maanantai 18. syyskuuta 2017

Week 37

Älkää ihmetelkö minkä takia tämä postaus ilmestyy keskellä yötä. Syynä tälle on se, että yritin julkaista tätä postausta ajastettuna, mutta jostain kumman syystä toi ajastin homma ei oikein toiminut, ainakaan tämän postauksen kohdalla. Vika saattaa kyllä olla mussa itsessä, koska en ole koskaan aiemmin kokeillut tehdä ajastettua postausta. Jospa ensi kerralla sitten toimisi. Tässä kuitenkin nyt mun tallentamia snäppejä kuluneelta viikolta. Snäpistähän mut löytää nimimerkillä @sofiaa_ida joten kaikki vaan lisäilemään mut siellä!
Week 37 (1)
Maanantai alkoi taas oikein ihanasti, kun mulla oli hammaslääkäri. Jos joku ei vielä tiennyt/muistanut, vihaan hammaslääkärissä käyntiä yli kaiken. Tuostakin käynnistä kuitenkin selvittiin. // Mentiin maanantaina luokkalaisten kanssa koulun jälkeen käymään Kokkolassa. // Samalla reissulla käytiin katsomassa elokuvateatterissa Napapiirin sankarit 3. Olihan se ihan hyvä joo, mutta ei kuitenkaan vedä vertoja kahdelle ensimmäiselle osalle. Toivottavasti tuosta elokuvasta ei tehdä enää neljättä osaa, koska sitten koko idea menee mun mielestä pilalle.
Week 37 (2)
Käytiin tiistaina pitkästä aikaa Subissa ja ai että oli ihanan makuista taas pitkästä aikaa. // Keskiviikkona käytiin ostelemassa luokkalaisten kanssa hetken mielijohteesta saippuakuplia ja puhalleltiin niitä sitten pihalla. Tuli ihan oma lapsuus mieleen, hahah. // Mua on jo myös pitkään ärsyttänyt Spotifyn mainokset, joten yhdellä kauppareissulla tarttui mukaan tuo kolmen kuukauden Spotify premium. Nyt kun vajaan viikon oon käyttänyt premiumia, en ymmärrä miten olen alunperin jaksanut niitä mainoksia.
Week 37 (3)
Torstaina puolestaan käytiin katsomassa 'Se' elokuvateatterissa ja oli kyllä tosi hyvä leffa, suosittelen! En kuitenkaan suosittele sitä sellaisille, jotka eivät tykkää kauhuleffoista, koska sellainen tuo nimenomaan oli. Pari kertaa taisin itsekin vähän säikähtää, hahah. // Ja perjantaina mulla oli taas vapaapäivä, yllätys. Tähän voisi jo melkein tottua. // Perjantaina illalla Evijärvellä oli hämärät kaupat ja mentiin pyörähtämään siellä. Hämärät kaupat tarkoittaa siis suomeksi sanottuna sitä, että kaupat on pidempään auki ja niissä on hyviä tarjouksia. Mulle tarttui hämäriltä kaupoilta mukaan kevyttoppatakki, koska sellaista en ole omistanut pariin vuoteen.
Week 37 (4)
Käytiin lauantaina pitkästä aikaa paikallisessa pizzeriassa. Ei pettänyt pizzat tälläkään kertaa, vaan oli ihan superhyvää. // Mun piti olla lauantaina illalla kotona, mutta jotenkin kuitenkin päädyttiin Jessin kanssa Kauhavalle tapaamaan Aleksanteri Hakaniemeä. // Pakko hehkuttaa tässä vaiheessa kuinka ihana Aleksanteri oikeasti on. Koska Jessi ei ole täysi-ikäinen, ei päästy keikalle, mutta Aleksanteri tuli kuitenkin tervehtimään meitä yökerhon ulkopuolelle. Juteltiin siinä hänen kanssaan 10-15 minuuttia ja ennen kuin hän meni takaisin sisälle, päästiin ottamaan yhteiskuva. En tiedä kuinka moni artisti tekisi samalla lailla faniensa eteen. Aleksanteri on aivan ihana persoona ja en voi hehkuttaa häntä tässä tarpeeksi  Tuun kyllä ehdottomasti muistamaan tuon illan ikuisesti!
Week 37 (5)
Voitin ihanan Nooran blogiarvonnassa itselleni lahjakortin Caseapp nimiseen verkkokauppaan ja lahjakortilla tilasin itselleni nämä söpöt kuoret  Tuolla sivustolla oli kyllä super paljon kaikkia ihania kuoria, joten mulle meinasi iskeä valinnanvaikeus, että  millaiset kuoret tilaan. Loppujenlopuksi päädyin näihin ja musta tuntuu, että en todellakaan tule katumaan tätä päätöstä. // Kun pääsin tänään Kaustiselle, lähdettiin melkein samantien mun luokkalaisen kanssa hakemaan meille ruokaa Rollsista. Musta tuntuu että oon elänyt tällä viikolla erittäin terveellisesti, kun katsoo näitä snäppi kuvia, hahah :-D

