tiistai 13. kesäkuuta 2017

Weeks 22 & 23

Riparilta palattu takaisin kotiin! Ripari päättyi siis jo eilen, mutta olin eilen niin väsynyt, että en jaksanut tulla kirjoittelemaan tänne vielä silloin postausta. Ihmeesti sitä vaan väsyy tuon viikon aikana, vaikka jokaisena yönä nukuin suunnilleen saman verran kuin kotonakin nukkuisin. Päivisin on vain niin paljon kaikkea suunniteltavaa ja tehtävää, että siinä kerkeää kyllä väsymään. Unta piisas viime yönäkin, koska menin nukkumaan puoli yhdeltä yöllä ja nukuin tänään puoli kahteentoista asti, hups :D Ajattelin tänne blogimaailmaan nyt kuitenkin palata snäppi postauksen myötä ja tehdä koosteen parista edellisestä viikosta. Riparilta en hirveästi pystynyt päivittelemään mitään snäppiin, koska siellä leirikeskuksessa oli niin huono netti, mutta tässä nyt kuitenkin muutama kuva edellisiltä viikoilta!
Week 22 23 (1)
Äiti otti viikon lomaa töistä, että saataisiin kaikki laittaa taloa ja pihaa kuntoon mun lakkiaisia varten, Maanantaina vuorossa oli roskien siivoaminen pihalta ja tuolla härvelillä mä nappasin roskia meidän pihalta. Onneks aurinko sentään paisto, eikä satanu! // Lappajärvi kutsu, koska mentiin kattomaan mun pappaa sinne sairaalaan. Tuolloin pelättiin vielä että pappa ei pääse mun lakkiaisiin ollenkaan, mutta onneksi pääsi! // Sillä ala-asteella, minkä mäkin oon käynyt, järjestettiin nyt viimeset kevätjuhlat, koska se lakkautetaan nyt syksyllä. Kieltämättä on vähän haikeaa ajatella, että sitä mun omaa ala-astetta ei enää ole olemassakaan.
Week 22 23 (2)
Ei paljoa hymyilyttänyt, kun seuraavana päivänä oli mun ylioppilasjuhlat ja lämpötila näytti tuota ja kaikenlisäksi satoi vielä räntää. // Perjantaina oli pakko nousta hyvissä ajoin sängystä ylös ja lähteä ajamaan kohti Evijärveä, koska meillä oli koululaisjumalanpalvelus ja kenraaliharjoitukset lauantain lakitusjuhlaa varten. // Jouduin odottamaan tunnin koululla ennen kenraaliharjoitusten alkua ja tuntui todella oudolta olla melkein kolmen kuukauden jälkeen taas koululla.
Week 22 23 (3)
Kuvassa näkyy vähän mun ylioppilasmekon yläosaa! Tuossa vaiheessa olin itse jo täysin valmis lähtemään koululle, mutta koska Tommi ja Sanna tuli meidän kyydissä sinne, meidän piti hetken aikaa odottaa ennen kuin päästiin lähtemään. // Oli vähän uneton yö tuo maanantain ja tiistain välinen yö, kun jännitin niin paljon tradenomi pääsykokeita. Pyörin koko yön sängyssä ja sain nukuttua korkeintaan pari tuntia. // Jännitys kasvoi ja kasvoi aamua kohti. Asiaa ei tietenkään auttanut se, että jouduin istumaan ja odottelemaan yksin yli tunnin verran, koska Karolla alko aikasemmin sen omat pääsykokeet. Voisin myöhemmin kertoa vähän enemmän mun fiiliksistä noista pääsykokeista. Kiinnostaisko teitä sellainen postaus?
Week 22 23 (4)
Jooh, tuollaisilla eväillä pärjäsin viime tiistain pääsykoepäivän. Okei, oli mulla kyllä leipääkin mukana, mutta se ei päässyt kuvan, koska olin jo syönyt sen. // Olin siinä mielessä onnekas, että vaikka mulla alko pääsykokeet myöhemmin kuin Karolla, pääsin sieltä aikaisemmin pois. Käytin ajan hyödyksi ja kävin kiertelemässä kauppoja. Mukaan tarttui muutama juttu, mutta koska niitä tuli niin vähän, en varmaankaan tee niistä ostospostausta. Ollaan tosin menossa tällä tietoa ens viikolla tyttöjen kanssa Keskiselle, joten voisin ottaa nuo ostokset siihen ostospostaukseen mukaan. // Tosiaan, niinkun mainitsinkin postauksen alussa tuolla riparilla ei ollut kunnollista nettiä ollenkaan. En pystynyt kunnolla koko viikon aikana selaamaan facebookia, instagramia tai mitään muutakaan sosiaalista mediaa. Kommentteihinkaan vastaaminen ei onnistunut. Lauantaina pääsin pakenemaan huonoa nettiä äitin 50-vuotissynttäreille, josta en valitettavasti ottanut yhtäkään kuvaa. Järkkäriä mulla ei ollut ollenkaan mukana ja kännykälläkään en ottanut yhtään kuvaa.

Ennen riparille lähtöä lupasin, että teen mun ylioppilasjuhlista jonkinnäköistä postausta ja saattekin sellaisen jossain vaiheessa tällä viikolla. Yritän käydä kaikki julkaisukelpoiset kuvat mahdollisimman nopeasti läpi, muokata ne ja sitten ladata Flickriin. Olipas ihanaa pitkästä aikaa istahtaa kirjottelemaan postausta!

Mitä te olette tehneet kuluneiden viikkojen aikana? :)

-Sofia

4 kommenttia:

 1. Odotan innolla postausta sun ylioppilasjuhlista :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin odotan innolla sen julkaisemista! Mulla vaan meinaa mennä niin kauan aikaa kaikkien kuvien läpikäymiseen että postauksen julkaisemisessa saattaa kestää hetken aikaa :D

   Poista
 2. Joo kirjota pääsykokeista! Toivottavasti ne meni hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvä, yritän kirjoittaa postauksen mahdollisimman pian! :)

   Poista