perjantai 14. joulukuuta 2018

Joulukalentereiden luukut 7-12

Tänään olisi taas vuorossa postaus, jossa kurkataan joulukalentereiden luukkujen sisältöön. Alunperin oli tarkoitus julkaista tämä postaus jo toissapäivänä, mutta koska olin Kaustisella eiliseen asti ja mun kalenterit oli täällä kotona, niin se ei sitten onnistunutkaan. Huomenna tai ylihuomenna olisi sitten vuorossa ensimmäinen oikein kunnolla jouluun liittyvä postaus luvassa. Mutta nyt tosiaan nämä kalenterin luukut!
DSC_1013
7. luukusta paljastui Soft Matte Lip Cream sävyssä Vienna. Oli tosi ihanaa saada kalenterista tämän sävyinen huulipuna, koska tällaisia sävyjä tykkään käyttää eniten. Oonkin itseasiassa aika monta kertaa aikonut ostaa kyseisen sävyn kaupasta, mutta en kuitenkaan ole. Ja hyvä etten olekaan, koska nyt sain tämän kalenterista!

Catricen kalenteriin Silja oli 7. luukun kohdalle laittanut Contouring blushin sävyssä 020 A Flamingo In Santo Domingo. Oon tosi huono käyttämään poskipunia, mutta nyt olisi kyllä hyvä harjoitella niidenkin käyttöä. Poskipuna on oikeasti hieman enemmän punaisen sävyinen, kun tuossa kuvassa se näyttää oranssilta. Ihanaa, että Catricen kalenterin myötä pääsee tutustumaan näin monipuolisesti erilaisiin tuotteisiin!
DSC_1014
Nyxin kalenterin 8. luukusta tuli kalenterin kolmas Paradise Fluff highlighter sävyssä Candy Cloud. Tämä on mun mielestä kaikkein paras noista kolmesta highlighterista, mitä oon tästä kalenterista saanut, ainakin näin ensivaikutelman perusteella. Tuo sopivasti hohtoa kasvoihin, mutta ei kuitenkaan liikaa. Tästä tykkään tosi paljon!

Voi kunpa olisin saanut tämän ihanan punaisen kynsilakan jo ennen viime perjantaita, niin olisin voinut laittaa tätä ystävien kesken järjestettyyn pikkujouluun (teen muuten näistä ehkä postauksen, kunhan ehdin!), mutta tämä tuli sitten lopulta kahdeksannesta luukusta. Lakan tarkka sävy on nimeltään 06 Nails On Fire ja tämä sopii erinomaisesti juuri pikkujouluihin ja/tai joulujuhliin! Mulla on huomennakin yhdet pikkujoulut tiedossa, joten tämän illan aikana aion lakata kynteni tällä sävyllä.
DSC_1015
Nyxin kalenterin yhdeksäs luukku piti sisällään Lip Oilin sävyssä Cranberry Mint. Tää tuo enemmänkin kiiltoa huuliin kuin mitään tiettyä väriä, mutta tykkään tästä tuotteesta silti tosi paljon. Oon laittanut tätä nyt aina iltaisin huulille ennen nukkumaanmenoa. Huulet tuntuvat mukavilta sitten aamulla kun herää. Jonkun mielestä kalenterista ehkä vähän tylsä tuote, mutta ei kuitenkaan mun mielestä.

