sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Week 25

Viikko meni taas ihan mahdottoman nopeasti, vaikka ennen keskiviikkoa ei tapahtunutkaan mitään erikoista ja nyt onkin taas joka viikkoisen snäppi postauksen aika! Koko alkuviikko kului vähän tylsissä merkeissä ja meinasin oikeasti tylsistyä maanantaina ja tiistaina. Keskiviikkona oli sitten pakko lähteä liikenteeseen, koska en olisi kestänyt kolmatta päivää peräkkäin kotona tekemättä yhtään mitään. Mutta nyt kurkataan tähän kuluneeseen viikkoon siitä keskiviikosta lähtien!
Week 25 (1)
Keskiviikkona lähettiin Elinan ja Teresan kans Keskiselle! Tean ja Jessin oli tarkotus tulla myös mukaan, mutta ne ei sitten loppujenlopuksi päässytkään. // No missäs muualla sitä käytiinkään ostoskierroksen päätteeksi syömässä kuin Subissa, hahah. Tuolla kertaa otin kuitenkin vähän erilaisen subin kuin aikaisemmilla kerroilla. Otan siis yleensä aina sen tismalleen saman subin, joten nyt kaipasin hieman vaihtelua.
Week 25 (2)
Torstaina vuorossa oli puolestaan Rolls. Huomaa, että on kesäloma, koska tämä syöminenkin on mitä on.. // Mitäs sitä terveellisesti syömään kun on muutenkin syönyt niin paljon roskaruokaa koko viikon ajan :D Kaikki juhlat on siinä mielessä tosi petollisia että niistä jää yli aina kaikkia herkkuja, joita sitten muka huomaamatta napsii pakastimesta. // Tämä kuva ei varmaan selityksiä sen kummemmin kaipaa: toivotin snäpin seuraajilleni hyvää juhannusta.
Week 25 (3)
Kuvassa näkyykin uusi paita, uudet housut sekä uusi laukku! Käytiin perjantaina Karon kanssa Härmässä ja Lappajärvellä ajelemassa. // Kävin myös perjantaina Subissa. Nyt teen sellaisen lupauksen että tulevalla viikolla en mene kertaakaan Subiin. Saas nähdä onnistunko pitämään tätä lupausta :D // Vähän yhden jälkeen yöllä oli niin ihana taivas, että oli pakko mennä ottamaan yöpuku päällä siitä kuvaa meidän kuistille. Ei haitannut vaikka oli kylmä ja varpaat paleltuivat ihan pienen hetken jälkeen.
Week 25 (4)
Mun serkulla on uusi mökki Alavudella ja hän kutsui meidät eilen sinne koko päiväksi. Mökki oli upea ja olohuoneen ikkunoista oli hienot näkymät, mutta sää sattui olemaan hieman huono. Aurinko ei paistanut ollenkaan ja pariin otteeseen siellä myös satoi. // Äitin ja Tapanin kuohuviinipullosta jäi hieman, joten kaadoit loput shampanjat itselleni.
Week 25 (5)
Mua oikeasti pelottaa kirjautua ensi perjantaina opintopolun sivuille ja tarkistaa pääsenkö opiskelemaan Seinäjoelle vai en. Yritän nyt olla ajattelematta koko asiaa, koska en halua panikoida. // Sammutin valot eilen vähän ennen yhtä ja pyörin sängyssä vaikka kuinka kauan aikaa saamatta unta. Oli kuitenkin ihanaa kuunnella sateenropinaa kattoa vasten. Sateenropina on niin rentouttavaa ja loppujenlopuksi nukahdinkin siihen  // Kuva vääristää erittäin paljon nimittäin nuo pilvet oli oikeasti paljon tummempia. Eipä mennyt kuvan ottamisesta kuin pari minuuttia ja vettä tuli kuin saavista kaatamalla. Sade ei ole vieläkään loppunut, mutta ihan niin kovaa ei kuitenkaan sada kuin äsken.

Mä sain tänään aiemmin päivällä mun tädiltä ilmaisen lipun Provinssiin ihan mille päivälle tahansa. Provinssiin olisi ihana mennä, koska olin siellä viime vuonnakin, mutta mulla ei oo vaan ketään kaveria sinne. Oon tässä koko päivän yrittäny kysyä kaikkia mun kavereita sinne, mutta suurin osa on töissä tai ei pääse. :/ Toivon niin paljon, että tuo lippu ei jää käyttämättä ja haluaisin niin mennä sinne ensi lauantaina, koska siellä on niin huikeita esiintyjiä! Oletteko te menossa/tulossa Provinssiin? :)

-Sofia

4 kommenttia:

 1. Oo provinssiin! Oon halunnu kas joskus kokee provinssirokin, ja varsinkin silloin kun siellä oli esiintymässä rammstein, mutta se on aina jäänyt. Ehkä sitten joskus.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin viime kesänä siellä ensimmäistä kertaa ja oli kyllä niin erilaista verrattuna muihin festareihin, millä oon käyny :D Provinssin alue on niin kaunis ja tykkään siitä, että alue on aika iso. Silloin ei ollenkaan tajua sitä, kuinka paljon siellä loppujen lopuksi onkaan ihmisiä. Suosittelen kyllä ehdottomasti Provinssiin menoa heti kun tilaisuus vain tulee! :)

   Poista
 2. Miten sun kävi koulun suhteen? Tietääkseni lähes kaikista kouluista on tulokset jo tullu? (-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin tänään aamulla katsomassa, mutta ainakaan silloin siellä vielä luki että opiskelijavalinnat ovat kesken. En oo tosin nyt uskaltanut käydä kattomassa :D Ilmottelen kyllä varmasti täällä blogin puolella, kävi sitten miten tahansa :)

   Poista