tiistai 25. heinäkuuta 2017

In the middle of the night

Taisinkin mainita mun edellisessä postauksessa, että kävin perjantain ja lauantain välisenä yönä kävelemässä ja nappaamassa samalla kuvia. Vaikka oon elänyt koko elämäni maaseudulla, musta tuntuu että oon enemmän kaupunki ihminen. Silti täällä maaseudulla on yksi asia, mistä en luopuis ja se on nää peltomaisemat. Öisin pelloille tulee usvaa, joka näytti pienenä mun mielestä tosi aavemaiselta, mutta nykyään rakastan sitä ja oonkin iloinen, että sain näinkin hyviä kuvia otettua.
DSC_0517

DSC_0520
Oon monta kertaa elämäni aikana kironnut sitä, että asun maaseudulla ja välimatkat jokaiseen paikkaan on niin pitkiä, mutta tälläsinä hetkinä tätä osaa arvostaa tosi paljon. Sä voit oikeesti lähteä kävelemään vailla mitään päämäärää keskellä yötä ja ajatella rauhassa. Mistään ei kuulu autojen ääniä, kaikkialla on ihan hiljaista lukuunottamatta luonnon omia ääniä. Jos mun mieltä painaa jokin ja en halua istua koko aikaa pelkästään mun huoneessa yksin, mä lähen kävelemään. Joskus kuuntelen samalla myös musiikkia.
DSC_0518

DSC_0522
Tuona päivänä oli satanu ihan koko päivän. Sen takia ilmakin oli ihanan raikas ja vähän viileähkö. Okei, täytyy myöntää että sisälle tullessa, mun sormet oli ihan jäässä, mutta ei se haitannu. Olin vaan iloinen mun saamista kuvista. Ja sain vähän samalla tyhjennettyä mun päätä ajatuksista, vaikka ihan yksin olinkin. Mua jäi vaan harmittamaan se, että mulla oli väärä objektiivi mukana. Mun toisella objektiivilla olisi saanut vieläkin parempia kuvia. Noh, seuraavalla kerralla osaan sitten varautua, hahah.
DSC_0523

DSC_0524
Kirjoitin mun summer bucket listiin keväällä, että mun pitäisi kesän aikana ottaa enemmän kuvia kännykällä ja ihan kamerallakin, koska myöhemmin on kiva selata muistoja tältä kesältä. Oon onnistunu tässä tehtävässä mun mielestä aika kiitettävästi, koska jo nyt oon ottanut enemmän kuvia kameralla ja kännykällä kuin viime kesänä. Ja eikä sen jutun aina tarvitse olla niin iso ja merkittävä, mistä ottaa kuvia. Myöhemmin on kiva muistella niitä pienempiäkin tapahtumia ja juttuja.

Me nähdäänkin seuraavan kerran todennäköisesti jo huomenna uuden postauksen parissa! Kuuluuko tällainen yöllinen kuvailu/kävely teidän harrastuksiin? :)

-Sofia

16 kommenttia:

 1. Rehellisesti sanottuna mä en tiennyt että sä asut maaseudulla :o Tai en oo vaan ajatellut asiaa tarkemmin kun oot harmitellut näistä pitkistä matkoista. Mut ihan super hienoja kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, jooo täällä mä asun keskellä ei mitään :D Lähimpään kauppankin on se 12 kilometriä ja jos haluaa kunnolla shoppailla, pitää lähteä yli 70 kilometrin päähän. Kiitos paljon ♥

   Poista
 2. Hienoja kuvia 😍 Yölliset kävelyt on parhaita! En vaan ikinä mee yksin. Asun kuitenkin keskustassa, vaikka siis tää 10 000 asukkaan kaupunki onkin niin voi siellä jotain outoja olla haha. Ennen mentiin aina poikaystävän kanssa mut nyt tää kesä ollaan oltu niin kiireisiä töiden kanssa ettei olla ehitty kun kerran vaan. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Ne on kyllä! Joo ymmärrän kyllä, että kaupungeissa ei välttämättä uskalla yksin lähteä kävelemään keskellä yötä. Täällä siitä ei kuitenkaan oo minkäänlaista pelkoa, koska kaikki tuntee täällä toisensa ja harvemmin täällä liikkuu ketään epämääräsiä tyyppejä :D Onhan tässä vielä kesää jäljellä, joten kerkeette varmasti hyvin vielä lähtemään yökävelylle! :)

   Poista
 3. Niin kauniita kuvia! Maalla on kyllä aivan ihana asua♥ Itse en ole uskaltautunut lähtemään yöllä yksin pihalle, vaikka se onkin listattuna tämän kesän to do -listassa. Pitää katsoa, uskaltaisinko lähteä vielä ennen loman loppumista käymään ja ottamaan vaikka kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Mäkin kyllä tykkään asua maalla, vaikka välillä ne välimatkat meinaakin ärsyttää :D Musta tuntuu silti, että muutan jossain vaiheessa asumaan kaupunkiin tai edes vähän isommalle paikkakunnalle. Kannattaa mennä ulos sillon kun on hieno auringonlasku, koska sillon kaikkki näyttää niin ihanalta ♥

   Poista
 4. Itse tykkään näin kaupungissa asuessakin käydä öisin käppäilemässä, mutta tein niitä vielä silloinkin kun asuin vahempieni luona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin on varmasti tosi kivaa! :) Mä on niin ilta ja yö ihminen, että mäkin todennäkösesti kävelen öisin vielä sillonkin kun muutan pois kotoa, hahah.

   Poista
 5. Nää kuvat on niin kauniita! <3 Kesällä mäkin tykkään lähteä yökävelylle! :)

  VastaaPoista
 6. Wow kuinka kauniita kuvia<3 Yökävelyt on parhaita :)

  VastaaPoista
 7. Vautsi mitä kuvia, todella upeita!!😍

  VastaaPoista