lauantai 21. huhtikuuta 2018

Viime aikoina olen innostunut...

...kesätyöpaikasta! Mun kaverit sai tietää jo maaliskuun puolella, että ne sai kesätöitä ja mulle ei kuulunut mistään mitään. Olin siis jo melkein luopunut toivosta, kunnes pari viikkoa sitten mulle laitettiin viestiä Powerparkista ja että oon tervetullut sinne kesätöihin, jeee!

...aurinkoisista kevätpäivistä! Tuntuu muuten ihan erilaiselta herätä aamuisin, kun huomaa että aurinko paistaa jo silloin. Muutenkin on niin ihanaa, kun pikkuhiljaa saa alkaa luopumaan kaikista paksuista talvivaatteista.

...mun uusista keltaisista kumppareista! Voisin melkein sanoa, että toivoisin yhden sateisen päivän ihan vain sen takia, että saisin laittaa nuo pirteän väriset kengät jalkaani :-D

...uudesta harjoittelupaikasta! Alkukevään olin eskarissa harjoittelussa ja tykkäsin siitä tosi paljon, mutta nyt, kun oon ollut reilun viikon lapsiperheiden kotipalvelussa harjoittelussa, oon ollut vielä enemmän innoissani. Tuon harjoittelupaikan myötä pääsee tutustumaan työhön tosi monipuolisesti ja oon niin iloinen, että ylipäätään pääsin tuonne, koska kaikilla paikkakunnilla lapsiperheiden kotipalveluun ei oteta ketään ulkopuolista harjoitteluun.

...Essencen uusista luomiväripaleteista! Siis niistä isommista. Niissä on niin ihanat sävyt ja ne on suht pigmenttisiäkin ja kestävyyskin on mun mielestä ihan hyvä. Kannattaa siis kokeilla, jos et ole vielä kokeillut :-)
01
...yksin kotona olemisesta! Jäin viime viikon perjantaina yksin kotiin, koska muut lähti Ylläkselle. Oon nauttinut kyllä täysin siemauksin tästä yksin olemisesta. Tv:stä saa katsoa just sitä mitä haluaa ja muutenkin kukaan ei ole valittamassa tai nipottamassa mistään :-D

...lainaamaan kirjoja kirjastosta oikein urakalla! Oon aina ollut tosi kova kirjaston käyttäjä, mutta nyt tämä mun kirjojen hamstraaminen kirjastosta on noussut pilviin ja mennyt kyllä vähän ylikin :-D Mulla on tällä hetkellä nimittäin 14 kirjaa lainassa kirjastosta. Onneksi on sinnekin nettitunnukset, niin pystyy kätevästi netin kautta uusimaan sitten lainoja.

...suunnittelemaan mun elämän ihka ensimmäistä näyttöä! Oon jotenkin aina pitänyt näyttöjä tosi pelottavina asioina ja murehdinkin jo tammikuussa mun toukokuussa siintävää elämän ensimmäistä näyttöä. Opettaja kävi nyt eilen mun harjoittelupaikassa ja saatiin aika hyvä runko mun näytölle, jota oonkin nyt alkanut suunnittelemaan aika luottavaisin mielin. Ehkä se näytön antaminen ei olekaan niin pelottavaa, kuin olen aina ajatellut!

...lukemaan vanhoja Demi-lehtiä! Demi on tullut mulle vuodesta 2009 lähtien, eli nyt pian jo yhdeksän vuoden ajan. Suurin osa vanhoista lehdistä on mulla edelleen tallella ja nyt kun oon tämän viikon ollut yksin, innostuin selaamaan niitä oikein vanhoja lehtiä. On ne vaan niin erilaisia verrattuna nykyisiin lehtiin ja tykkäänkin ehkä enemmän nimenomaan niistä vanhoista lehdistä.

...Instagram kuvien muokkaamisesta! Blogiin oon toki aina muokannut kuvat, mutta instaan oon useimmiten vain ladannut jonkin kuvan ilman sen kummempia muokkauksia. Nyt oon kuitenkin pikkuhiljaa alkanut muokkaamaan myös insta kuvia ja se onkin mun mielestä kivaa puuhaa!
02
...ulkoilemisesta! Tällä upealla säällä on kyllä suuri vaikutus asiaan. Nyt kun oon ollut tämän viikon yksin kotona, oon joka ilta käynyt kävelemässä edes jonkin matkaa.

