lauantai 15. heinäkuuta 2017

Helsingin ostokset

Pienien mutkien ja ongelmien jälkeen tää postaus on vihdoin valmis julkaistavaksi! :D Otin kuvat heti keskiviikkona sen jälkeen, kun oltiin tultu reissusta, mutta kun olin siirtämässä niitä kamerasta koneelle, mun kone alko väittämään että se ei tunnista kameran muistikorttia. Takkuilin sen kanssa hetken, mutta koko ajan lopputulos oli sama. Lopulta päätin kokeilla toista muistikorttia ja tällä kertaa kone kyllä tunnisti muistikortin, mutta niitä uusimpia kuvia, mitkä olin jo toistamiseen joutunut ottamaan, ei näkynyt muistikortilla. Eilen kokeilin uudestaan sitä ensimmäistä muistikorttia ja onneksi se toimi. En ole mikään hirveä vaatteiden shoppailija, vaan ostelen enimmäkseen meikkejä ja muita kosmetiikkaan liittyviä tuotteita. Sen takia yllätyin hieman itsekin kuinka vaatevaltaisia mun ostokset tällä kertaa olikaan!
DSC_0487
Tämän t-paidan ostin H&M:stä ihan vaan sen tekstin takia. Mulla on täällä kotona jo aikamoinen määrä erilaisia t-paitoja (osa ei oo vielä päässyt edes mun päälle kunnolla), mutta en voinut vastustaa tätä. Kaikenlisäksi tämän 10€:n alkuperäishinnasta lähti vielä puolet pois, eli tälle jäi hintaa ainoastaan 5€! Tää paita on koossa S, koska yhtäkään XS:n kokoista paitaa ei ollut jäljellä. Sen takia tämä on vähän löysähkö mulle, mutta sellaiset on just parhaita ainakin mun mielestä, koska en tykkää vaatteista, jotka kiristää jostain.
DSC_0489
T-paita linjalla jatketaan, hups. Tässäkin teksti houkutteli mua eniten. Mun paita kokoelmasta löytyy aika värittömiä paitoja. Suurin osa on juuri mustia, harmaita tai valkoisia. Tämän paidan ostin Cubuksesta ja hintaa tällä oli muistaakseni 10€.
DSC_0490
Snäpin puolella mainitsinkin muutama viikko sitten kun oli oikein kuuma keli, että omistaisinpa sellaiset shortsit, joita kehtaisin pitää julkisilla paikoilla päällä. Shortsit oli siis ylimpänä mun ostoslistalla ja täydelliset shortsit löysinkin BikBokista! Shortseissa ja farkuissa tapaa olemaan se huono puoli, että se napin takaosa painaa mua mahaan, mutta näissä shortseissa ei oo nappia ollenkaan! Näihin shortseihin ei myöskään tarvitse vyötä, koska tuon nauhan pystyy sitomaan niin tiukalle kuin on tarpeellista. Nämä oli alennuksessa ja lopullinen hinta taisi olla 10€ paikkeilla.
DSC_0497
Miettikää, minä (minä!!!) ostin mekon! H&M:ssä oli vaikka minkälaisia mekkoja ja mulle syntyi suuri valinnanvaikeus minkä haluaisin ostaa kaikista eniten. Päädyin lopulta ostamaan kolme erilaista ja tässä nyt ensimmäinen niistä. Mulla ei oo kuviollisia mekkoja ollut ikinä ja koska kukkakuosi tuntuu tällä hetkellä olevan eniten se mun juttu, joten siksi tämä päätyi sitten lopulta kassalle asti. Hintaa jokaisella mekolla oli 10€/kpl. Kuvanottohetkellä tuuli aivan kauheasti (vaikka muuten oli kyllä erittäin lämmin), joten sen takia hiukset ovat aivan sekaisin. Lisäksi jouduin pakottamaan Siljan ottamaan nää seuraavat kuvat, joten nää kaikki kuvat on otettu mun kännykällä.
DSC_0503
Oli muuten tosi vaikeaa seistä tuota kaidetta vasten, kun nuo tiilet oli ihan kuumat auringonpaisteen takia ja mun jalkapohjat meinas palaa! :D Ollaan huomenna menossa mun tädin mökille Lappajärvelle pitkästä aikaa (jee!!) ja ajattelin tämän kuvan mekon laittaa päälleni sinne mikäli vain tarkenen.
DSC_0500
Tämä on näistä kolmesta mekosta kaikista arkisin, ainakin omasta mielestäni. Tätä ei myöskään ollut jäljellä muuta kuin S ja M kokoa, joten otin riskin ja ostin S-kokoisen sen kummempia etukäteen sovittamatta. Ei tuo nyt liian iso ole, mutta huomattavasti isompi kuin nuo kaksi kukkakuosista. Esimerkiksi olkaimet tässä harmaassa mekossa meinaa koko ajan valahtaa alaspäin. Onko teillä jotain vinkkejä miten noita olkaimia saisi lyhyemmiksi?
DSC_0504

