tiistai 22. elokuuta 2017

Miten mun Summer bucket listin kanssa kävi?

Toukokuun puolenvälin paikkeilla julkaisin tänne blogiin Summer bucket listin ja nyt ajattelin vähän kertoa että miten sen kanssa loppujenlopuksi kävikään. Mun mielestä tää oli hyvä aika toteuttaa tää postaus, koska koulut on alkaneet ja elokuu alkaa lähestymään pikkuhiljaa loppuaan. Yleisesti voin nyt tähän alkuun sanoa, että laitoin listalleni aika paljon sellaisia asioita, jotka on helppo toteuttaa kesän aikana. Silti niistä jäi muutama toteuttamatta ja nyt olisi aika katsoa että mitkä ne jutut oli. Olen merkinnyt vaaleanpunaisella sydämellä sellaiset kohdat, jotka toteutui ja mustalla on merkitty ne, jotka jäivät ainakin tänä kesänä kokonaan toteuttamatta.

Juhlin heti kesän alkajaisiksi omia ylioppilasjuhliani
- Tämä ensimmäinen kohta nyt oli ehkä kaikista varmin juttu, jonka tulen toteuttamaan. Mulla oli aivan ihanat ylioppilasjuhlat, joissa kävi kaikkia mulle tärkeitä ihmisiä. Sitä päivää en varmana tule koskaan unohtamaan.

Haluan käydä vähintään yhden kerran festareilla. Tällä hetkellä eniten houkuttelee Provinssi ja Solar sound
- Enpä olisi Summer bucket listiä laatiessani uskonut, että pääsisin käymään molemmilla festareilla. Oikeastaan tuon postauksen kirjoittamis hetkellä ei ollut minkäänlaista varmuutta siitä, että pääsisin kummallekaan festareille. Onneksi sukulaisten ja arvonnan kautta sain molempiin ilmaiset liput! Joten joo, tämä kohta todellakin toteutui.

♥ Aion mennä taas muutaman vuoden tauon jälkeen kummini luo muutamaksi yöksi Helsinkiin ♥
- Tämä toteutui periaatteessa, mutta ei siltikään. Käytiin siis kyllä Helsingissä ja oltiin siellä pari yötä. En kuitenkaan yöpynyt kummini luona. Itseasiassa en nähnyt kyseisellä reissulla mun kummia ollenkaan.
Summer 01
 Lähden keskellä yötä ajelemaan kavereiden kanssa ilman varsinaista päämäärää
- No siis ei me kyllä keskellä yötä lähdetty ajelemaan, mutta ajeltiin kumminkin illasta yömyöhään kaikkialla ilman päämäärää. Lasken siis tämän kohdan suoritetuksi.

 Aion olla muutaman yön yksin kotona, kun muut lähtee jonnekin kesälomareissulle
- Kyllä, tämäkin toteutui kesäkuun puolen välin tienoilla kun muut lähtivät Kalajoelle ja mä jäin yksin kotiin. Kävin tuon viikonlopun aikana mm. täällä Kaustisella Ronjan luona pitkästä aikaa. Eipä ollut siihen aikaan mulla mitään tietoa siitä, että vajaan kahden kuukauden päästä asuisin täällä myös.

 Menen isoseksi ainakin rippileirille ja ehkä myös lastenleirille
- Riparilla olin isosena, mutta lastenleirille en enää mennyt. Meidän leirikeskus on nimittäin vähän homeessa ja sain tuon riparin aikana ihan tarpeekseni siellä olosta, koska sairastuin flunssaan ja olin kokonaisen viikon kipeänä.
Summer 02
 Käyn vähintään kerran Powerparkissa, koska se on joka kesäinen perinne, josta en yksinkertaisesti halua luopua
- Tämäkin tuli toteutettua kaksi kertaa. Ensin oltiin heinäkuun lopussa Marun ja Karon kanssa siellä kolmestaan ja nyt melkein kaksi viikkoa sitten mentiin Jessin kanssa sinne. Saattaapi olla, että me mennään vielä kauden päättäjäisissä sinne, mutta saa nyt nähdä.

