perjantai 23. kesäkuuta 2017

Mitä sain ylioppilaslahjaksi?

Teksti tähän postaukseen olisi ollut valmiina jo monta päivää sitten, mutta niinkuin eilisessä postauksessa jo mainitsinkin, niin kuvien kanssa oli pientä ongelmaa. Suurimmaksi osaksi sain ylioppilaslahjaksi rahaa, mutta kyllä mä muitakin juttuja sain. Koruista en pystynyt ottamaan kuvaa, koska ne oli kuvanottohetkellä Hakalassa tai en saanut niistä kunnollista kuvaa. Mutta muuten tässä postauksessa on kaikista mun lahjoista kuva :)
DSC_0431
Halusin kutsua opettajista mun juhliin mun luokanvalvojan, ruotsin opettajan ja opon, mutta en kerennyt kutsumaan kuin opon (luokanvalvoja ja ruotsin opettaja olivat kerenneet jo siinä vaiheessa lähtemään kun olisin kaikkien kuvien ottamisen jälkeen itse kerennyt kutsumaan heitä) ja opolta sainkin tämän Iittalan Kastehelmi kynttilälyhdyn. Mulla on ollut aikaisemmin tällainen läpinäkyvä, joten sen kaveriksi oli kiva saada tällainen sininen
DSC_0432

DSC_0433
Mun yheltä tädiltä ja hänen mieheltään sain teemukin, joka kuuluu tuohon Arabian Suomi 100 kokoelmaan. Oli hauska yhteensattuma, että olin juuri ennen juhlia katsonut Halpahallissa tuota kyseistä sarjaa juuri tuossa kuviossa. Musta vähän tuntuu, että äiti saattoi vinkata mun tädille tuosta, hahah.
DSC_0434
Mun kahdelta serkulta sain yhteisenä lahjana 2 kpl näitä Iittalan laseja. Meillä on täällä Hakalassa noita ennesteen jo muutama kappale ja oon aina tykännyt noista laseista. Kiva, kun nyt myös mulla on omana noita kaksin kappalein
DSC_0435
Tämän mariskoolin sain äitin serkulta ja hänen perheeltään. Harmittaa, että he eivät päässeet mukaan juhliin, mutta lahja kuitenkin kulkeutui äitin työkaverin kautta mulle. Sain muistaakseni rippilahjaksi tällaisen pienen mariskoolin juuri tässä samassa värissä, joten oli kiva saada sen kaveriksi myös tämä iso. Äitillä on näitä enemmänkin ja ollaan todettu että nää on tosi käteviä tarjoiluastioita esimerkiksi kekseille tai karkeille. Onhan nää toki ihania pelkästään koristeinakin!
DSC_0436
Nämä Pentikin lautaset ja kahvikupin sain Tapanin serkulta. Sain heiltä rippilahjaksi silloin samantyyppisen astia setin, joten nyt siihenkin tuli täydennystä. Tykkään itse tosi paljon kaikista Pentikin astioista ja ylipäänsä koristeista, joten tämäkin lahja oli erittäin mieluinen!
DSC_0438
Tämä lahja puolestaan on Tapanin serkun tytöiltä. Lisää Pentikin koristeita, joten eihän tästäkään voi olla tykkäämättä! Tuonne on kiva laittaa pimeinä syysiltoina tuikku palamaan (rakastan tuikkuja ja kynttilöitä yli kaiken!) ja tuon saa tarvittaessa laittaa myös katosta riippumaan.
DSC_0437
Nää jotkut  kuvat on vähän huonoja, koska en oo vielä raaskinu ottaa noita mun lahjoja pois lahjapaperista, mutta astialinjalla jatketaan! Tämän sain toiselta Tapanin serkulta ja noi lautaset on mun mielestä tosi kivan mallisia. En nyt muista tämän astiasarjan nimeä, mutta oon aikasemmin saanut tähän sarjaan kuuluvat puurolautaset. Mun mielestä on niin kiva saada täydennystä aiemmin saatuihin astiasarjoihin!
DSC_0439
Mä toivoin enimmäkseen rahaa ja astioita ja niitä mä tosiaankin sain, hahah. Tässä äitin serkun tuoma lahja! Arabian astiat on kans tosi ihania ja laadukkaita myös! Äitin kahvi- ja teemukit onkin suurimmaksi osaksi juuri Arabian.
DSC_0440
Tämäkin on vähän huono kuva, mutta Veeralta, AK:lta ja Saralta sain lahjaki kaikkia leipomistarvikkeita! Ensimmäisenä taikinakulho, jonka sisältä löytyy mm. vispilä, eri kokoisia mittoja, käsipyyhe sekä kaksi erilaista rasiaa, joihin voi laittaa esimerkiksi jauhoja, sokeria tai jotain vastaavaa. Ihanan käytännöllinen lahja!
DSC_0441
Toiselta tädiltä sain lahjaksi Finlaysonin pussilakanasetin. Yritän säästää tuon mun omaan asuntoon sitten tulevaisuuteen, koska kotona käytän tällä hetkellä kahta erilaista pussilakanasettiä, jotka molemmat on myös Finlaysonin. Toi kukkakuosi tuossa pussilakanasetissä on ihanan pirteä ja kesäinen
DSC_0442
Marulta sain lahjaksi tällaisen ihanan ruusu kynttilän  Äiti sai joululahjaksi isomman tällaisen valkoisena, joten tämä pienempi pääsi sen viereen koristeeksi meidän hyllyn päälle.
DSC_0443

