perjantai 17. marraskuuta 2017

Tämän hetken kuunnelluimmat part 3

En voi tähän alkuun sanoa mitään muuta ku että oon enemmän kuin onnellinen siitä, että tänään on perjantai ja viikonloppu alkaa  On nimittäin vähän pitkältä ja rankalta tuntunut viikko takana. Tiistaina olin aamuvuorossa ja keskiviikkona käväsin pikasesti Kaustisella aamulla pitämässä kirjastossa satutunnin lapsille. Eilen ja tänään oon suunnitellut askartelua, jonka toteuttaisin 1-3 -vuotiaiden kanssa ensi viikolla. On muuten astetta haastavampaa keksiä joku askartelu tuon ikäisille, kun kaikilla ei keskittymiskyky riitä ja suurin osa ei osaa vielä edes leikata. En kuitenkaan valita, koska lasten kanssa on kuitenkin niin ihana työskennellä. Tässäpä kuitenkin tämän viikon kuulumiset lyhykäisyydessään ja nyt on aika siirtyä varsinaiseen aiheeseen. Mulla on siis ollut tapana kerran kuukaudessa koota yhteen postaukseen lista tämän hetken kuunnelluimmista biiseistä ja tässä olisi sarjan kolmas osa. Ensimmäisen osan voitte halutessanne lukea täältä ja toisen täältä.
Music quote
Ihmeeni - Reino Nordin : En oo aiemmin hirveästi kuunnellut Reino Nordinin musiikkia, mutta yhtäkkiä tykästyinkin biiseihin aika paljonkin. Tässä Reinon uusin biisi "Ihmeeni".
Kynttilät - Aleksanteri Hakaniemi : Valvoin viime viikolla keskiviikon ja torstain välisenä yönä kahteentoista asti ihan vain sen takia, että saisin kuulla tämän uuden biisin. Eipä siinä hirveän monta kuuntelukertaa tarvittu kun hoilasin tämän biisin mukana jo :-D Maltan tuskin odottaa, että Aleksanterilta ilmestyy tammi-helmikuussa ensimmäinen levy, koska ostan sen kyllä ihan varmasti!
Kynnet, kynnet - Pyhimys & Vesta : Vestan näin viime kesänä Provinssissa, mutta en sen erikoisemmin alkanut sen jälkeen kuuntelemaan hänen musiikkiaan. Nyt viimeisen kuukauden aikana olen kuunnellut Vestaa enemmän ja tämä onkin syy miksi tämä biisi päätyi tälle listalle :-D
Katri Helena - Evelina : Tämä biisihän ilmestyi vasta pari päivää sitten, mutta tämä on ollut niin kovassa soitossa jo näiden ensimmäisten päivien aikana, että se oli pakko ottaa tälle listalle mukaan! Evelina on kyllä ihan uskomattoman hyvä laulaja. Hän kuuluu tällä hetkellä mun lempparilaulajiin.
Wolves - Selena Gomez & Marshmello : En voi sanoa itseäni miksikään Selenan ykkös faniksi, mutta hänen musiikkinsa on ihan hyvää. Tämä biisi on kuitenkin soinut monta kertaa mun Spotifyssa ja aina kun tämä tulee autossa radiosta, volumea on yksinkertaisesti pakko kääntää kovemmalle, koska tämä on niin hyvä.
Anywhere - Rita Ora : Viimeksikin listalla taisi olla sellainen biisi, jota olin alkanut kuuntelemaan Siljan ansiosta ja tässä taas yksi. Eräänä iltana kun olin tekemässä verkkotehtäviä, Siljan huoneesta kuului hyvää musiikkia. Menin kysymään, että kenenkäs biisi tämä on ja aloin heti kuuntelemaan tätä jatkuvalla toistolla. Ritan biisit on kyllä myös aina hyviä.
What About Us - P!nk : Mulla on sellaisia kausia, kun kuuntelen P!nk:ä tosi paljon ja sitten taas kausia, kun en kuuntele hänen musiikkiaan oikeastaan ollenkaan. Tämän uudehkon biisin kuulin kuitenkin vasta pari viikkoa sitten, vaikka tämä on ilmestynyt jo elokuussa. En ymmärrä, miten tämä on voinut mennä minulta kokonaan ohi.
Toxic - Britney Spears : Otetaanpa tähän listaan mukaan myös vähän vanhempaa tuotantoa. En edes tiedä mistä tämä alkoi, mutta aloin kuuntelemaan Britneyn vanhoja biisejä tässä pari viikkoa sitten ja tämä jäi mun soittolistalle pysyvästi.
Hot2Touch - Felix Jaehn, Hight & Alex Aiono : Tämä biisi soi mun päässä parin päivän ajan ilman että tiesin edes tämän biisin nimeä tai esittäjää :-D Tämä tuli kuitenkin Spotifyssa Daily mixissä vastaan ja onneksi tuli, koska nyt oon pystynyt soittamaan tätä aina kun haluan ja laulaa tietenkin mukana!
Scared to Be Lonely - Martin Garrix & Dua Lipa : Tämähän on ilmestynyt jo tämän vuoden alussa, mutta olin jotenkin unohtanut koko biisin, kunnes löysin sen uudestaan tämän kuun alussa. Siitä lähtien tämäkin on ollut toistossa monet monet kerrat.
Glitteri - Ellinoora : Kuten lokakuun suosikit -postauksessa mainitsinkin, vaati pari kuuntelukertaa ennenkuin lämpesin tälle Ellinooran uudelle biisille. Kun tän on kuunnellut sen pari kertaa, huomaa että tämä on kyllä oikeasti tosi hyvä.
All The Love - SAARA & Jillionaire : Oon tähän mennessä tykännyt kaikista Saaran biiseistä, mutta tää on kyllä ehdottomasti mun suosikki kaikista niistä. Tää biisi on just sellanen biisi, joita tykkään eniten kuunnella.

Huomenna olisi aika lähteä pitkästä aikaa Seinäjoelle. Jos löydän jotain kivaa, voisin tehdä myöhemmin ostosten esittely postauksen! Sunnuntaina olisi tarkoitus mennä vihdoin ja viimein katsomaan Tuntematon sotilas kavereiden kanssa. Löytyykö teidän soittolistoilta tällä hetkellä yhtään samoja biisejä kuin multa? Millaisia suunnitelmia teillä on nyt viikonlopulle? :-)

6 kommenttia:

 1. Tosi kivoja biisejä! Tuo Kynttilät on eka kuuntelemani biisi Aleksanterilta ja tykästyin siihen heti. Myös Wolves ja Glitteri on mulla soinu paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että oot tykästynyt tohon Aleksanterin uuteen biisiin! :) ♥

   Poista
 2. Siis miten mä oon pudonnut näin pahasti kärryiltä, en oo kuullut mitään noista suomalaisista biiseistä... :D Tilanne on korjattava nyt heti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D Kannattaa kyllä ehdottomasti korjata tuo tilanne, koska nuo suomalaiset biisit on kyllä todellakin kuuntelemisen arvoisia!

   Poista
 3. Britney <3 Mä renkutan kans vanhoja sen biisejä aina autossa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! ♥ Mäkin varmana tekisin samoin, jos omistaisin edes yhden Britneyn levyn tai sellaisen auton, jossa pystyisi kuuntelemaan kännykästä musiikkia! :D

   Poista