sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Week 29

Vaikka tällä viikolla ei ole hirveästi tapahtunut mitään erikoista, mun snäppiin on kuitenkin kertynyt hämmästyttävän paljon kuvia. Oonkin tällä viikolla lisännyt mystoryyn enimmäkseen sellaisia arkisia kuvia. Jos mun tekemiset kiinnostaa, mut löytää edelleenkin snäpistä nimimerkillä @sofiaa_ida !
Week 29 (1)
Tässä vajaan vuoden aikana on tullut tosi paljon tilattua eri CD-levyjä, että niitä saa kuunnella autossa sitten, kun radiosta ei muuten tule mitään hyvää musiikkia ja tässä uusin CD, jonka sain viime maanantaina! Ultra Bra iskee päivä päivältä vain enemmän ja enemmän! // Oon aika laiska keittämään puuroa, mutta viime tiistaina teki niin paljon mieli puuroa, että oli pakko keittää. Jäiset mustikat on mun mielestä parasta puuron kanssa. // Oletteko jo ostaneet kaupasta näitä kana ranskiksia? Jos ette ole, niin suosittelen viimeistään nyt, koska nuo on tajuttoman hyviä ja noi dipit on myös mun mieleen!
Week 29 (2)
Torstaina illalla mentiin Marikan kanssa käymään Keskisellä. Suunnittelin ensin, että olisin tehnyt ostos postauksen, mutta nyt kun mietin, niin ostin loppujenlopuksi aika vähän mitään ja en tiedä onko mitään järkeä esitellä niin pieniä ostoksia. Vai olisitteko kiinnostuneita? // Kuten äsken sanoin, ei multa mennytkään niin paljon rahaa kuin mitä sinne mennessä ajattelin :D // Meillä oli Siljan kanssa tylsää perjantaina ja kulutettiin aikaa snäpin filttereillä, hahah.
Week 29 (3)
Lähdin taas perjantaina kävelemään yksin yöllä. Se on kai muodostunut jonkinlaiseksi perinteeksi tämän kesän aikana. Tällä kertaa sain myös kameralla tosi kivoja kuvia, joten lähipäivinä tuun päivittämään niitäkin kuvia! // Ei ollut netissä vika, vaan Netflixissä, koska muutamalla muullakin oli tullut tuo sama teksti illan aikana. Onneksi tuo ei kuitenkaan kestänyt kauaa, vaan pystyin jonkin ajan kuluttua jatkamaan Netflix maratoniani. // Eilen oli siis vuorossa äitin tätin 80-vuotisjuhlat. Paikalla oli nelisenkymmentä vierasta, mukaanlukien sukulaisia ja kyläläisiä. Osaa sukulaisista en ollut nähnyt moneen vuoteen, koska kaikki eivät valitettavasti päässeet keväällä mun ylioppilasjuhliin. Sukujuhlat on mun mielestä tosi kivoja!
Week 29 (4)
Päällä eilisissä juhlissa mulla oli vaaleanpunainen mekko, joka on alunperin hankittu Sannan ylioppilasjuhliin, jotka oli kaksi vuotta sitten. Edellisen kerran käytin tätä mun kummitytön ristiäisissä vuosi sitten. // Sain eilen juhlissa äidin serkulta myöhäisen ylioppilaslahjan, joka tosiaan sopi hyvin yhteen mun mekon värin kanssa, hahah. // Meidän teki eilen mieli mennä ajelemaan ja niinhän me sitten lähdettiinkin ja otettiin suunnaksi Lappajärvi.
Week 29 (5)
En ole koko elämäni aikana kokeillut tehdä pannukakkuja, mutta eilen illalla kokeilin äitin pienellä avustuksella. Ei noista ihan maailman kauneimman muotoisia tullut, mutta makuhan niissä on tärkein ja hyviä tosiaankin oli, vaikka itse sanonkin! // Heitin Siljalle puoliksi läpällä ja puoliksi tosissaan, että tekisi mulle pirtelöä. Noh, ei siinä kauaa menny kun se kiikutti mulle mansikka pirtelöä. Oli muuten hyvää tämäkin! // Misu meni sadetta suojaan meidän katokseen, jossa nuo aurinkotuolit on  Se on todellakin ominut nuo tuolit kokonaan itselleen :D

Mulla on ollut tänään oikein kunnon koomailu päivä. En ole saanut mitään muuta aikaiseksi kuin katsottua sarjoja, kuunneltua musiikkia ja nyt kirjoittaa tämän postauksen. Mutta välillä on ihan kivaa ja oikeutettuakin pitää tällaisia päiviä. Mitäs teidän viikonloppu on pitänyt sisällään?

-Sofia

10 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia! Tuo vaaleanpunainen mekko on kyllä niin suloinen♥ Mua ainaki kiinnostaa Keskisen ostokset, vaikka niitä ei paljoa olisikaan! :)

    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään siitä edelleenkin, vaikka se onkin jo muutama vuosi sitten ostettu :D Kyllä mä sit varmaan jossain vaiheessa teen sen ostosten esittelyn! :)

      Poista
  2. Ostoksia on mun mielestä aina kiva nähdä :) Tunnistan heti nuo Pentikin leivontavälineet, sillä ne löytyvät omastakin kaapista, niin nätin sävyset!

    https://saraoonav.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän siis tämän päivän aikana kuvata ne mun pienet ostokset :) Nuo leivontavälineet on kyllä tosi ihanan sävysiä! Just oikean sävysiä mulle, koska rakastan vaaleanpunaista ja pinkkiä :D ♥

      Poista
  3. Nam mitä kaikkia herkkukuvia :D Tuo vaaleanpunainen mekko sopii sulle tosi hyvin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, rupesin nyt itekin vasta ajattelemaan, että ihmeen herkkupainotteinen viikko ollu mulla :D Suuret kiitokset ♥

      Poista
  4. Ostospostaukset on kyllä kivoja aina lukee :D Vaaleanpunainen mekko<3 Oon menny taas rahan takii koko viikonlopun, ni pääsin eilen vasta viettään viikonloppua.. onneks tällä viikolla on vähemmän töitä ni saa vähän ees olla ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostospostausta siis luvassa tällä viikolla! :) On hyvä ottaa välillä myös rennosti kaikkien töiden jälkeen. Nauti nyt tällä viikolla siitä, että ei oo niin paljon töitä :) ♥

      Poista
  5. Niin suloinen toi sun vaaleanpunainen mekko!😍

    VastaaPoista