sunnuntai 13. elokuuta 2017

Week 32

Oon koko päivän niin jännittänyt ja stressannut huomista, että en oo ollenkaan muistanut, että tänään on viikko postauksen aika. Oon yrittänyt miettiä kaikkia tarpeellisia tavaroita mitä tuun tarvitsemaan Kaustisella ja pakannut kaikki tavarat suunnilleen valmiiksi. Läppäriä ja latureita en tietenkään ole vielä pakannut, mutta muuten kaikki tavarat alkaa olemaan laukuissa ja odottavat lähtöä eteisen lattialla. Musta tuntuu niin oudolta ajatella, että jo kahdentoista tunnin päästä mä oon Kaustisella. Nyt ei kuitenkaan sen enempää aleta miettimään tulevaisuutta, vaan kurkataan vähän menneisyyteen, eli mitä oon tämän viikon aikana puuhaillut. Mut löytää snäpistä nimimerkillä @sofiaa_ida ! 
Week 32 (1)
Maanantaina sain postissa iloisia uutisia, kun sain tiedon siitä että pääsen Kaustiselle opiskelemaan lastenohjaajaksi! // Maanantaina käytiin myös Siljan, Teresan ja Elinan kanssa Kauhavalla ja jotenkin kummasti eksyttiin syömään Rollsiin. // Keskiviikkona mulla oli hammaslääkäri, koska multa paikattiin yksi pieni reikä. Otin puudutuksen, koska en kertakaikkiaan kestä kipua, joten ei tuo käynti loppujenlopuksi niin paha ollutkaan.
Week 32 (2)
Äitillä oli keskiviikkona menoa Seinäjoelle, joten lähdin enemmän kuin mielelläni seuraksi. Kiertelin vähän kaupoissa sillä välin kun äiti kierteli omilla asioillaan. // Mentiin samalla reissulla myös Subiin, oliko tämäkään nyt niin suuri yllätys, hahah.
Week 32 (3)
Kävin nopeasti Glitterissä samalla kun käytiin Seinäjoella. Sieltä löysin noita söpöjä vihkoja ja en kertakaikkiaan pystynyt vastustamaan kiusausta ja ostin ne. Nyt on ihania vihkoja huomenna alkavaa koulua varten! // Yhteen aikaan ostin energiajuomia valehtelematta joka päivä, mutta tänä vuonna en ole juonut niitä lähellekään niin paljoa. Torstaina ostinkin taas pitkästä aikaa yhden ja oli kyllä hyvää pitkästä aikaa. // Mulla ei ollut sateenvarjoa ollenkaan kun lähdin Siljaa vastaan linkkapysäkille. Onneksi nuo pilvet kuitenkin kiersivät meidät ja saatiin vain muutama pisara niskaamme.
Week 32 (4)
Perjantaina paistoi niin ihanasti aurinko, että päätin mennä syömään aamupalani sinne. Meinasi jopa tulla liian kuuma. // Käytiin tosiaan Eevan ja Siljan kanssa syömässä vadelmia meidän lähellä olevasta metsästä. Oli hyviä, nam. // Samana päivänä päätettiin lähteä Eevan ja Teresan kanssa pyörillä kauppaan. Oli tosi kivaa pyöräillä pitkästä aikaa, koska edellisestä pyöräilyreissusta on varmaankin vuosi.
Week 32 (5)
Tyypillinen minä: lähdin taas perjantaina illalla kävelemään kun ei ollut muutakaan tekemistä. // Seurakseni sain nämä kaksi ihanaa kissaa  Kumpikaan ei ollut tuttuja kissoja mulle, mutta toi musta oli ainakin tosi kesy. Menin vähän polvilleni maahan ja se hyppäsi heti syliin kehräämään. Olisin mieluusti ottanut sen kotiin asti, mutta jossain vaiheessa se jatkoi omia reittejään. Tuo oranssi kissa oli vähän arempi, mutta sain silitettyä sitä silti hetken aikaa.
Week 32 (6)
Samana iltana kyselin vielä sarja vinkkejä Netflixiin ja Viaplayhin. Sainkin niitä ihan kiitettävästi ja kirjoitin kaikki ehdotukset ylös mun kalenteriin. // Eilen oli Powerpark päivä. Aluksi kiertelin siellä Siljan ja hänen kaverinsa kanssa, mutta myöhemmin kiertelin siellä Jessican kanssa. // Yhdessä vaiheessa Cobra jäi ylhäälle jumiin ja henkilökunta joutui käydä hakemassa laitteessa olevat alas. Kesti varmaan tunti tai pari ennen kuin laite saatiin uudelleen käyntiin. Kerrankin mulla oli tuuria, enkä ollut juuri silloin laitteen kyydissä, hahah.
Week 32 (7)
Misu on ollut keskiviikosta asti omilla reissuillaan, mutta tänään se palasi kotiin. Ihan moitteettomassa kunnossa näkyi olevan, joten mitään ei todennäköisesti ole tapahtunut. // Tältä meidän eteisessä tällä hetkellä näyttää. En vain jotenkin vieläkään osaa kuvitella, että mä muutan pois kotoa. Mutta tuun kuitenkin jo perjantaina takaisin tänne, kun asuntolassa ei saa olla viikonloppua.

Kello alkaa lähenemään jo puolta kymmentä, joten mä meen nyt seuraavaksi syömään jotain iltapalaa ja sen jälkeen yritän päästä nukkumaan. Mun unirytmi on kuitenkin edelleen mitä on, joten en usko että tuun heti saamaan unta. Tuun viimeistään ylihuomenna tänne päivittelemään mun kuulumisia sieltä Kaustiselta. Nähdään siis silloin!

-Sofia

6 kommenttia:

 1. Tykkäsin kovasti tästäkin postauksesta! Ihanaa lukea näitä. <3

  VastaaPoista
 2. Paljon tsemppiä sulle uuteen kouluun ja kotiin! Ois kyllä ihan kauheaa olla huvipuistolaitteen kyydissä silloin, kun se jää jumiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Ainakin näinä kahden päivän aikana oon viihtyny täällä tosi hyvin ja oon jo jutellu aika paljon mun luokkalaisten kanssa, jotka asuu myös täällä samassa paikassa kuin mä :) Niin ois! Onneks mä en oo ikinä joutunut sellaseen tilanteeseen :D Meinasin kyllä hetkeä ennen laitteen jumittumista mennä tuonne, mutta ehkä oli ihan hyvä vaan, että en mennyt :D

   Poista
 3. Combra oli rikki silloinkin ku me oltiin siellä :D tosin se avattiin kuitenkin vielä vikaksi tunniksi. Mä tykkään Combrasta paljon mutta ärsyttää tuollainen epävarmuus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kaveri oli tämän kesän Powerparkissa töissä ja sekin sano että Cobra on jumittunut tässä kesänä aika monta kertaa :D Mäkin tykkään kyllä siitä, mutta en kyllä tiedä uskallanko näin monen jumittumisen jälkeen mennä siihen enää :D

   Poista