sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Week 27

Siis tiiättekö, tää viikko on siinä mielessä ollut harvinainen siinä mielessä, että en oo kertaakaan käyny Subissa!! Tätä ei oo tapahtunu oikeasti yli pitkään aikaan, hahah :D Mutta joo, tähän mennessä siis tää meidän kesälomareissu on menny paremmin kuin hyvin ja muutamat ostoksetkin on tullu jo tehtyä ;) Ollaan oltu ihan koko päivä kaupungilla ja nyt äsken tultiin tänne hotellihuoneeseen hetkeksi aikaa huilaamaan. Mennään vielä kuitenkin kävelemään tuonne kaupungin kaduille, koska tuolla pihalla on niin ihana ilma, mutta nyt oli kuitenkin hyvä hetki tulla julkaisemaan tämä postaus.
Week 27 (1)
Innostuin tosiaan niin paljon viikko sitten lauantaina Provinssissa, että jatkoin sen jälkeenkin Ultra bran kuuntelemista. Toivon, että ne päättäis pitää vielä pari konserttia tuon kolmen festarikiertueen jälkeen, koska olisi niin ihanaa päästä näkemään ja kuuntelemaan niitä vielä kerran paikan päälle! // No niin, mitäs muutakaan sitä tekisi silloin kun on tylsää. Tuossa taas yksi sarja, johon en voisi koskaan kyllästyä! // Minä, joka vihasin koko yläasteen ja lukion ajan ruotsia (vaikka kirjoitinkin sen viime syksynä) lainasin torstaina ruotsin kielisen kirjan kirjastosta!!
Week 27 (2)
Torstaina tuntui taas joltain ihan muulta kuin kesälomalta. Koko päivän satoi, tuuli ja oli tosi kylmä. // En muista minkä ikäisenä sain tuon mukin syntymäpäivälahjaksi, mutta tuo on edelleen yksi mun lempimukeista ja josta juon aina mun kahvin. Onhan se nyt aika söpö! :D // Nyt on taas jotain mitä odottaa tämän Helsingin reissun jälkeen! Varasin nimittäin liput Solar soundeille torstaina ja sinne oon nyt menossa tämän kuun lopussa kahdeksi päiväksi. Kaikkein eniten odotan Antti Tuiskua!
Week 27 (3)
Toissapäivänä oli aika aikainen herätys, mutta enhän mä nyt torstaina jaksanu mennä aikaisin nukkumaan. Onneksi autossa pystyi nukkumaan. // Oon nyt tässä viime aikoina meikannut tosi vähän, joten tuntui oudolta laittautua perjantaina ns. "ihmisen näköiseksi", hahah. // Oltiin siis ensimmäinen yö Vääksyssä äitin serkun luona yötä. Oli kiva käydä siellä, koska olin ala-asteella silloin viimeksi kun käytiin siellä.
Week 27 (4)
Silja halus mennä vielä eilen Vääksyssä uimaan, joten suunnattiin ennen lähtöä uimarannalle. En ymmärrä miten Silja tarkenee uida melkein säällä kuin säällä, koska itse en ole vieläkään heittänyt talviturkkia. // Pakollinen geofiltterin laitto mystoryyn ja ilmoittaminen Helsinkiin lähdöstä... // ... ja samoin pakollinen ilmoitus Helsinkiin saapumisesta.
Week 27 (5)
Meidän hotellihuone on hotellin ylimmässä kerroksessa ja tykkään siitä, että toi ikkuna on just kaupunkiin päin  // Käytiin eilen Suomenlinnassa (siitä on muuten todennäköisesti tulossa huomenna tai ylihuomenna postausta) ja kun ostettiin lippuja, niin mut laitettiin lapseksi. Ei siinä, yleensä ravintoloissakin mulle annetaan automaattisesti lasten ruokalista, koska näytän niin nuorelta ja oon niin lyhyt :D // Eilen käytiin syömässä ihan vain tässä hotellin alakerrassa. Täällä sattui olemaan seisova pöytä ja hyvä sellainen olikin. Olin nimittäin ihan täynnä kun tuo lautanen oli tyhjä.
Week 27 (6)
Tänään oltiin sitten Narinkkatorilla katsomassa/kuuntelemassa Jenni Vartiaista ja Pete Parkkosta. Jennin näin edellisen kerran Provinssissa viikko sitten ja ei mun mielipide siitä oo mihinkään muuttunut. Jenni osaa laulaa tosi hyvin myös livenä ja yleisö on molemmilla keikoilla ollu tosi hyvin mukana! Ei Petekään kyllä millään tavalla kylmäksi jättänyt, varsinkaan Kohta sataa -biisin jälkeen! ;)
snäppi 16
Fun fact: en ole ikinä käynyt Starbucksissa, vaikka olen käynyt monta kertaa täällä Helsingissä ja Lontoossakin on tullut pyörähdettyä. Tänään ajattelin korjata asian ja otin Caramel frapen. Olihan tuo ihan hyvää, mutta mun mielestä toi on vähä liian kallista ja sitä kuitenki hypetetään ehkä vähän liikaa.

Tällainen viikko mulla tällä kertaa. Millainen viikko teillä oli?

-Sofia

8 kommenttia:

  1. Mä niin haluaisin nähdä Jennin livenä! Super hyvä laulaja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehottomasti mennä, jos joskus tulee mahollisuus! :) Mäkään en ollu ennen viime viikkoa nähny Jenniä livenä, mut nyt on sit tullu nähtyä kaks kertaa peräti :D

      Poista
  2. Kiva postaus! Tuo prinsessamuki on kyllä supersöpö♥ Itsekään en ole vielä heittänyt talviturkkia. Pakkohan se on heittää ennen kuin loma loppuu! :D Mikä tuo hotelli on missä olette? On varmasti ihana paikka kun kerta seisovassa pöydässä tarjoillaan ranskiksia *.*

    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hahah joo, se pysyy varmaan pitkään mun lempparimukina :D Viime kesänä multa jäi kokonaan talviturkki heittämättä, joten periaatteessa mulla on kaksinkertainen talviturkki :D Tän hotellin nimi on Grand Marina. Ollaan oltu täällä nyt parilla viimesimmällä Helsingin käynti kerralla ja ollaan tykätty tästä tosi paljon :) Tästä on helppo ja nopea kävellä keskustaan ja aamupala on super hyvää! Hahah, noi ranskikset kuulu lasten seisovaan pöytään, mutta mä kävin nappaamassa sieltä myös itelleni muutaman :D

      Poista
  3. Kivanoloiselta vaikutti sun viikon puuhat! :)
    Täällä toinen, joka ei oo vielä koskaan käynyt starbucksissa, mutta ehkäpä mäkin vielä joskus eksyn sinne. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kerrankin vähän erilainen viikko takana :D Käy ihmeessä kokeilemassa joskus Starbucksia!

      Poista
  4. Kivoja kuvia jälleen! :) Mä oon kyllä samaa mieltä sun kanssa, Starbucks on vähän turhan yliarvostettu, Espresso house on melkein parempi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tulipahan nyt kuitenkin kokeiltua samalla tässä Helsingin reissun aikana ;) En oo ihan varma oonko Espersso housessakaan käynyt, kun meidän lähellä missään ei oo sitä :/ Oon tainnu käydä ainoastaan Coffee housessa ja sielläkin on ihan hyviä kahveja!

      Poista