DSC_0505
Onko väärin ostaa meikkisiveltimiä ihan vain sen takia että ne on kivan väriset? :D Halusin kokeilla levittää meikkivoiteen siveltimellä, joten ostin nuo senkin takia. En ole kuitenkaan vielä kokeillut kumpaakaan noista siveltimistä. Luomiväri- ja kulmaväripaletin ostin ihan vain sen takia, että tarvitsen uusia luomivärisävyjä ja kaikki kolme noista näytti niin kivoilta. Ostin nämä molemmat H&M:stä, mutta en valitettavasti muista kummankaan tarkkaa hintaa.
DSC_0506
Mun edellinen meikkivoide hukku jonnekin tuon matkan aikana (musta tuntuu, että se jäi yhdelle huoltoasemalle matkan varrella, koska laitoin siellä vessassa meikkivoidetta), joten mun oli pakko ostaa uusi tilalle. En ole aikaisemmin kokeillut tätä meikkivoidetta, mutta ostin tämän sen takia että se osui ensimmäisenä käteen. Tämäkin taisi olla 10€:n paikkeilla (musta tuntuu, että kaikki mitä ostin, maksoi suunnilleen 10€ :D). Citymarketiss törmäsin mulle täysin uuteen meikkimerkkiin nimeltä Catrice. Tää kiinnitti mun huomion sen takia, että niiden kaikki meikit oli tosi halpoja. Ostin testiin tämän huulipunan sävyssä 370 In a Rose Garden. Olen kerennyt kokeilemaan tätä jo pariin kertaan ja voin sanoa että tää on tosi pigmenttinen. En ole koko elämäni aikana omistanut yhtä pigmenttistä huulipunaa. Huonona puolena voisin sanoa sen, että tätä joutuu lisäämään aika usein, joten tää kuluu erittäin nopeasti. En muista tämänkään tarkkaa hintaa, mutta se oli jotain 5-6€.
DSC_0508

DSC_0509
Mun edellinen kalenteri loppui kesäkuun lopussa, joten tarvitsin uuden tilalle. Löysinkin Glitteristä tämän ihanan kalenterin, jossa on nahkaiset kannet. Tää kalenteri tosin alkaa vasta elokuussa, mutta ehkä mä nyt pärjään vielä pari viikkoa ilman kalenteria. Tällä oli hintaa 30€, mutta koska mulla oli lahjakorttia jäljellä Glitteriin, mun ei tarvinnut itse maksaa tästä kuin 15€. Muuten en olisi varmaan ostanut noin kallista kalenteria. Kynät puolestaan ostin Flying Tigerista, koska halusin kalenteria varten täysin uudet kynät. Isompi kynäpakkaus maksoi vain 3€ ja pienempi 1€, joten niitä ei todellakaan ollut hinnalla pilattu.
DSC_0510
Eihän mun kaltainen kirjafriikki pysty lähtemään kirjakaupasta ilman mitään kirjoja. Luin tuon Me before you -kirjan joskus vähän ennen joulua. Tiedän kyllä että jatko-osa on saatavilla myös suomeksi, mutta halusin välttämättä ostaa tämän englanninkielisenä. Tämä taisi maksaa 12,95€. Tästä toisesta kirjasta en ollut ikinä kuullutkaan, mutta päätin ostaa tämän kun näin kirjailijan nimen. 13 syytähän on Jay Asherin kirjoittama kirja. Tämäkin oli kaikenlisäksi tarjouksessa, enkä maksanut tästä kuin 2,75€! :D
DSC_0511
Tätä en itseasiassa ostanut itse, mutta ajattelin silti ottaa tämän mukaan tähän postaukseen. Äitin serkun luona Vääksyssä oli myös hänen lapsenlapsensa, joka on Siljaa pari vuotta vanhempi. Hän oli ostanut sekä minulle että Siljalle tällaisen samanlaisen sydänkaulakorun ja tää on mun mielestä niin ihana  Mulla oli itseasiassa pari vuotta sitten tällainen samantyyppinen, mutta se oli kokonaan hopeinen.
DSC_0512
Tätäkään en ostanut itse. Äiti osti tämän mulle Glitteristä ja oon kiinnittänyt tämän nyt mun auton avaimiin

