lauantai 2. joulukuuta 2017

2. luukku: Kurkkaus mun meikkipussiin

Luukku 02
Tämän kertaisen luukun postaus on ollut mun luonnoksissa jo jonkin aikaa, mutta en ole julkaissut sitä. Multa puuttui parista luukusta vielä kokonaan postausidea, joten päädyin sitten siihen lopputulokseen, että lisään tämän yhdeksi joulukalenterin luukuista. Alunperin bongasin tämän postausidean Millan blogista
DSC_0548
Turhimman tuotteen tittelin saa tämä Essencen mattainen huulilakka. Tää näyttää purkissa tosi ihanalta ja juuri sellaiselta väriltä, jota käytän kaikkein mieluiten. Huulilla tää ei kuitenkaan näytä ihan niin kivalta ja tämän käyttö onkin jäänyt tosi vähäiselle. Kunpa tuotteet olisivat samanvärisiä sekä purkissa että myös huulilla.
DSC_0549
Nämä kaksi jakavat parhaimmaan tuotteen tittelin. Ylipäänsä kaikki Nyxin Soft Matte Lip Creamit on mun suosikkeja (ihan niin kuin se ei olisi tullut jo selväksi mun menneiden postausten myötä :-D), mutta tämä Istanbul sävy on vienyt mun sydämen ihan kokonaan. Tämän ostamisesta lähtien tää on näkynyt mun huulilla melkein joka päivä. Lisäksi pidän tuota Essencen meikkivoidesivellintä toisena parhaana tuotteena. Tuo harjasosa on tosi jämäkkä ja meikkivoide oikeasti levittyy sillä tosi hyvin. Oon käyttänyt tuota paljon enemmän kuin mun feikki Beautyblenderiä.
DSC_0551
Tämä Catricen huulipuna "ansaitsee" huonoimman tuotteen tittelin. Sävyssä ei ole mitään vikaa, vaan siinä että ainakaan mun huulilla tämä ei pysy sitten yhtään.. Tätä saa päivän aikana lisätä huulille vaikka kuinka monta kertaa, jos haluaa jotain väriä näkyvän huulilla. Lisäksi tämä kuivattaa huulia jonkin verran.
DSC_0552
Viimeisenä vaan ei suinkaan vähäisimpänä tämä Essencen huultenrajauskynä, joka on mun tyhmin ostos. Jo ostohetkellä mietin, että onkohan tämä liian tumma sävy mun huulille/mun tyyliin, mutta ostin tämän kuitenkin. Eipä olisi kannattanut, sillä tää väri ei ollenkaan sovi mulle, koska se on niin tummaa. Noh, omaa tyhmyyttähän tuo oli..

Postauksen julkaisuhetkellä olen Seinäjoella joululahjaostoksilla. Yleensä oon hyvissä ajoin liikenteessä joululahjaostosten kanssa (viime vuonna olin ostanut melkein kaikki joululahjat jo marraskuun puoliväliin mennessä), mutta tänä vuonna en ole ostanut vielä yhtäkään lahjaa kenellekään :-D Ihanaa lauantaita kaikille ja nähdään heti huomenna seuraavan luukun parissa!

14 kommenttia:

  1. Hyvä postaus! 😊 täytyypä pistää mieleen toi huonoin tuote minkä mainitsit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Kaikista oudointa tässä onkin se, että mulla on tuota samaa sarjaa myös kaksi muuta huulipunaa ja ne ei ole lähellekään niin huonoja kuin tuo. Päinvastoin oikeastaan: tykkään niistä molemmista tosi paljon. En sitten tiedä, että oliko tuo joku maanantai kappale tuosta sävystä vai mikä on vikana.. :/

      Poista
  2. Tuo Istanbul on tosi kaunis sävy, noista lip creameista lemppari! :)

    VastaaPoista
  3. Harvoista mattapunista innostun, mutta essencen kiiltopunat on yes. :) Kivaa viikkistä Sofia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taas on vähän päinvastoin, tykkään enemmän kaikista mattasista huulipunista :D Ei toki kiiltävissäkään mitään vikaa ole, mutta niitä tulee käytettyä jostain syystä vähemmän. Samoin sinne hyvät viikonloput ♥

      Poista
  4. Toi Essencen sivellin nappas kyllä mielenkiinnon, kuulostaa lupaavalta! Multaki on tulossa tämmönen samanmoinen postaus jossain kohin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä ostaa kokeiluun, jos löydät noita siveltimiä vielä jostain :) Jes, innolla oottelen myös sun versiota tästä!

      Poista
  5. Nää kaikki kosmetiikka postaukset on aina kivoja! :) On myös mukavaa, kun tykkäät samoista merkeistä kun mäkin eli Essencestä ja NYXistä :D Oli kiva kurkata sun meikkipussiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ♥ Musta on aina kiva kuulla, jos joku tykkää postauksesta :)

      Poista
  6. Tosi kiva postaus, pitää ittekin varmaan joskus toteuttaa :)

    VastaaPoista
  7. Nyxin mattahuulipunat on täälläkin ihan lemppareita! Toi meikkivoidesivellin on muuten tosi hauskannäköinen, en oo koskaan nähnyt tuollaista, mutta kuulostaa hyvältä :D Ja hei hyvin sä vielä ehdit ostaa kaikki lahjat, on tässä onneksi aikaa jäljellä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, parempia mattahuulipunia kyllä todellakin saa hakea! :D ♥ Mäkään en ollut aiemmin nähnyt vastaavanlaista sivellintä, ennen kuin törmäsin siihen kaupassa ja ostin testiin :D Eilinen shoppailureissu oli kyllä tosi hyvä reissu, koska nyt on kaikki joululahjat ostettuna!

      Poista