perjantai 15. joulukuuta 2017

15. luukku: Joululoma suunnitelmia

Luukku 15
Tänään mulla alkoi joululoma. Tuntuu ihan oudolta olla lomalla, koska en ole kokenut tätä syksyä oikeastaan millään tavalla raskaaksi tai pitkäksi, oikeastaan päinvastoin. Mun syksy on mennyt ihan super nopeasti ja mulla on ollut pitkästä aikaa ihan kiva syksy. Syksy alkoi uudessa koulussa, jossa kerkesin olla puolitoista kuukautta ennen kahden kuukauden työharjoittelua. Nyt olin neljä päivää koulussa ja nyt sitten tänään alkoikin tosiaan kolmen viikon joululoma. Meillä piti aluksi olla kahden viikon loma, mutta saatii yksi viikko ylimääräistä lomaa yhden opettajan sairasloman vuoksi. Kouluun siis palaan vasta loppiaisen jälkeen tammikuussa. Tässä postauksessa avaankin hieman mun joululoman suunnitelmia.
Talvi 01
Helsinkiin meno
Huomenna koittaa se kauan odotettu päivä, kun käännetään auton nokka kohti Helsinkiä ja Ultra bran keikkaa! Lähdetään sen verran aamusta, että keretään päivä shoppailemaan ja sitten illalla olisi aika suunnata Hartwall arenalle. Helsingin reissuja saattaa mahdollisesti tulla vielä toinenkin, koska mun kummi kysyi pari viikkoa sitten, että haluaisinko tulla käymään heidän luonaan joululomalla. Tämä on vielä ihan täysin auki, mutta tällaista ollaan siis suunniteltu.

Lukion joulujuhla
Koska lukiossa alkaa joululoma vasta viikon päästä, pääsen oman joululomani takia heidän joulujuhlaansa! Odotan innoissani etenkin abien perinteistä joulunäytelmää, jonka he ovat käsikirjoittaneet ja suunnitelleet itse ja lisäksi ystävien ja vanhojen opettajien näkemistä. Viime vuonnahan oli meidän vuoro käsikirjoittaa ja näytellä tuo joulunäytelmä ja vaikka siinä olikin kova työ, niin oli se silti loppujenlopuksi palkitsevaa, koska saatiin siitä jälkeenpäin kehuja.
Talvi 02
Joululahjojen vienti sukulaisille
Aion vielä ennen joulua ennättää viedä mun sukulaisille joululahjat! Ainakin ensi viikolla mulla on aikaa, kun en ole suunnitellut mitään menoja muutakuin perjantaille tuon joulujuhlan. Papalle ja mun sylikummeille ajattelin viedä jonkinlaisen pienen lahjan. Samalla voisin myös käydä pyörähtämässä isotätini luona, koska hän asuu samassa kaupungissa papan ja sylikummien kanssa.

Jouluaaton vietto kaikkien perinteiden kera
Jouluaatto on tietysti pakko viettää mahdollisimman perinteisesti. Mun jouluaaton perinteistä on tulossa jossakin vaiheessa postaus! Haluan myös viettää mahdollisimman rauhallisen ja kiireettömän joulun ja uskon sen kyllä onnistuvan, koska ensimmäistä kertaa moneen moneen vuoteen, me vietetään jouluaatto ihan vain perheen kesken.
Talvi 03
Päivä herkkujen ja Netflixin kera
Pitäähän lomalla nyt ainakin yksi sellainenkin päivä olla, jolloin et tee mitään muuta kuin syöt kaikkia herkkuja ja katsot samalla Netflixiä. Mulla on tällä hetkellä niin paljon katsottavaa Netflixistä, että siinä menee varmasti kirjaimellisesti koko päivä, että saan ne kaikki katsottua loppuun :-D

Ystävien näkeminen
Tottakai myös ystäviä pitää nähdä lomalla, kun siihen kerran on mahdollisuus, kun ei ole mitään kouluvelvollisuuksia hoidettavana. Marua en ole nähnyt moneenmoneen kuukauteen päällekkäisten aikataulujuttujen takia, mutta nyt joululomalla tullaan kyllä näkemään aika varmasti, ihanaa! Puhuttiin myös yhdessä vaiheessa, että olisi mahtava päästä taas keilaamaan!

