torstai 9. marraskuuta 2017

Marraskuun Bette box

Oon jo monen monta kertaa meinannut alkaa tilaamaan Bette boxia, mutta silti olen aina jättänyt tilauksen vahvistamatta. Nyt en yksinkertaisesti voinut jättää tilausta kesken, koska sain mun sähköpostiin alennuskoodin, jolla sain tämän marraskuun Bette boxin ainoastaan viidellä eurolla!! Toi tarjouskoodi oli siis aivan huikea, kun ajattelee että normaalisti yhden kuukauden box maksaa yli 18€. Eilen ennen Kaustiselle lähtöä sainkin sopivasti sitten postilta saapumisilmoituksen ja menin innokkaana noutamaan pakettini. Tämän postauksen tarkoituksena olisikin hieman esitellä tämän marraskuun boxin sisältöä.
Untitled

Untitled
Ensimmäisenä boxista paljastui Isadoran Natural Matt Oil-free meikkivoide, joka on uutuus tuote. Tuotekuvauksessa meikkivoiteesta kerrotaan näin: Puolipeittävä, mattapinnan jättävä meikkivoide kaikille ihotyypeille. Öljytön, hoitava koostumus kosteuttaa ihoa, häivyttää hienoja juonteita ja tasoittaa ihoa. Lopputuloksena luonnollinen, samettimainen mattapinta. (Ovh. n. 22,00€/35ml) Tuote ei siis ollut täysikokoinen, mutta eipä tuo haittaa. Käytän muutenkin aika vähän meikkivoidetta. Olin ensin vähän epäileväinen tuon sävyn suhteen, mutta ainakin kädelle koetettuna näyttää ihan lupaavalta. Oli myös todella kiva saada Isadoran meikkivoide testiin, koska en ole ikinä aiemmin kyseisen merkin meikkivoiteita käyttänyt. Käytän kuitenkin edellisen meikkivoiteen loppuun ennen kuin siirryn tähän.

Toisena boxista paljastui Manna Kadarin Glo Illuminator hohdevoide. Tuotekuvaus kertoo hohdevoiteesta seuraavasti: Uudistunut hohdevoide tuo kasvoille ja vartalolle kuultavan kauniin hehkun. Sekoita pieni määrä meikkivoiteen sekaan tuomaan hohtoa koko kasvoille tai käytä yksinään korostamaan kasvojen korkeimpia kohtia. (Ovh. n. 29,00$/20ml) Tämä tuota on mulle kaikkein vierain, koska en ollut ennen boxin saapumista koskaan kuullutkaan hohdevoiteesta. Musta vähän tuntuu, että tälle tuotteelle ei löydy mulle käyttöä, koska mun iho on aika kiiltävää sorttia ilman minkäänlaista meikkiäkään. Ajattelin kuitenkin kokeilla tätä pari kertaa!
Untitled
Kolmantena boxista paljastui Lumenen Nordic Seduction Creamy huulipuna. Kuvauksessa tästä huulipunasta kerrotaan seuraavaa: Huulipunassa yhdistyvät samettisen pehmeä koostumus ja valovoimainen väri. Huulipuna antaa tasaisen värin ja takaa optimaalisen levittyvyyden sekä pitkäkestoisen lopputuloksen. (Ovh. n. 18,90€/3,5g) Tästä huulipunasta olin kaikkein eniten innoissani! Oon suuri huulipunan kuluttaja ja rakastan Lumenen huulipunia, vaikka en niitä omistakaan kuin kaksi ennestään. Ensin mietin, että onkohan tämä sävy liian räikeä, mutta laitoin sitä tänään Kokkolaan messuille, kun olin edustamassa meidän koulua siellä, ja tykkäsin tästä kyllä tosi paljon. Tulen todennäköisesti käyttämään tätä usein.
Untitled
Neljäntenä boxista löytyi Simplen Micellar Cleansing Wipes puhdistuliinoja. Näistä puhdistusliinoista kuvauksessa kerrotaan näin: Puhdistusliinat puhdistavat ihosi hellävaraisesti mutta tehokkaasti micellar-teknologian avulla ilman vettä. Iho tuntuu puhtaalta, kosteutetulta ja virkistyneeltä. Pyyhi kasvot liinalla aamuisin ja puhdista iltaisin meikit pois liinan avulla. (Ovh. n. 3,75€/25kpl) Jos totta puhutaan, mä olin hieman pettynyt tähän tuotteeseen. Käytän kyllä puhdistusliinoja meikin poistamiseen illalla, koska oon kokenut niiden käyttämisen paljon helpommaksi kuin vedellä hinkkaamisen, mutta silti en olisi halunnut saada niitä boxista. Noh, nyt on ainakin seuraava pakkaus jo varastossa kun edelliset loppuu.

