torstai 1. kesäkuuta 2017

Pieni ilmoitusluontoinen asia

Heissan! Tää on vaan tällänen pikapostaus, mutta halusin tulla ilmoittamaan teille yhdestä pienestä asiasta. Mua ei tuu seuraavan puolentoista viikon aikana todennäköisesti näkemään täällä blogin puolella, koska huomenna mulla on aamusta kirkko koulun puolesta ja iltapäivällä yo-juhlan kenraaliharjoitukset. Huominen ilta menee sitten viimeistellessä vielä lauantain juhlia. Lauantai onkin varsinainen juhlapäivä ja sillon tietenkään en pääse mitään postailemaan. Sunnuntaiksi puolestaan ollaan suunniteltu elokuvapäivää kavereiden kanssa. Maanantaina alkaakin sitten viikon kestävä rippileiri, jolle menen isoseksi. Rippileiri kestää seuraavan viikon maanantaihin saakka. Musta tuntuu, että tuun sillon maanantai-iltana heti päivittelemään tänne ja se maanantain postaus tulee todennäkösesti koskemaan mun juhlia. Mutta näkyillään sitten seuraavassa postauksessa pienen hetken päästä! :)

Hello! This is very short post about one thing I wanted to come to tell you. I'm going to take little break from this blog because I'm going to be very busy over a week. I'll have my graduation party on Saturday and on Sunday me and my friends are going to movies. On Monday I'm going to "rippileiri" (sorry, I don't know what's that in English :D) and I'm going to be there a week. So after this little break, I'll post some pictures from my graduation party and tell something about that day. See you soon!

-Sofia

8 kommenttia:

 1. Onnea valmistumisen johdosta!
  Kuulostaapa sinun alkukesäsi kiireiseltä, toivottavasti ei koko kesä ole yhtä täyttä. Hyvää kesää!
  http://paremmssavalossa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, tää alkukesä on kieltämättä aika kiireinen, mutta kun nyt pari viikkoa pääsee eteenpäin, niin sitten helpottaa. Aion tämän kesän enimmäkseen mennä sellasella fiilispohjalla ja tehä mitä huvittaa silloin kun huvittaa :D

   Poista
 2. Kiva että ilmoitit, hyvää kesää! ♥

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea valmistumisesta! :) Ja innolla odotan minkälaiset juhlat sulla on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, odotan kans innolla että saan kirjottaa postauksen niistä! Toivottavasti huomenna tulee mahdollisimman paljon hyviä kuvia kameraan :D

   Poista
 4. Onnittelut valmistumisesta, toivottavasti juhlat menivät hyvin!
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset! :) Juhlat meni tosi hyvin, oli tosi ihanaa nähdä pitkästä aikaa kaikkia sukulaisia ja myös kaikkia muita tuttuja :)

   Poista