lauantai 24. kesäkuuta 2017

Keskisen ostoksia ja tuotteiden arvostelua

Me oltiin tosiaan keskiviikkona käymässä Elinan ja Teresan kanssa Keskisellä pitkästä aikaa ja sieltä tosiaankin löyty yhtä sun toista. Mulla meni tuonne jo ihan kiitettävästi rahaa, joten kauhulla odottelen parin viikon päässä häämöttävää Helsingin reissua, hahah. Noh, voin lohduttautua ajatuksella siitä, että mulle tulee riparista vielä palkka tässä parin viikon sisään!
DSC_0446

DSC_0447
Omistan melkein poikkeuksetta pelkästään mustia, harmaita tai valkoisia paitoja, joten nyt päätin repäistä oikein kunnolla ja ostaa vähän jotakin piristettä mun vaatekaappiin! Jostain syystä kameran välityksellä tämän paidan väri ei oikein pääse kunnolla oikeuksiinsa, koska ensimmäisessä kuvassa väri näyttää liian kirkkaalta ja jälkimmäisessä se on liian "väritön." Tämä oli jokatapauksessa alennuksessa ja tykästyin tosi paljon tuossa kaula-aukossa olevaan ketjuun!  Tuo paita pääsi heti eilen mun päälle kun oltiin ajelemassa Lappajärvellä ja Härmässä.
DSC_0448
Ostin keväällä penkkariasua varten valkoiset farkut itselleni ja onnistuin ne jotenkin kummallisesti hukkaamaan ne jonnekin. En ole omistanut valkoisia farkkuja ennen penkkareita sitten ala-asteen jälkeen, joten tykästyin niihin erittäin paljon. Mulla ei ollut suunnitelmissa ostaa uusia valkoisia farkkuja vaikka niistä edellisistä niin paljon tykkäsinkin, mutta nämä Onlyn valkoiset farkut suorastaan huusi mun nimeä Keskisellä. Oon todennut, että Onlyn farkut on mulle just sopivan mallisia, ei liian kireitä ja ne ei paina myöskään minnekään. Nämä farkut pääsivät myös eilen jalkaani tuon punaisen paidan kanssa.
DSC_0449