Catricen kalenterista puolestaan tuli Lip Dresser Shine Stylo sävyssä 010 Simply Natural Perfection. Tästä tuotteesta tekee ehkä vähän epäkäytännöllisen se, että huulipunaa ei pyöritetä esiin sillä perinteisellä tavalla, vaan painetaan kynämäisesti päästä, jolloin puna tulee esiin. Punaa ei kuitenkaan saa painettua takaisin. Tämä lukee kyllä tuossa putkilon kyljessä, mutta enhän mä sitä toki lukenut ennenkuin sitten vasta kun olin painellut tosi monta kertaa sieltä päästä.. Sen takia puna onkin nyt ihan epämuodostunut, kun sitä ei saa takaisin ja korkki on pilannut sen. Sävy tässä oli kuitenkin tosi kiva. Se tuo huulille pientä kiiltoa, mutta on kuitenkin tosi neutraali. Tätä pystyy siis hyvin käyttämään myös arkenakin.
DSC_1016
Kymmenennestä luukusta tuli sitten Slip Tease sävyssä Poppin' ja näitä huulituotteita en ollutkaan aiemmin testannut, joten tämä oli tosi kiva yllätys kalenterista! Sävykään ei ehkä ollut ihan siitä päästä, jonka normaalisti ostaisin kaupoista ja olinkin hieman skeptinen tätä kohtaan ensin. Sävy näytti kuitenkin tosi kivalta huulissa ja tykkäsin myös tuotteen koostumuksesta. Nappiluukku siis!

Catricen kalenteriin Silja oli laittanut samanlaisen tuotteen kymmenenteen luukkuun, kuin yhdeksänteen, mutta sävy oli vain eri. Tämä sävy on nimeltään 020 When The Sun Goes Brown. Viisastuin myös edellisestä luukusta, enkä heti ottanut tätä liikaa tuolta putkesta esiin, hahah. Ajattelin ensin sävyn olevan vähän liian tumma mun makuun, mutta ei tämä loppujenlopuksi niin pahalta näyttänyt huulilla, kuin ensin pelkäsin.
DSC_1017
Nyxin kalenterin 12. luukku piti sisällään Butter Glossin sävyssä Glaze-y Days. Tämä luukku oli taas vähän pettymys, kun nämä Nyxin huulituotteet ei ole ihan niitä mun suosikkeja sen takia, että ne tuntuu niin paksuilta huulilla, vaikka kuinka laittaisi ohuen kerroksen sitten tahansa. Lisäksi muistelisin, että viime vuoden kalenterista olisi tullut melkein samansävyinen tuote kuin tämä, ellen ihan väärin muista.

Catricen kalenterista tuli tällä kertaa Camouflage Cream Anti-Shadow. Tästäkin tuotteesta tykkäsin tosi paljon, koska peittävyyttä todellakin löytyy. Ja peitetuotteita tarvitsee aina (tai ainakin minä).
DSC_1018
12. luukusta paljastui Nyxin kalenterin ensimmäinen poskipuna sävyssä Lollipop Hop. Tähän sävyyn rakastuin heti sillä sekunnilla, kun otin sen kalenterista! ♥ Tykkään tästä sävystä vähän enemmän kuin siitä Catricen omasta poskipunasta, mikä tähän mennessä kalenterista on tullut.

Catricen kalenterista tuli Longlasting Eyeshadow sävyssä 060 Comme Ci Comme Grls. Tätä en ole vielä kokeillut kertaakaan, mutta toivon että tämä ei näytä luomissa ihan niin tummalta kuin tuossa purkissa. Musta nimittäin tuntuu, että tämän käyttäminen jäisi todella vähäiseksi, koska se on niin tummaa. Mutta pitää kokeilla, miltä tämä näyttää luomissa!

Sellaisia yllätyksiä tällä kertaa. Mitä mieltä sä oot näistä tuotteista ja onko sun kalenterista löytynyt mieluisia tuotteita? Tässä lopuksi haluan vielä toivottaa kaikille hyvää ja rentouttavaa viikonloppua! 

2 kommenttia:

  1. Tuo Nyxin lip oil kuulostaa tosi mielenkiintoselta! Muutenkin ihania juttuja sun kalentereista on tullut!

    🖤:llä sofilmas.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Munkaan mielestä toi Lip oil ei vaikuta tylsältä, päinvastoin mielenkiintoiselta tuotteelta vaikuttaa ja mielelläni kokeilisin! :D Kivoja luukkuja jälleen, hyvä että sait mieleisen värin minkä olisit muutenkin halunnut ostaa :)

    VastaaPoista