Huomenna pitäisi herätä jo todella aikaisin aamulla, koska me tosiaan mennään autolla Helsinkiin. Ensin mietittiin myös junalla menemistä, mutta tultiin siihen tulokseen, että autolla on kätevämpi mennä. Mä en ole yhtään perehtynyt siihen, että saako siellä Ultra bran konsertissa kuvata edes kännykällä, mutta jos saa, niin ihan varmasti sieltä on tulossa postausta sitten heti, kun vaan olen kotiutunut tuolta reissulta. Seuraavan kahden päivän luukut ovatkin sitten ajastettuja postauksia. Kuinka pitkä joululoma teillä on ja millaisia lomasuunnitelmia teillä on? :-)

Postauksen kuvat jälleen lainattu pexels.com sivuilta.

10 kommenttia:

 1. Oi että, ihania suunnitelmia sulla joululomaksi! Ihanaa joululomaa ja huippua Ultra Bran keikkaa ♥ Mulla alkaakin loma vasta ensiviikon perjantaina, mutta onneksi paluu koulunpenkille on vasta loppiaisen jälkeen. Suunnitelmissa ei tällähetkellä ole muuta kuin nauttia joulusta rauhassa ja rentoutua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, uskon että siitä todellakin tulee huippu! ♥ Mäkin oon niin onnellinen siitä, että koulu alkaa vasta loppiaisen jälkeen :D Rentoutuminen ja joulusta nauttiminen kuulostaa kyllä tosi hyvältä mun korvaan!

   Poista
 2. Kuulostaa ihan täydelliseltä ja yksi pyjamapäivä suklaan ja lempileffojen ja sarjojen kanssa kuuluu jouluun. Ihanaa, että pääset huomenna Helsinkiin, Ultra Bra on ihan sairaan hyvä! Toivottavasti pääset kummitädin luokse vielä toisellekin reissulle.

  Mahtavaa konserttia ihana Sofia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot oikeassa, niin kyllä kuuluukin! :) Näin Ultra Bran jo kesällä Provinssissa ja vielä silloin en ollut kuunnellut heidän musiikkiaan oikeastaan yhtään, joten suunnilleen kaikki laulut oli mulle ihan vieraita. Siitä lähti kuitenkin kiinnostus bändiä kohtaan ja nyt tunnenkin jo kaikki laulut, joten osaan nauttia konsertista varmaan ihan eri tavalla kuin kesällä. Mä uskon ja luulen, että konsertista tulee ihan mahtava! ♥

   Poista
 3. Niin ihania ja rentouttavia suunnitelmia, sulla tulee varmasti olemaan hyvä joululoma! Vanhalla koululla vierailu on kyllä niin hauskaa, kun pääsee näkemään entisiä opettajia :D Tollanen päivä pelkästään herkkujen ja suosikkiohjelmien kanssa ois kyllä ihana viettää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä todellakin toivon, että tästä lomasta tulee hyvä :D Kuulumisten vaihtaminen vanhojen opettajien kanssa on kyllä aina tosi kivaa! Viime keväänä kirjotusten jälkeen kävinkin pariin otteeseen mun vanhalla yläasteella tervehtimässä opettajia ja samalla tutustuin yläasteen uusiin tiloihin :D Tommoset päivät on aina tosi rentouttavia ♥

   Poista
 4. Huippuja suunnitelmia! :) Mä odotan ainakin paljon snäppejä ja myös postausta tuolta Ultra Bran keikalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Snäppiä ja instaa todellakin tuli päivitettyä eilisen illan aikana! :D ♥ Ootan niin innoissani, että pääsen kirjoittamaan postauksen tuosta keikasta, oli kyllä aivan älyttömän upea ja mahtava! ♥

   Poista
 5. Voi miten superkivoja suunnitelmia, Ultra Bran keikka & löhöilypäivä, ihanaa <3 Itsellä ei jouluna ole lomaa muuten kuin pyhäpäivinä, joten niistä pitää ottaa kaikki ilo irti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilinen Ultra Bran keikka oli kyllä ihan uskomaton! ♥ Nauti sun lomapäivistäs ihan super paljon ♥

   Poista