DSC_0450
Näin joskus tammi-helmikuussa Prismassa mustan laukun, joka soveltui myös lompakoksi, koska siellä sisällä oli korteille ja kolikoille oma paikkansa. En kuitenkaan ostanut sitä ja se harmitti mua pitkän aikaa. Nyt Keskisen Nahkapaikasta löysin sitten tämän Migantin laukun, joka soveltuu samaan käyttöön ja en edes miettinyt kauaa aikaa ostanko tätä vai en. Oon jo tän parin päivän aikana todennut tämän erittäin käteväksi!
DSC_0451
Ostin tasan vuosi sitten Keskiseltä täysin samanlaiset kengät. Ne olivat viime kesän ja syksyn aikana eniten käytössä olevat kengät ja suuri käyttö tosiaan alkoi näkymään niissä. Tämän kevään alussa mun oli pakko heittää ne lopulta roskiin, koska ne melkein hajosi käsiin. Nyt Keskisellä huomasin ilokseni, että näitä samoja kenkiä oli edelleen myynnissä siellä. Pakkohan mun oli ostaa uusi pari edellisen tilalle!
DSC_0452
Voivoi, tietäisittepä vain kuinka kauan me oltiin meikkiosastolla! Jo ennen Nyxin pisteelle pääsemistä tiesin, että tulisin ostamaan ainakin yhden mattahuulipunan, koska Tea oli aikaisemmin kehunut niitä. Tuo huulipuna on sävyssä 19 Euro Trash ja oon kyllä tykänny tuosta erittäin paljon! Yksi asia mikä harmittaa on se, että tuo lähtee syödessä tosi helposti pois huulilta, mutta muuten on erittäin kestävää. Nyxin pisteeltä ostin myös tuon silmäkynän sävyssä 617 Iced Mocha. Käytän tosi usein ruskeita luomivärejä, joten halusin ottaa tuon niiden kaveriksi. En oikein muuta tällä hetkellä osaa sanoa tuosta, paitsi että se on erittäin pigmenttinen. Tuon Nyxin meikkipussin sain kaupan päälle kun ostin noita Nyxin meikkejä. Mun meikit ei todellakaan mahdu tuonne, joten pussissa on tällä hetkellä muutamia mun meikkisiveltimiä.
DSC_0453
Tässä vaiheessa mun täytyy tunnustaa, että oon Essence addikti. Mulla on vaikka kuinka paljon Essencen meikkejä ja sekosin täysin kun näin, että Keskiselle oli tullut uusia Essencen tuotteita ja laajennetut hyllyt! Ostin myös Essencen version tuosta silmäkynästä, mutta vaaleammassa sävyssä (02 Peach Perfect) ja tää oli pienoinen pettymys mulle. Tää ei ollu niin pigmenttinen kuin olisin toivonut. Ostin myös kokeiluun tuon kulmakarva geelin, mutta taisin ostaa liian vaalean sävyn, koska tuo ei näyttänyt kulmissani lainkaan hyvältä. Kulmakarva geeli on sävyssä 03 Soft Browny Brows. Mitä tuohon huulipunaan tulee, ostin samansävyisen huulipunan joskus talvella, mutta onnistuin senkin hukkaamaan johonkin Ylläksen reissulla. Tykkäsin siitä kuitenkin niin paljon, että mun oli pakko ostaa uusi samassa sävyssä! Tuote hoitaa samalla huulia ja se sisältää avokadoa. Ensinnäkin jo tuoksu tässä huulipunassa on aivan ihana ja tää antaa huulille ihanan luonnollisen sävyn!  Tämä huulipuna on sävyssä 03 Life's My Runway. Viimeisenä ostin puuterin, joka antaa mattaisan lopputuloksen kasvoille sekä peittää ihon punaisuuden. Tätä en kuitenkaan ole ehtinyt vielä kokeilemaan, joten en osaa sanoa tästä tuotteesta sen tarkemmin mitään.
DSC_0454
Essencen tuotteilla jatketaan! Mulla on tällä hetkellä pula huulirasvoista, joten ostin kokeiluun tuon Essencen uuden huulirasvan, joka lupaa pehmentää huulia. Oon rakastunut tuohon tuotteeseen täysin  Huulet todellakin tuntuvat pehmeimmiltä ja tuo huulirasva tuoksuu tosi ihanalta! Ostin myös Essencen omia meikinpuhdistusliinoja, mutta en ole viitsinyt avata vielä tuota pakkausta, koska mulla on edelliset meikinpuhdistusliinat vielä käyttämättä loppuun. Essencen Spot killerin ostin, koska mulla on nyt ilmaantunut muutamia finnejä naamaan. Tuote lupaa hävittää kaikki epäpuhtaudet iholta mukaanlukien finnit ja mustapäät. Tuotetta laitetaan naamaan pieni määrä meikkien puhdistamisen jälkeen, jätetään yöksi iholle ja huuhdellaan vasta aamulla pois. Kokeilin tuota ensimmäistä kertaa viime yönä ja aamulla tosiaan suurin osa finneistäni oli lähtenyt. Huonona puolena tuotteesta voisin sanoa, että haju tuossa on aivan kamala ja jouduin odottamaan tuotteen lisäämisen jälkeen aika kauan aikaa ennen kuin pystyin menemään nukkumaan, koska aine kuivui iholle aika hitaasti. Viimeisenä Essencen tuotteena ostin siveltimiä varten tarkoitetun saippuan. Tuonkaan toimivuudesta en vielä osaa oikein mitään sanoa, koska pesin siveltimeni ihan pieni hetki sitten.
DSC_0455
Suurena Euroviisu fanina en pystynyt vastustamaan kiusausta ja olla ostamatta tuota uutta kokoelma CD-levyä mikä ilmestyi muutama viikko sitten. Enpä ole automatkoilla hirveästi muuta kuunnellutkaan kuin tuota levyä. Käytiin kavereiden kanssa katsomassa tuo Ihmeotukset ja niiden olinpaikat silloin marraskuussa elokuvissa, mutta pakkohan se oli myös itselleen omaksi saada. Innolla odottelen jo sarjan seuraavaa osaa!
DSC_0456
Viimeisinä ostoksina Olipa kerran 4. kausi ja Valehtelevien viettelijöiden 6. kausi! Siljan kanssa ollaan katsottu tuota Olipa kerran nyt koko tämän kesäkuun ajan todella aktiivisesti ja pian meinaan aloittaa tuon Valehtelevien viettelijöiden 6. kauden. Ärsyttää, kun Netflixissä ei ole tuota 6. kautta!

