sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Mitä bloggaajat halusivat tietää toisistaan?

Liityin kesällä WhatsAppissa ryhmään, jossa on bloggaajia ympäri Suomea. Ryhmässä on ihan huippu tyyppejä ja joku aika sitten alettiin puhumaan siitä, että olisi kiva toteuttaa jonkinlainen postaus, jossa näkyisi jonkin verran kaikkien panostus. Päädyttiin siihen tulokseen, että jokainen meistä bloggaajista keksii yhden kysymyksen ja sitten jokainen postaa blogiinsa postauksen, jossa on vastaukset kaikkiin kysymyksiin. Mutta nyt niihin kysymyksiin ja vastauksiin!

Mihin kiinnität uusissa ihmisissä ensimmäisenä huomiota?
- Puhetapaan. Mun mielestä on mielenkiintoista kuunnella miten eri tavalla ihmiset puhuvat. Joillakin on kova ja kantava ääni kun taas jotkut on hiljaisempia. Jotkut puhuvat nopeasti ja jotkut todella selkeästi. Kävelytyyli on toinen juttu mihin usein kiinnitän ihmisissä huomiota ensimmäisenä :-D

Milloin aloitit bloggaamisen ja miksi?
- Aloitin bloggaamisen muistaakseni 8.-luokalla. Siihen aikaan bloggaaminen oli tosi suosittua ja jokaisella mun kaverilla oli blogi, joten enhän mä nyt voinut olla ainoa, kuka ei omistanut omaa blogia. Ei sitä intoa kuitenkaan kauaa kestänyt ja poistinkin sen ensimmäisen blogini aika nopeasti. Toisen blogin aloitin muistaakseni lukion ykkösellä ja sitä kirjoitin kevääseen 2016 asti. Sitten pidinkin melkein vuoden tauon kunnes aloitin tämän nykyisen blogin.

Kenen toisen bloggaajan kanssa haluaisit tehdä postauksen?
- Apua, tää on tosi vaikea kysymys, koska en oo aiemmin ikinä edes miettinyt tätä :-D Pienen mietinnän jälkeen mulle tuli kuitenkin mieleen nämä kolme vaihtoehtoa: JanneValtteri tai Sofia. Nämä kaikki bloggaajat on sellaisia, joiden blogeja oon seurannut tosi monen vuoden ajan, varsinkin Jannen. Kaikenlisäksi nämä kaikki kolme vaikuttaa ainakin somen perusteella niin ihanilta ihmisiltä, että olisi kunnia saada joskus tehdä postaus heidän kanssaan.

Mitä asiaa et missään tilanteessa tai tapauksessa koskaan tekisi?
- En missään nimessä pettäisi toista ihmistä, oli sitten millaisesta tilanteesta tahansa kyse. Jos mulla olisi poikaystävä, en pystyisi missään nimessä pettämään häntä. En myöskään pystyisi pettämään kenenkään ihmisen luottamusta, ainakaan tarkoituksella.

Oletko joskus poiminut kukkakimppua ja vienyt sen jollekin sulle tärkeälle ihmiselle?
- En ihan yksin. Olin kerran Tapanin äidin kanssa ulkona ja äkkiä sain idean, että vien kukkia äidille. Niinpä kerättiin kukkia yhdessä Tapanin äidin kanssa ja vein ne sitten äidille.
Untitled
Mitkä ovat bloggaamisen parhaita ja huonoimpia puolia?
- Parhaimpia puolia on ehdottomasti kaikki ihanat kommentit, joita postauksiin tulee  Blogin kautta oon myös päässyt tutustumaan moneen kivaan ihmiseen ja koska olen aina rakastanut kirjoittamista, tämä on myös sen takia kivaa. Huonoihin puoliin laskisin sen, että välillä siitä tulee stressiä, jos ei ole kirjoittanut pariin päivään yhtäkään postausta. Joskus sitä tulee myös verrattua itseään liian ankarasti muihin bloggaajiin.

Mikä on lempparisi omista postauksistasi?
- Mulla on kaksi suosikki postausta :-D Ensimmäinen on Provinssi vs. Solar sound, jossa vertailin noita kahta festaria keskenään ja kerroin molemmista sekä hyviä että huonoja puolia. Toinen suosikki on Mihin käytän viikossa rahani, jonka tarkoituksena oli pitää viikon ajan päiväkirjaa omasta rahankäytöstä. Tuon päiväkirjan pitämisen aikana sai kyllä erittäin hyvän käsityksen siitä, mihin ne rahat oikeasti menevätkään. Suosittelen jokaista kokeilemaan tuota edes sen viikon ajan!