 Yritän kerrankin viettää sellaisen kesän, että en stressaa yhtään mistään ja elän vain hetkessä 
- Tämänkin lasken toteutuneeksi, tosin hieman heikosti. Nimittäin kun sain tietää kesäkuun lopussa, että en päässyt Seinäjoelle opiskelemaan, mua jäi harmittamaan asia todella pitkäksi aikaa vaikka en sitä kenellekään kertonutkaan. Kaikenkaikkiaan vietin kuitenkin aivan ihanan kesän ja elin todellakin vain hetkessä.

 Yritän olla polttamatta itseäni auringossa
- Poltin itseni auringossa ainoastaan kerran ja silloinkin multa paloi ainoastaan kaula ja niska. Tämä tapahtui siis Provinssissa, kun oli mahdottoman kuuma ja aurinko porotti suoraan kaulaan ja niskaan koko päivän ajan.
Summer 03
 Otan tavoitteeksi lukea joka viikko vähintään yksi kirja. En kuitenkaan ota paineita siitä, jos en saa täytettyä tätä kohtaa
- Kesäkuussa tää onnistuikin aika hyvin, mutta heinäkuussa ote lipsui aika paljonkin, hahah. Heinäkuussa oli vain niin paljon kaikkia erilaisia tapahtumia, että en kerennyt lukemaan yhtä kirjaa viikossa.

 Pidän yön yli kestävän leffamaratonin, joko yksin tai kaverin/kavereiden kanssa
- Vaikka valvoinkin yhden kokonaisen yön, en mä kyllä sinä aikana leffoja katsellut. Myöskään kavereiden kanssa ei tullut katsottua yhtäkään kokonaista leffaa kesän aikana.

 Istun parvekkeella yömyöhään joko kuunnellen musiikkia tai lukien kirjaa
- Tämä tuli toteutettua noin sata kertaa. Parvekkeella istuminen on vaan niin ihanaa, varsinkin kun siellä ei tule missään vaiheessa kylmä.
Summer 04
 Haluan nähdä mun lapsuuden kirjekaverin yli 10 vuoden jälkeen
- Yritettiin kovasti saada meidän aikatauluja sopimaan yhteen, mutta valitettavasti ei onnistuttu näkemään koko kesän aikana. 

 Haluan mennä piknikille 
- Vaikka tää kohta olisi niin helppo toteuttaa, myös tämä jäi toteuttamatta, mikä harmittaa näin jälkikäteen ihan suunnattoman paljon.

 Haluan päästä vähintään kerran joko Tukholman tai Tallinnan risteilylle
- Alku kesästä oli tosiaan tarkoitus toteuttaa tämä, mutta sen sijaan mentiinkin vähän kiertelemään sellaisia Suomen kaupunkeja, joissa ei ole tullut aivan niin usein käytyä. Tuokin kesälomareissu oli oikein kiva ja hauska.
Summer 05
 Yritän ottaa enemmän kuvia sekä kännykällä että kameralla
- Tein monta kuvausreissua keskellä yötäkin tässä kesän aikana, joten joo tämäkin kohta suoritettu. On ihana nyt myöhemmin katsoa kuvia koko kesän ajalta ja muistella sitä kuvanottohetkeä.

 Lakkaan varpaankynnet jollakin kesäisellä ja pirteällä värillä
- Lakkasin kerran varpaankynnet kesän aikana ja se oli silloin vähän ennen mun ylioppilasjuhlia.

 Keksin juhannukseksi jotain kivaa tekemistä
- Oltiin ajelemassa Karon kanssa vähän siellä sun täällä juhannuksena, joten tämänkin kohdan sain suoritettua. Juhannuksena sattui olemaan myös ihanan aurinkoinen ilma. Illan mittaan tosin meinasi tulla kylmä.
Summer 06
 Kokeilen jotain uutta
- Kokeilin jotain uutta, nimittäin ostin ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa peräti kolme mekkoa itselleni kesän aikana!

 Teen useamman kuin yhden shoppailureissun Seinäjoelle ja/tai Keskiselle
- Keskisellä tuli tosiaan käytyä se kaksi kertaa ja Seinäjoella useammankin kerran. Kaikki Seinäjoella käynnit ei tosin liittynyt shoppailuun, mutta kuitenkin.