...tulevasta kesästä! Vaikka suurin osa kesää tuleekin nyt menemään töissä Powerparkissa, niin oon silti suunnitellut jo muutaman kivan jutun kesälle, yhtenä esimerkkinä Provinssi! Provinssiin oon jo hyvissä ajoin ostanut kolmen päivän lipun ja maltan tuskin odottaa kesäkuun loppua!

...tulevista Euroviisuista! Enää kolme viikkoa täytyy odottaa ja sitten onkin Euroviisujen finaali, jeee! Oon katsonut lukuisia arvosteluvideoita Youtubesta nyt tässä huhtikuun aikana :-D

...valoisista illoista! Vielä kymmenenkin aikaan illalla pystyy näkemään ihan vaivattomasti eteensä pihalla. Mä tajusin vasta tällä viikolla, että kuinka myöhään sitä oikeasti onkaan suht valoisaa!

...lumen sulamisesta! Täällä on suunnilleen kaikki lumet jo sulanut, kuten tuosta yllä olevasta kuvasta näkyykin ja sekin on jo viikko sitten otettu, joten oikeasti lunta ei ole enää tuonkaan vertaa. Joitakin isompia kasoja näkyy vielä siellä täällä, mutta muuten kaikki lumet on pois!

Mistä asioista sä oot ollut viime aikoina innostunut? :-)

14 kommenttia:

  1. Jee, hyvä että löytyy joku muukin joka on katsonut Euroviisujen arvosteluvideoita paljon! Mäki oon kuluttanu niitä niin paljon, että uutta katsottavaa ei meinaa enää löytyä :D Ihanaa, että sait ton kesätyöpaikan♥ Itselläni se on vieläkin hakusessa, mutta jospa vielä ennen kesää tärppäisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä on tullut kyllä katsottua tooosi paljon! :D Innostuin yhtenä iltana tekemään noille videoille jopa uuden soittolistan tuben puolelle, että saan niitä katsottua sieltä sitten järjestyksessä, kun on sopivasti aikaa, hahah :D Oon kyllä itekin niin onnellinen kesätyöpaikasta! Toivottavasti sullakin tärppää ♥

      Poista
  2. Oii, onnea kesätyöpaikasta! :) Mä oon ollut innoissani kans valoisista aamuista, ihan parasta! <3 Mä en oo ollenkaan Euroviisufani ja mulle tuli yllärinä, että noi kisat ja mun Portugalin matka on samaan aikaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥ Valoisat aamut on kyllä parhaita ♥ Oii että, mä olisin ite ihan onnesta soikeana, jos sattuisin olemaan Portugalissa Euroviisujen aikaan :D Mut hei, nauti reissusta!

      Poista
  3. Mä innostuin ainakin myös noista sun kumppareista, aivan ihanat! <3 ja isot onnittelut kesätyöpaikasta, tulee varmasti hauskaa!:)

    Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kerrankin vähän pirteämmän väriset verrattuna niihin ainaisiin ja ankeisiin mustiin kumppareihin! :D Kiitti paljon Sanna! ♥

      Poista
  4. Onnea kesätyäpaikasta! Valosat aamut on ollu kyllä ihania! Valosissa illoissa on vaan yks ongelma: ei jaksa pysyä hereillä siihen asti, että sais kuvia auringonlaskusta :D

    ♡:llä valoloytyy.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sofia! ♥ Mulla on tiiäkkö ihan sama ongelma! Mua alkaa nykyisin väsyttämään jotenki tosi aikasin, vaikka yleensä oon jaksanut valvoa vaikka kuinka myöhään :D

      Poista
  5. Aivan huippu postaus, täytyy lisätä taas omalle postauslistalle... :) Noi keltaiset kumpparit on tosi suloiset! Ja hei, onnea kesätyöpaikasta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa kuulla, että tykkäsit! Jännä, miten yks väri voikaan piristää sadepäiviä niin paljon, koska just eilen täällä sato ja olin ihan innoissani laittamassa noita kumppareita jalkaan :D Kiitti paljon Ella! ♥

      Poista
  6. Onnea vielä kesätyöpaikasta, sulle on tiedossa ihana kesä! ♥ Muutenkin aivan ihania asioita tässä listassa! Sää on kyllä suosinut lähipäivinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Roosa! ♥ Tällä viikolla täällä on ollut vähän harmaampi sää, mutta viime viikolla oli tosiaan upea sää useampana päivänä :)

      Poista
  7. Oi vitsi kuinka paljon kivoja juttuja! Keltaiset kumisaappaat kuulostaa ihan mahtavilta :) Paljon onnea harkkapaikasta ja työpaikasta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ♥ Nuo kumpparit on kyllä tosi pirteet! :D

      Poista