Näetkö itsesi bloggaamassa vielä vanhemmalla iällä?
- En ole itseasiassa ajatellut tätä koskaan. Miksei sitä voisi blogata myös vähän vanhempana, jos vaan motivaatiota löytyy. Uskon kuitenkin, että vanhempana saattaisin blogata vähän erilaisemmista asioista kuin mitä tällä hetkellä bloggaan.

Miten läheisesi suhtautuvat bloggaamiseen?
- Mun ystävät ovat aina tukeneet ja kannustaneet bloggaamisessa, etenkin Jessica  Äiti sai itseasiassa tietää mun bloggaamisesta vasta pari kuukautta sitten. Eipä se oikeastaan mitään ole missään vaiheessa sanonut :-D Mun yksi täti sai tietää mun blogista myös suunnilleen samoihin aikoihin kun äiti. Enpä mä ikinä tätä bloggaamista varsinaisesti ole salaillut, mutta en kuitenkaan ole mainostanutkaan tätä missään sen erikoisemmin tai tehnyt tästä numeroa.

Mikä on vahvin muisto lapsuudestasi?
- Ei varmaankaan mitenkään yllätä, että tämä muisto liittyy kirjoihin :-D Mun kummitäti on opettaja ja sain häneltä 4-vuotislahjaksi (tai ainakin muistaakseni sain sen 4-vuotiaana) aapisen. Oli aika lämmin alkusyksyn päivä ja istuttiin meidän pihakeinussa selailemassa aapista. Tavailin siinä helpoimpia tavuja ja luin lyhyitä sanoja. Muistan, kuinka ylpeä olin siitä, että osasin jo tavata noin nuorena ja kun äiti tuli töistä kotiin, tavasin hänellekin innoissani helpoimpia sanoja. Tuon ensimmäisen aapiseni ansiosta opin lukemaan, koska luin sitä aina niin innoissani kotona.
Untitled
Jos saisit elämäsi aikana toteuttaa yhden toivomuksesi, mikä se olisi?
- Koska rakastan matkustamista, haluaisin käydä kaikissa maailman maissa. Todellakin toteuttaisin tämän, jos vain rahat ja aika riittäisi tähän.

Kuka televisiohahmo muistuttaa sinua eniten?
- Tein tätä kysymystä varten yhden testinkin netissä ja mietin samalla että kuka televisiohahmoista muistuttaisi minua eniten. Testin tulokseksi tuli Frendien Phoebe ja tavallaan tämä on kyllä totta. Olen joissakin tilanteissa tyypillinen blondi, nauran väärissä paikoissa väärään aikaan jne :-D En ehkä ihan täysin pysty samaistumaan Phoebeen, mutta hän on kyllä samaistuttavin hahmo, jonka keksin.

Missä näet itsesi viiden vuoden päästä?
- Olen silloin 24-vuotias ja toivoisin silloin opiskelevani sosionomiksi ja asuvani Seinäjoella. Toivottavasti minulla olisi silloin myös poikaystävä ja kissa tai pari. Toivoisin totta kai myös sitä, että olisin silloin terveenä, enkä olisi sairastunut mihinkään vakavaan sairauteen.

Mikä motivoi sua bloggaamaan?
- Lukijat on kyllä ehdottomasti se suurin motivaation tuoja, ainakin minulle. Toisena asiana on tietysti myös se kirjoittamisen halu. Jos on joutunut syystä tai toisesta olemaan pari päivää tekemättä mitään blogiin liittyviä juttuja, motivaatio on suorastaan kasvanut sen edellisen postauksen jälkeen.

Mitä asiaa monet eivät susta tiedä?
- Ette arvaakaan kuinka kauan jouduin miettimään tähän vastausta :-D Ehdottomasti koko postauksen vaikein kysymys! Pitkän mietinnän jälkeen tässä kuitenkin vastaus kysymykseen: olin koko ala-asteen ajan ainut tyttö luokallani. Luokallani oli siis kolme poikaa ja minä. Lisäksi sattui olemaan vielä niin, että vuotta alemmalla luokalla ei ollut yhtäkään tyttöä, joten joka toinen vuosi oli niin että luokassa oli 11 poikaa ja minä sitten ainoana tyttönä. Meidän ala-aste oli siis niin pieni että 1-2 -luokkalaiset, 3-4 -luokkalaiset ja 5-6 -luokkalaiset olivat aina samassa luokassa. Hyvin mä kuitenkin niiden poikien kanssa aina pärjäsin :-D
Untitled
Tätä postausta oli kyllä hauska tehdä ja olisi kiva jatkossakin tehdä tämän tyylisiä postauksia yhteistyössä muiden bloggaajien kanssa! Tämä postaus tehtiin yhteistyössä RevontulipalonTuuli K MarianSanniJuliaanAatun polunPancake PalacenPeut-êtrenHappy Little ThingsinMaking It BeautifulinAll the Little SnowflakesinMilla T:nPaulinenHome and Style by E:nSea of Dreamsin sekä Katja's Lifen kanssa.