DSC_0444
Tän kuohuviini pullon sain meidän naapurilta. Tää on yksiä mun suosikki kuohuviinejä, mutta vielä en oo tätä avannu. Mutta uskon, että kyllä tuo tässä juhannuksen aikana tulee avattua ;)
DSC_0445
Täytyy kyllä myöntää, että itsekin vähän yllätyin siitä, että pappi antoi mulle lahjan. Varsinkin kun tuo pappi on ollut meidän seurakunnassa vasta maaliskuusta asti ja oon nähnyt sen vasta ihan pari kertaa. Jokatapauksessa, sain ihanan tuoksuisen kynttilän ja enkelikoristeen häneltä  Molemmat ovat löytäneet paikkansa mun kirjahyllystä. Tuo enkelikoriste on muiden enkelikoristeiden mukana, jotka sain silloin kun isä kuoli. Se sopii erittäin hyvin niiden joukkoon.

Vähän harmittaa, että en niistä koruista saanut otettua kuvaa. Tommilta ja Sannalta sain siis Kalevala kaulakorun, joka muistuttaa enkeliä. Mun kummilta sain ihanan timanttikaulakorun, mutta valitettavasti siinä on niin lyhyt ketju, että se ei mahdu kaulaani. Pitää käydä ostamassa siihen toinen ketju! Äitiltä sain lahjaksi hänen kihla- ja vihkisormuksensa juotettuna yhteen. Ensin äitin ideana oli ottaa kaiverrukset niiden sisältä pois, mutta halusin itse jättää sinne muistoksi äidin ja isän kihla- sekä hääpäivät. Lisäksi sain äitin toiselta serkulta lahjakortin ripsien ja kulmien värjäykseen. Tämän lahjakortin aion käyttää sitten vasta loppukesästä vähän ennen elokuussa olevia häitä. En ole koskaan käynyt värjäyttämässä ripsiä tai kulmia, joten odotan sitä erittäin innolla!

Mä alan nyt hipsimään kohti suihkua ja sen jälkeen alan laittautumaan, koska mennään vähän ajelemaan näin juhannuksen kunniaksi! Lopuksi haluan toivottaa vielä oikein hyvää juhannusta kaikille!

-Sofia

8 kommenttia:

  1. Ei vitsit miten kivoja lahjoja oot saanut! Mä sain aika samanlaista tavaraa just astioita ja lakanoita sekä rahaa :) Hyvää juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mäkin tykkään kyllä kaikista saamistani lahjoista :) Sain rippilahjaksikin aika paljon samankaltaisia asioita, mutta se on vaan hyvä, koska kaikki nuo on hyödyllisiä! Kiitos! :)

      Poista
  2. Kivoja lahjoja, tosi hyödyllisiä! Ite toivon toisaalta etten sais kauheasti konkreettisia lahjoja, koska pelkään aina etten tykkää, kun oon niin tarkka. :D Usein kuitenkin sekin pelko on turha, mutta kuitenkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin munkin mielestä! :) Mä tykkään yleensä kaikista lahjoista mitä saan, mutta toisaalta lahjan saamisessa rahana on se hyvä puoli, että niillä rahoilla saa ostaa juuri sellaisia asioita, jotka on omaan makuun ja joista tykkää :D

      Poista
  3. Tosi kivoja lahjoja oot saanut! Itsekin tykkään paljon astioista ja näistä esim. kokoa keräilen, joten tässä oli kyllä lahjoja just mun makuun kans :)

    https://saraoonav.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, astiat on kyllä aina ihania lahjoja! ♥ Alan varmaan itsekin nyt kunnolla keräämään tuota kokoa, koska sen sarjan astioita sain kaikista eniten ja äitilläkin on muutamia lautasia tuohon sarjaan.

      Poista
  4. Ihania lahjoja oot saanut! Kaunis ajatus juottaa sormukset yhteen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä aivan ihana ajatus! Tuolla sormuksella on tällä hetkellä eniten tunnearvoa kaikista mun koruista ♥

      Poista