Mitä te olette puuhailleet kuluneen viikon aikana? 

-Sofia

PS. Otan kuun viimeiseen asti kysymyksiä vastaan Q&A -postaukseen, joten jos ette ole vielä käyneet laittamassa mulle kysymyksiä niin käykäähän nyt. Postaukseen pääsette tästä.

18 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia! Itekin vihaan yli kaiken hammaslääkärissä käyntiä, se vaan on niiiin hirveää :S Ja oon kans miettinyt pitkään tota Spotify Premiumin ostoa, mulla menee hermo niihin mainoksiin :D Nuo kuoret on aivan ihanat, pitäis itekin varmaan käydä kurkkaamassa minkälaisia kuoria tuolta Caseappista löytyy, kun sitä on kehuttu paljon!

    Tosi kiva blogi sulla, jään lukijaksi! :-)

    https://enniaurore.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Oon tottunut kyllä elämäni aikana käymään hammaslääkärissä, koska joudun käymään siellä tavallista useammin helposti reikiintyvien hampaiden takia, mutta silti jokainen käynti siellä on ihan kamala. Toi Premium on kyllä oikeasti niin hyvä että musta tuntuu jo tässä vaiheessa, että tuun jatkamaan tuota tilausta kolmen kuukauden jälkeenkin :D Käy ihmeessä tsekkaamassa toi nettikauppa, koska lupaan että et tuu pettymään!

      Jes, tervetuloa lukijaksi! Mä oonkin jo sun blogissa lukijana :D

      Poista
  2. Jälleen kivoja kuvia :) Ihanat noi kännykänkuoret! <3 Mun mielestä noi Napapiirin sankarit 3 ei ollut mitenkään erikoinen elokuva :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina ♥ Joo, toi oli kyllä aika paljon huonompi verrattuna niihin kahteen aiempaan elokuvaan.

      Poista
  3. Arkiset postaukset on niin kivoja <3

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Ah tuo Spotify Premium ois kyllä mahtava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeasti kannattaa hankkia, jos mainokset alkaa tuskastuttamaan :D

      Poista
  5. Spotify premium on sellanen että siihen jää koukkuun! :D Tuut niin jatkamaan tuota vielä tuon kolmen kuukauden jälkeen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo, musta tuntuu jo tässä vaiheessa että tuun jatkamaan tota tilausta sitten :D En tykkää mainoksista ja sekin alkoi ärsyttämään että pystyi skippaamaan ainoastaan kuusi kappaletta :D

      Poista
  6. Ihana toi saippuakuplajuttu!😍 Ja oiiii Rolls...<3 Niin nostalgista, kun se oli joskus Kankaanpäässäkin, mutta on nyt muuttunut toiseksi ketjuksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo, teki pitkästä aikaa mieli vähän puhallella luokkalaisten kanssa saippuakuplia :D Rolls on kyllä mun suosikki kaikista noista hampurilaisketjuista, vaikka ei Hesessä tai Mäkkärissäkää oo mitään vikaa :D

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Musta tuntuu että en tuu pitkään aikaan vaihtamaan noita kuoria toisiin, koska noi on niin ihanat, hahah :D

      Poista
  8. Oi tällaiset postaukset on tosi kivaa luettavaa! :) Pitää itekkin toteutella tän tyyppinen postaus joku päivä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Joo, toteuta koska näitä tosiaan on kiva lukea muiden blogeista :)

      Poista
  9. Vaikuttaa oikein kivalta😃 Sulla on kivan pirtsakka tyyli kirjottaa😄 Sait yhen lukijan lisää😁


    Vilponenjennamarika.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentista ♥ Käyn tsekkaamassa sun blogin! :)

      Poista