Viimeisenä boxista paljastui Elie Saabin hajuvesinäyte. En käytä hajuvesiä ollenkaan, koska mulla tulee aina pää kipeäksi niistä. Body mistejä pystyn kuitenkin käyttämään. Täytyy varmaankin siis antamaan tämä hajuvesinäyte eteenpäin jollekin. Jonkin verran tätä oli kuitenkin pakko päästä eilen nuuhkuttelemaan ja oli kyllä ihan hyvän tuoksuinen.

Kaikenkaikkiaan oon siis tosi tyytyväinen tähän marraskuun boxiin ja erityisesti tuohon huulipunaan. Mä painun nyt alakertaan syömään jotakin ja sitten sen jälkeen alan vakavasti harkita nukkumaanmenemistä. Oon nyt tällä viikolla nukkunut tosi huonosti, joten väsyttää todella paljon. Myös tämän päivän messuilla ja kuuden tunnin seisomisella saattaa toki olla osuutta asiaan. Mitäs te tykkäsitte tästä boxin sisällöstä?

8 kommenttia:

  1. Tosi kiva alekoodi!! :D Mua jotenkin vähän ärsyttää, et tosta boxista on vähän väliä jotain tarjouksia, mut jos tilaa kestona niin ei oo mitään... paitsi kestotilaajan lahja,jos oot tilannut yli vuoden :/ mut joo, boxi oli sinällään ihan kiva, kirjoittelinkin siitä jo eilen blogiin -ihan kaikki tuotteet ei jää itelle, mut osa jää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva saada näin hyvä tarjouskoodi sähköpostiin! :) No onpas harmi, että kestotilaajille ei ole minkäänlaisia tarjouksia. Luulisi, että kestotilaajia nimenomaan palkittaisiin.. Tää oli kyllä kaikista kivoin boxi, mitä on hetkeen aikaan ollut kun oon katsonut muiden postauksia blogeissa :D

      Poista
  2. Siis vähänkö hyvä alennuskoodi! Kyllä mäkin olisin tuon boksin tilannut :D Vaikka tosin ainoa mikä oikeesti kiinnosti näistä oli tuo huulipuna ja mulla taitaa niitä jo olla liikaa.. :) Mutta siis aika vähän tuotteita tuossa boksissa ja nuo puhdistusliinat vähän tylsät :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harvoin kyllä näin hyviä tarjouskoodeja saakaan! :D Mullakin meinaa olla huulipunia vähän liikaa, mutta silti on aina kivaa saada kokoelmaan lisää, hahah :D Noi puhdistusliinat oli kyllä kieltämättä aika tylsä juttu tässä boxissa, mutta toisaalta ei haittaa, koska ne menee kuitenkin jokatapauksessa käyttöön :D

      Poista
  3. Tosi kiinnostavia tuotteita! Toi huulipuna vaikuttaa kyllä tosi kivalta ja siinä näyttäs olevan ihana sävykin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulipuna oli kyllä juuri sellainen sävy, jonka normaalistikin ostaisin, eli oon todella tyytyväinen! :)

      Poista
  4. Oho vau mikä alennus, kannatti todellakin hyödyntää!! Tosi mielenkiintoiset tuotteet myös, ja hei näistä olisi kiva kuulla tarkempaa arvostelua sitten kun oot ehtinyt testailla näitä kunnolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Joo, suunnittelinkin jo mielessäni, että tämän kuun lopussa voisin tehdä pienen postauksen siitä, että mitä tykkäsin näistä tuotteista :D

      Poista