Keskinen on ihan mahtava ostospaikka, mutta sieltä tulee kyllä helposti ostettua myös paljon sellaista mitä ei oikeasti tarvitsekaan. Meinasin monta kertaa kiikuttaa kärryyn sellaisia tavaroita mitkä näytti kivoilta, mutta onneksi mietin ennen kassalle menoa että tarvitsenko tätä tavaraa nyt varmasti. Jouduin muutaman asian kyllä viemään takaisin omalle paikalle ennen kassalle menoa ihan vain senkin takia, että säästäisin edes jonkin verran rahaa Helsinkiä varten. Nähdään huomisen postauksen parissa!

Mitäs te tykkäsitte mun ostoksista?

-Sofia

10 kommenttia:

  1. Tosi kivoja ostoksia oot löytänyt! Mäkin pääsen kohta tekemään ostoksia esimerkiks Ikeassa kun muutan ens kuussa pois kotoa. Katsotaan miten mulla käy jos meen yksin sinne niin ihan varmaan oon rahaton sen jälkeen :DD haha

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, toi oon niin minä jokaisen shoppailu kerran jälkeen! :D Pitäis oikeasti oppia säästämään ihan vaan senkin takia, että mullakin on muutto tässä lähiaikoina pois kotoa ja pitäis oppia hoitamaan omia raha asioitaan. Ehkä mä jonain päivänä opin :D

      Poista
  2. Hyviä ostoksia! Munkin pitäis ostaa uusia meikinpuhdistusliinoja, pitäiskö laittaa noi Essencen testiin? Ootko vielä koittanut niitä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo kokeillu vielä :D Mulla on edellisiä meikinpuhdistusliinoja vielä sen verran käyttämättä että käytän ne loppuun ensin. Toivottavasti nuo on yhtä hyviä! :D

      Poista
  3. Tosi kivoja ostoksia, tykkään varsinkin tosta laukusta :) Mua ärsyttää kanssa se, että Netflixissä ei oo tota 6. kautta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo laukku on kyllä super käytännöllinen! Netflixiin saisi tulla nopeammin sarjojen uusia kausia. Tuo 6. kausikin on kuitenkin kerennyt tulla jo täällä Suomessa televisiosta. En kuitenkaan pystynyt katsomaan sitä televisiosta, koska itse katsoin silloin vasta 4. kautta Netflixistä :/

      Poista
  4. Kivoja ostoksia oot tehnyt! :) Etenkin tuo paita ja laukku on kivoja <3 Ei oo pitkään aikaan tullut ostettu Eccensen meikkejä, joten nuo kaikki meikkienpuhdistusliinat jne on ihan uusia tuttavuuksia mulle :D Tuota kulmageeliä multakin löytyy ja just tuo sun sävy sopii mulle hyvin, oon tykännyt tosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä oon sellanen Essence addikti, että multa löytyy vaikka minkälaisia Essencen tuotteita mitä oon ostanu ihan huvikseni testiin :D Osa on ollu hyviä tuotteita ja sit osa taas on ollut huteja. Pitää varmaan kokeilla ostaa sitä tummempaa sävyä tuosta, jospa se näyttäisi paremmalta kulmissa! :)

      Poista
  5. Voi ei nyt mäkin haluan Keskiselle :D ollaan käyty siellä joka kesä, ja eiköhän saada yks reissu sinne mahdutettua tähänkin kesään. Voin niin samaistua tohon et sieltä meinaa ostaa niin paljon kaikkea turhaa aina :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me käydään Keskisellä aina pari kertaa vuodessa. Yleensä kesäisin ja sitten jossain vaiheessa joululomalla :D Hahah, aina Keskisellä käynnin jälkeen ostoksia kattoessa miettii, että ostinko mä oikeasti tuollaisenkin jutun, vaikka en sitä välttämättä tarvitsekaan :D

      Poista