♥ Menen pitkästä aikaa rullaluistelemaan ja kuuntelen samalla hyvää musiikkia ♥
- Tämän kohdan olisin halunnut toteuttaa, mutta valitettavasti mun rullaluistimet olivat jääneet edellisen käyttökerran jälkeen mulle pieniksi, enkä sitten koko kesän aikana ostanut uusia tilalle.

Elikkä elikkä, tällä lailla nopeasti laskettuna sain suoritettua neljätoista kohtaa kahdestakymmenestäyhdestä. Parantamisen varaa olisi toki ollut, mutta hyvä näinkin. Miten teidän Summer bucket listin kävi?

-Sofia

20 kommenttia:

 1. Haha vitsit mikä sattuma että julkaistiin samana päivänä samanlaiset postaukset! 😂 Paljon kaikkea kivaa oot kesän aikana ehtinyt tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, katoinkin just että säkin oot julkaissut tänään tälläsen :D Olipas sattuma! Mulla oli kyllä harvinaisen toiminnantäyteinen kesä verrattuna aiempiin vuosiin :D

   Poista
 2. Tosi paljon sait onnistumaan toiveita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon kyllä ihan tyytyväinen kokonais saldoon :)

   Poista
 3. Oi että, kiva kuulla, että moni kohta onnistui! Itse kykin koko kesän töissä. :D

  http://newdaysaara.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä positiivinen yllätys itellekin, että pystyin suorittamaan noinkin monta noista kohdista :D Sait sitten varmasti ihan kivan määrän rahaa, kun olit niin paljon töissä :)

   Poista
 4. Hyvin onnistuit listan kanssa! Kuulostaa kivalta kesältä! Itse olin tän kesänä myös Powerparkissa, elämäni toista kertaa. Yks lempparihuvipuistoista, harmi vaan että se sijaitsee sen verran kaukana Turusta, jossa asun. Ihania kuvia!

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Powerpark on myös mun lempparihuvipuisto, koska siellä on tosi siistiä ja kaikenlisäksi siellä on jokaisen makuun sopivia laitteita :) On vähän hurjempia, mutta sitten taas toisaalta myös sellaisia, että ei-niin-hurjapääkin pystyy menemään :) Kiitos paljon! ♥

   Poista
 5. Sulla kyllä onnistui moni kohta! Niin nättejä kuvia♥

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Sullahan onnistu hyvin! Ihanan kuulonen kesä. 💗 Mäkin oon kerran käynyt powerparkissa, joskus ois kiva päästä uudestaan. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti mennä käymään! :) Powerpark on myös tosi viihtyisä paikka ♥

   Poista
 7. Hyvin sulla kyllä onnistunut nuo suunnitelmat, monta kohtaa oot saanut toteutettua :) Ja ihania kesäisiä kuvia! Nuo mekot on kyllä sun juttusi, sopii niin hyvin <3 Eli voit hyvin shoppailla lisääkin mekkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina ♥ En edes tiiä miks oon aiemmin vierastanut mekkoja, koska nyt kesän aikana tykästyin niihin kyllä tosi paljon! Ensi kesänä aion ehdottomasti käyttää ja ostaa vielä enemmän mekkoja :)

   Poista
 8. Tää oli kiva postaus! Ja hyvin sait toteutettua sun listaa :)

  VastaaPoista
 9. Ihania kesähaaveita ja monihan toteutui ja varsinkin ainakin osittain. En tee enää tälläisiä, heh olen jo niin vanha, että olen huomannut, että aina kun lupaan itselleni jotain, niin ei toteudukaan, etenkään laihdutus. ;)

  Ihanaa viikonloppua Sofia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä yllättävää että noinkin moni kohta toteutui, hahah :D Toisaalta on ihan hyvä olla asettamatta mitään tavoitteita jollekin tietylle ajalle, koska sitten ei ainakaan tule otettua stressiä toteutumatta jääneistä jutuista! Kivaa viikonloppua myös sulle ♥

   Poista
 10. Vau, sullahan onnistu tää ihan älyttömän hyvin!😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesän aikana tuntu välillä, että listalta ei täyty melkein mikään kohta, mutta näin jälkeenpäin sain yllättyä positiivisesti, hahah :D

   Poista