keskiviikko 16. elokuuta 2017

Back to school tag

Nyt kun on pari koulupäivää jo takana ja tein maanantaina toisen back to school postauksen, niin ajattelin että miksipä ei jatkettaisi vähän samalla linjalla, mutta tällä kertaa haasteen muodossa. Löysin tämän Paulan blogista ja heti sen luettuani mulle oli selvää että teen myös tämän haasteen. Jos ootte tehny/aiotte tehdä tämän haasteen myös omaan blogiinne, niin linkatkaa ne tuonne alas kommentteihin, koska luen niitä enemmän kuin mielelläni!

1. Oletko ollut ensimmäisenä koulupäivänä koskaan hermostunut? - En ehkä ihan hermostunut, mutta jännittynyt kuitenkin. Esimerkiksi maanantaita jännitin enemmän kuin mitään muuta koulua olen koskaan jännittänyt.

2. Oletko koskaan nukahtanut tunnilla? - En ole, vaikka se on ollutkin monta kertaa tosi lähellä, etenkin lukioaikana :D Mikähän siinä on, että sitä aikaisin nukkumaanmenemistä on niin vaikea pitää yllä..

3. Kerro kaikkein kiusallisin hetki minkä olet koulussa kokenut. - En varmaan ole kokenut mitään kauhean kiusallista hetkeä, koska ainakaan äkkiseltään ei tule yhtään mitään mieleen.
Untitled
4. Aiotko tai oletko koskaan liittynyt johonkin koulun clubiin tai ollut järjestämässä juhlaa/tapahtumaa/esitystä? - En ole koskaan ollut missään koulun järjestämässä jutussa mukana järjestäjänä. En jotenkin koe sitä mun omaksi jutuksi, varsinkin kun musta tuntuu että ottaisin ihan liikaa stressiä siitä onnistuuko jokin tapahtuma tai ei.

5. Mikä oli lempi luokkasi? - Apua, tähän on tosi vaikea vastata, koska tietyllä tapaa oon tykännyt kaikista luokista. Ala-asteella koulunkäynti oli vielä niin helppoa. Yläasteella sain paljon uusia kavereita. Lukiossa opiskelutahti muuttui vähän vapaammaksi ja sain sieltäkin uusia kavereita. Ja nyt täällä uudessa paikassa oon myös saanut aika paljon uusia tuttavuuksia. Sanoisin kuitenkin että lukion toinen luokka on jäänyt kaikista parhaiten ja lämpimimmin mieleen

6. Mitä mieltä olet kouluasuista? Pitäisikö Suomessa olla? - Helpottais tietysti aika paljon aamuisin asukriisejä, mutta ei, en mä haluaisi, että Suomessa olisi kouluasut. Näin jokainen saa pukea päälleen juuri sellaiset vaatteet kuin haluaa.
Untitled
7. Kuka oli lempiopettajasi? - Yläasteella mun ruotsin opettaja ja lukiossa psykologian ja enkun opettajat. Voi että, täytyy myöntää että heitä on kyllä hieman ikävä.

8. Entä vähiten lemppari? - Mut hyvin tuntevat tietävätkin tähän vastauksen, hahah. En tykännyt meidän lukion ruotsin opettajasta hirveästi.

9. Mikä on kauhein asia minkä ikinä teit koulussa? - Mä oon ollut kaikki nää kouluvuodet niin kiltti oppilas, että en ole ikinä tehnyt mitään ei-sallittua. Oon aina noudattantut ohjeita ja sääntöjä parhaani mukaan.
Untitled
10. Oletko vielä ystäviä kenenkään ala- tai yläaste, lukio tai amis kavereistasi? - Ala-asteelta mulle ei oo jäänyt oikeastaan ketään kaveria. Yläasteelta ja lukiosta sen sijaan löytyy ystäviä

11. Muuttaisitko mitään koulukokemuksestasi? - Enpä oikeastaan. Ehkä yläasteelta vaan sen, että mun ei olisi kannattanut kuunnella muiden huutelemaa typerää ja erittäin lapsellista haukkumanimeä. Aiheutin vain itselleni turhaa harmia, kun otin heidän huutelunsa tosissaan.

12. Millä olet mennyt kouluun? - Ala-asteella useimmiten kuljin joko äitin kyydissä tai pyörällä. Yläasteella matka piteni sen verran, että oli pakko kulkea linkalla. Lukiossa kaksi ensimmäistä vuotta kuljin myös linkalla, mutta viimeisen vuoden omalla autolla. Nyt täällä opistolla kävelen vain portaat ensimmäiseen kerrokseen ja olen jo perillä :D Mutta on mulla täällä autokin käytettävissä.

Alakerrassa aletaan nyt tarjoilemaan kahvia, joten suuntaanpa nyt seuraavaksi kahville. Tosiaan, pistäkäähän linkkiä alas kommentteihin jos teidänkin blogeistanne löytyy tämä sama haaste!

-Sofia

8 kommenttia:

 1. Tää on niin kiva haaste! Ois kyllä ihan kauheeta nukahtaa tunnilla, nolottas varmasti vaikka kuinka pitkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin kysymyksiin oli kyllä kiva vastata :) Joo, muakin nolottais tosi paljon! :D Onneksi tähän mennessä kaverit on aina ollu pukkimassa, jos oon meinannut nukahtaa :D

   Poista
 2. Kiva haaste! <3 Mä niin kaipaisin kans jo kouluun.. huoh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä oli tosi kiva tehdä :) En olisi ikinä uskonut sanovani tätä, mutta kyllä mullakin oli jo vähän ikävä kouluun :D Puolessa vuodessa se kotona oleminen alkoi jo vähän kyllä kyllästyttämään, varsinkin kun suurin osa kavereista oli vielä koulussa.

   Poista
 3. Mä niin haluaisin opiskelemaan tammikuussa ja toivon, että pääsisin! <3 Hauska tää haaste! Yläasteelle, lukioon eikä kyllä amikseenkaa oo ikävä yhtään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän peukkuja sun puolesta! ♥ Tää haaste oli kyllä tosi hauska! Yläasteelle mullakaan ei hirveästi oo ikävä, mutta lukioon voisin kyllä mennä takaisin. Viihdyn tosin kyllä tosi hyvin täälläkin missä oon nyt :)

   Poista