keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Vain 5 meikkiä

Tämä on myös yksi sellainen postaus, johon olen törmännyt viime aikoina todella usein. Tarkoituksena on siis valita vain viisi meikkituotetta, jolla tekisi meikin itselleni. Tämä tehtävä osoittautui yllättävän vaikeaksi, koska ihan vain nopeasti tehdyssä arkimeikissänikin käytän enemmän kuin viittä meikkituotetta. Loppujenlopuksi onnistuin kuitenkin valitsemaan ne viisi meikkituotetta ja tässä ne nyt sitten olisivat.
DSC_0461
Essencen Camouflage 2 in 1 powder & make-up on nimensä mukaisesti puuteri, jota voi käyttää myös meikkivoiteen sijasta. Mun iho on punainen joistakin kohdista, joten tuo peittää hyvin sitä punaisuutta sekä pieniä ihovirheitä. Meikkaan suurimmaksi osaksi sen takia että haluan peittää sitä ihon punaisuutta ja sen takia en jättäisi tuota tuotetta pois mistään hinnasta. Tuo alkaa valitettavasti olemaan multa pikkuhiljaa loppu, mutta aion kyllä ostaa heti toisen tuon loputtua.

Essencen Lash Princess ripsiväri lupaa antaa ripsille pitkäkestoisen tekoripsi vaikutelman. Tuo ei ehkä ihan lunasta lupaustaan, mutta tykkään silti tuon ripsivärin koostumuksesta, koska se ei paakkuunnu ja tuota on helppo levittää hyvän muotoisen harjan ansiosta. En haluaisi meikissäni luopua myöskään ripsiväristä, koska omistan niin lyhyet ripset, että niihin on pakko laittaa ripsiväriä. Ripsiväri oli ensimmäinen meikkituote mitä aloin käyttämään.

Nyxin Jumbo Eye Pencil sävyssä 617 Iced Mocha pääsee myös viiden meikin joukkoon, koska haluan silmiini kuitenkin jonkinlaista väriä ja tuossa sävyssä sattuu olemaan mukana myös jonkin verran glitteriä, mistä tykkään myös erittäin paljon. Olen aina meikkaamisen alusta lähtien käyttänyt luomivärejä, joten tuntuisi erittäin oudolta jättää luomiväri pois meikistäni.

Essencen Make Me Brow kulmageeli valikoitui tähän sen takia, että mun kulmat on erittäin huomaamattomat ja haluan kulmiani korostaa jollain tapaa. Ostospostauksessa pari päivää sitten kerroin, että ostin mielestäni liian vaalean sävyn, mutta nyt parin päivän aikana olen oikeasti alkanut tykkäämään tästä ja kun tarkemmin ajattelen, se tummempi sävy olisi tosiaankin ollut liian tumma minulle.

Nyxin Matte Lipstick sävyssä 19 Euro Trash on tällä hetkellä ehdottomasti mun lemppari huulipuna, enkä myöskään sitä voisi jättää pois meikistäni. Mun huulet on aika vaaleat ilman mitään huulipunaa ja ne näyttäisivät hieman oudolta ilman huulipunaa. Tietysti tämäkin on ihan tottumiskysymys nimittäin jos on tottunut olemaan ilman huulipunaa, tuota asiaa ei välttämättä edes tajuaisi. Haluan kuitenkin tuoda huuliini jotain väriä, joten sen takia valitsisin myös tämän viiden tuotteen meikkiini.

Minkälaisia meikkejä te valitsisitte itsellenne?

-Sofia

8 kommenttia:

  1. Tää onkin kiva haaste! Voisin toteuttaa joskus itsekin, mutta valitsisin varmaan kulmakynän, ripsarin, meikkivoiteen, puuterin ja varjostuspuuterin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, munkin mielestä tää on tosi kiva haaste! :)

      Poista
  2. Kiva idea, vaikken ite niinkään meikkaa! Meikkaan joskus vaan kulmat + ripset mutta muuta en osaa :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään oikeastaan osannu meikata (enkä kyllä vieläkään voi sanoa olevani mikään mestari todellakaan :D) vielä about vuosi sitten, mutta viime kesänä aloin harjoittelemaan ja kyllä sitä jonkin verran on kehittyny tämän vuoden kuluessa :D

      Poista
  3. Kiva idea tää! (Mä en oo törmännyt tähän ennenpää blogeissa :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaa, aika jännä, että et oo törmänny tähän aiemmin! :D Mä en tiiä kuinka monta postausta oon tästä lukenu, mutta kyllä aika monta tällästä postausta oon lukenu tässä viime aikoina :D

      Poista
  4. Noilla meikeillä saakin luotua jo perus kivan meikin :) Ei sitä aina tarvii niin paljoa laittaa eri meikkejä kuten mä laitan :D Ennen tuntui, että pärjään ihan vähällä, nykyään on niin paljon erilaisia vaiheita ja meikkejä mitä ihminen tarvitsee. Tosin arkimeikki on aika tavallinen mullakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin saa :) Mullekin on tässä viime vuosien aikana muodostunu tavaksi se, että ihan vain lähikauppaankin mennessä saatan meikata. Ylppäreiden jälkeen päätin, että nyt alan vähän vähentämään meikkaamista ja nykyään menen kyllä ilman meikkiäkin kauppaan. Joskus on vaan ihanaa olla meikkaamatta sen kummemmin mihinkään ja se on ihan fine :)

      Poista