Mä oon tällä hetkellä yksin kotona ja tää tuntuu niin omituiselta. Oon ollut viimeksi yksin kotona silloin kuukausi sitten, kun muut olivat Kalajoella. Muut lähti siis joskus kuuden paikkeilla illalla katsomaan lentonäytöstä. Mun oli ensin tarkoitus mennä mukaan, mutta sitten viime hetkellä päätin jäädä yksin kotiin. Mutta mitäs mieltä te olette näistä ostoksista? :)

-Sofia

16 kommenttia:

  1. Niin kivoja ostoksia! Varsinkin toi eka paita ja kukkamekko sekä tuo kalenteri! Tuon Sinä ja minä sitten joskus -kirjan taisin lukea ala-asteella ja se oli kyllä hyvä mun mielestä :)

    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin rakastuin noihin kukkamekkoihin heti kun näin ne siellä kaupassa! ♥ Otan tuon kirjan heti seuraavaksi luettavakseni, kunhan saan edellisen kirjan luettua :D

      Poista
  2. Todella kivoja ostoksia :D Noi molemmat mekot on ihanan näkösiä ja samaten on toi kalenteri♥♥ Noi shortsit on jännän näköset, mut kivalla tavalla. Luulin ensimmäiseksi että se oli hame :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekot ja kalenteri pääsi kyllä munkin suosikkiostoksiin! ♥ Äitikin luuli ensin noita shortseja hameeksi :D Oli kiva löytää vaihteeks vähän erilaiset shortsit!

      Poista
  3. Kivoja ostoksia! :) Toi kalenteri on kyllä söpö! <3

    VastaaPoista
  4. Oi että noi paidat on ihanannäköisiä! Sekä noi mekot, varsinkin toi harmaa! :) Oot tehny kyl hyviä löytöjä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, harvemmin näin hyviä löytöjä onnistunkaan tekemään :D Tuota harmaata mekkoa pystyy kyllä käyttämään monenlaisissa eri tilanteissa ja se käy vähän arkisempaankin käyttöön :)

      Poista
  5. Vähänkö kivoja ostoksia! :) Sulle sopii tosi hyvin nuo mekot, mulla on itselläni hiukan samalainen tuolla kukkamekko ja se on kyllä ihana<3 Mutta kamalan lyhyt mulle haha :D Tuon black is my happy colour paidan voisin minäkin ostaa, musta on vaan niin paras väri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! ♥ Mä oon ite niin lyhyt ihminen, että mulle melkeen kaikki mekot on jopa liian pitkiä :D Olisi kiva esimerkiksi ostaa joku maximekko, mutta kaikki kivalta näyttäneet mekot on ollu aivan liian pitkiä mulle :/ Tietysti niitä voi leikata lyhyemmiksi, mutta musta tuntuu että pilaisin ne leikkaamalla ne itse lyhyemmiksi :D Musta sopii kyllä kaiken kanssa hyvin yhteen! :D

      Poista
  6. Tosi kivoja juttuja oot löytäny! Nuo kukkamekot on ihanan kesäisiä😍 Mulla on ollut hyvä kalenteri haussa ja tuo näyttää kyllä tosi kivalta!

    Sara V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunhan nyt vain tulisi tarpeeksi lämpöisiä ilmoja, että pystyisin käyttämään noita mekkoja! :D Tuo kalenteri on kyllä munkin mielestä tosi söpö :D

      Poista
  7. Kivoja ostoksia!
    Ja toi kalenteri näyttää kyllä tosi siistiltä, siihen on varmasti ilo kirjoitella. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootan kyllä jo kieltämättä innolla, että pääsen sinne kirjottelemaan :D Oon kyllä jo muutamat syntymäpäivät laittanu sinne ylös :D

      Poista
  8. Tosi kivoja ostoksia! Toi kalenteri varsinkin on aivan ihana ja samoin noi paidat<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mäkin tykkään tuosta kalenterista kyllä tosi paljon ♥

      Poista