos Linda ♥

   Poista
 4. Ihania juttuja nää mitä tässä on! Itekin rakastan noita ylisuuria huppareita, harmi vaan etten kauhean montaa omista. Hyvää syntymäpäivää vähän myöhässä. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylisuuret hupparit on niin lämpöisiä ja vaan niin ihania! Kiitos paljon! ♥

   Poista
 5. Vitsit miten ihania asioita oot kerännyt tähän listaan! <3 Villasukat ja ylisuuret hupparit on kyllä maailman parhaita asioita mihin pukeutua!! Mäkään en oo koskaan koulussa ollut se joka viittaa aktiivisesti opettajan kysymyksiin sillä pelkään nolaavani itteni ja vastaavani väärin. Oon ylpee että sä oot päässyt pois oman mukavuusalueesi ulkopuolelle! Loistavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ella! ♥ Varsinkin isoäidin neulomat villasukat on ihan parhautta! Mullakin on ujouden lisäksi varmaan juuri tuo sama syy taustalla siihen, miksi en melkein ikinä yläaste- ja lukioaikana viitannut opettajan esittämään kysymykseen, vaikka olisin saattanut tietääkin oikean vastauksen.

   Poista
 6. Olipa ihanan positiivinen postaus! <3 Välillä on hyvä pysähtyä miettimään mistä on oikeesti onnellinen ja mitkä kaikki asiat ovat hyvin elämässä :) Nämä kuvat ovat myös niin ihania, hienoja ajatuksia niissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! ♥ Musta tuntuu, että nykyään ihmiset miettivät mielissään enemmän niitä vähän negatiivisempia asioita ja sen takia kaikki positiiviset asiat jää kokonaan huomioimatta. Sen takia onkin just välillä parempi keskittyä niihin positiivisiin juttuihin, joita on ympärillä :)

   Poista
 7. Vitsi, kiva postaus idea ! Pienetkin asiat voivat tehdä onnelliseksi <3

  VastaaPoista
 8. Ihania juttuja! :) Ja onnea työssäoppimispaikasta😍

  VastaaPoista
 9. Ihania juttuja. Tälläisiä listoja on niin kiva lukea, itselle tulee hyvä mieli! Ja niitä on kiva kirjoittaa. Tosi kiva blogi sulla. Ahmaisin kerralla tästä postauksia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Kirjoittaminen on just parasta! Sun kommentti piristi mun päivää paljon, kiitos siis siitä :)

   Poista