24 kommenttia:

 1. Tosi kivasti vastattu näihin! Ois kyllä niin siistiä päästä käymään jokaisessa maassa, mut se on aika mahdotonta ainakin mulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kiitti! :) Niin olisi joo, mutta ei tuo toive munkaan kohdalla tuu ikinä toteutumaan :D

   Poista
 2. Voi kuinka nätti oot näissä kuvissa♥ Vähän hassu, että oot ollu koko ala-asteen ainoa tyttö luokassasi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ Monet sanoo aina samaa :D Olihan se itellekin aluksi vähän omituista, kun ei ollut ketään muuta tyttöä, mutta kuuden vuoden aikana siihen kyllä tottui :D

   Poista
 3. Oot kyl hyvin vastannu näihin ja ihania kuviakin on!❤

  VastaaPoista
 4. Olipas kiva postaus ja hauska, kun teitte tällaisen yhteistyöpostauksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Munkin mielestä tää oli tosi hauska idea!

   Poista
 5. Tosi kivasti oot vastaillu. Näitä muiden vastauksia on kyllä kiva lukea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula! :) Nämä kaks päivää on ollut mulla niin kiireisiä, että en oo vieläkään kerennyt lukemaan muiden vastauksia.. Huomenna sitten! :)

   Poista
 6. Ihana postaus ja mielenkiintoista oli lukea tuosta whats up ryhmästä ja myös siitä, että olet ollut ainoa tyttö luokallasi. Parasta bloggaamisessa tosiaan on yhteisöllisyys, kommentit ja vielä se, että blogin kautta on tullut saatua ihan oikeita uusia ystäviäkin. :) Olet mielettömän aikaisin aloittanut bloggaamisen, esikuva <3

  Ihanaa uutta viikkoa Sofia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, kiitos paljon Tiia! ♥ Tuo WhatsApp ryhmä on kyllä ihan huippu, etenkin sen takia että sen kautta on päässyt niin hyvin tutustumaan muihin bloggaajiin! Ja kaikilla on vieläpä sama harrastus! ;) Bloggaaminen oli yläasteella tosiaankin niin suosittua, ettei sitä malttanut olla aloittamatta jo silloin. Oli pakko mennä muiden mukana :D Onneksi kuitenkin poistin silloin sen ihan ensimmäisen blogini, koska nykyään varmana hävettäisi kaikki sinne kirjoitetut postaukset :D Ihanaa viikkoa myös sinne! ♥

   Poista
 7. Ihana postaus! <3 Nää kysymykset oli kyllä todella kivoja ja sun vastaukset jälleen mielenkiintoisia :) Ja tosi kiva lukea, että säkin haluat sosionomiksi! :) Nuo sun lempparipostaukset on kyllä tosi hyviä munkin mielestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! ♥ Lukion viimeisenä vuonna tuli kyllä niin vahvasti sellainen tunne, että haluan olla jonakin päivänä sosionomi. Ja edelleen, päivä päivältä tuo tunne vaan vahvistuu, koska se olisi ehdottomasti oikea ala mulle :D

   Poista
 8. Oho ootpa ollut pienellä luokalla! :O kauniit kuvat susta ja hyvä postaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, asun niin pienellä paikkakunnalla, että melkein jokaisella luokalla oli vain 4-10 oppilasta :D Tuo meidän ala-aste lakkautettiin viime keväänä vieläkin vähäisemmän oppilasmäärän takia. Esimerkiksi mun pikkusiskon luokalla oli viime vuonna vain kaksi oppilasta :D Suuret kiitokset Noora! ♥

   Poista
 9. Kivoja vastauksia! :)
  Mäkin ehdin vasta nyt loput näistä lueskelemaan. :D

  VastaaPoista
 10. Mainioita vastauksia 😊

  hhedes.blogspot.com

  VastaaPoista
 11. Tämä oli ihan mahtava idea! :)

  https://chicventures.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin itekin tästä ideasta tosi paljon! :)

   Poista
 12. Kivoja vastauksia, tykkäsin etenkin tuosta sun lapsuudenmuistosta! :)

  VastaaPoista