sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Week 28

Niin se vaan viikko vierähti ja taas saa olla kirjoittamassa tätä joka viikkoista kuvapostausta. Tää viikko on ollut nyt vähän rauhallisempi verrattuna edelliseen viikkoon, koska keskiviikkona kotiuduttiin kesälomareissulta ja sen jälkeen en juurikaan ole mitään sen erikoisempia tehnyt lukuunottamatta perjantaita, kun kävin Seinäjoelta lunastamassa ne mun Solar sound liput ja tätä päivä kun käytiin mun tädin mökillä Lappajärvellä. Mökiltä en kuitenkaan valitettavasti muistanut ottaa yhtäkään kuvaa, kun keskityin vaan laiturilla istumiseen ja kirjojen lukemiseen.
Week 28 (1)
Maanantaina illalla mulla tuli ihan järkyttävä karkin ja limsan himo, mutta kaikki kaupat oli kerenny jo menemään kiinni. Sitten muistin, että meidän hotellin vastaanotossa myytiin irtokarkkeja ja limsapulloja. Ai että piristi iltaa ja paljon  // Olisin viihtynyt myös paljon kauemmin Helsingissä, koska en varmana ikinä tuu kyllästymään siihen kaupunkiin. Mutta joo, Helsingistä tosiaan meidän matka jatkui kohti Lappeenrantaa. // Keskiviikkona olikin sitten aika palata takaisin kotiin. Vaikka oltiin reissussa alle viikko, oli myös tosi ihanaa tulla takaisin kotiin.
Week 28 (2)
Oltiin seittemän maissa keskiviikkona illalla kotona, joten ei jaksettu alkaa sen kummemmin ruokaa laittamaan. Niinpä mentiin käymään Rollsissa. // Perjantaina käytiin Elinan kanssa Seinäjoella pitkästä aikaa! // Ja suurin syy meidän Seinäjoella käynnille oli nämä Solar sound liput. En voi vieläkään uskoa, että mä oikeasti voitin!
Week 28 (3)
Käytiin samalla reissulla kiertelemässä myös kauppoja, mutta koska olin hiljattain ollut Helsingissä, ei tuolta reissulta tarttunut mukaan oikeastaan mitään. Kuvassa näkyvä paitakin oli liian iso mulle, joten se jäi sitten Cubukseen. // En tiedä oliko tuolla auton sisällä oikeasti saunaa, mutta tuo koko auto oli niin hauskan näköinen, että siitä oli pakko ottaa kuva! // Silja yritti parina iltana saada mua pelaamaan sen kanssa Wiillä, mutta mua ei oikein huvittanut. Perjantaina mun oli pakko suostua, koska muuten Silja ei olis jättäny mua rauhaan, hahah.
snäppi 10
Toi kuvan teksti on osittain sarkastinen. Oli kyllä ihan kivaa olla pitkästä aikaa yksin kotona eilen, mutta viime aikoina musta on tuntunut että oon ollu enimmäkseen yksikseni, koska en oo ketään kavereitakaan nähnyt kunnolla pitkään aikaan.

Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan mulla ei ole tulevalle viikolle minkäänlaisia suunnitelmia. Jonain päivänä tosin meen tosin varmaan käymään kirjastossa, mutta siinä onkin mun huikeat suunnitelmat. Entäs te, mitä te aiotte tehdä tulevalla viikolla? :)

-Sofia

10 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Nuo irtokarkit olivat kyllä söpössä purkissa, olisipa normikaupoissakin tuollaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No niinpä! Nuo purkit oli myös siinä mielessä käteviä, että niissä tuli kansi mukana, joten ne pystyi sulkemaan tarvittaessa :D

   Poista
 2. Onpa kiva postaus! :) Mun ensiviikko menee varmaan kouluhommien parissa, eli mahtavat suunnitelmat täälläkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toisaalta eihän sitä joka viikko tarvii olla mitään sen suurempia suunnitelmia :D

   Poista
 3. Kivoja kuvia!
  Mulla on ensiviikolla suunnitelmissa luultavasti ainakin päiväreissu Tuuriin isoveljen kanssa (en oo ennen käynyt), töitä ja lauantaina lähden muutamaksi päiväksi kotiin Kuusamoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kuulostaa kivalta ja tee hyviä löytöjä Keskiseltä! :) Mun edellisestä käyntikerrasta on vasta kuukausi, mutta olisin kyllä enemmän kuin valmis menemään sinne jo uudestaan, hahah :D

   Poista
 4. Oi kuinka söpö purkki noilla irtokarkeilla! Ens viikon suunnitelmat on töitä, töitä ja vielä lisää töitä. Tänään alkaa 11 päivän pitunen työputki :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kuulostaa rankalta :/ Mutta sitten noiden työpäivien jälkeen on varmasti ihana viettää vapaapäiviä!

   Poista
 5. Sulla on aina niin tapahtumarikkaat viikot. :) ja itellä on suunnitelmissa töitä ja lukemista ja varmaan nään kavereitakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla nyt nii mahottoman tapahtumarikkaat viikot oo, nyt vaan oon muutaman viikon aikana sattunu tekemään enemmän asioita ku normaalisti :D Sun viikon suunnitelmat kuulostaa ihan kivoilta! :)

   Poista