lauantai 11. marraskuuta 2017

Kiitollisuus päiväkirja

Pidin tuossa yhdellä viikolla arkena päiväkirjaa asioista, joista olen kiitollinen minäkin päivänä. Koska haluan pitää tämän blogin pääasiassa positiivisena, mietin että miksikäs en myös julkaisisi tuota kiitollisuus päiväkirjaa myös tänne. Listasin joka päivä viisi kiitollisuudenaihetta.

Maanantai

 Oma auto! Olisi ollut niin ärsyttävää polkea pyörällä päiväkodille tänään aamulla, koska ulkona oli niin kurja sää. Ylipäätäänkin oma auto helpottaa elämää kummasti.
 Hyvä ruoka päiväkodissa. Tänään ruokana oli lasagnea. Olin koko päivän paljon pirteämpi kun sain hyvää ruokaa. Kummasti tuo ruokakin vaikuttaa (ainakin mun) mielialaan.
 Kirjasto. On ihanaa, kun on mahdollisuus lainata eri tyyppisiä kirjoja, ja vielä ilmaiseksi. Nytkin tällä kirjastokäynnillä pari hyvää kirjaa tarttui mukaan.
 Oma huone. Oon tosi iloinen omasta huoneesta, koska sinne saa mennä ihan milloin tahansa omaan rauhaan. Kaikilla ei ole mahdollisuutta omaan huoneeseen.
 Facebook. Oon jo sanonut tätä tosi monessa postauksessa, mutta on toi Facebook vaan tosi kätevä tapa pitää yhteyttä kaukana oleviin sukulaisiin. Onhan WhatsAppikin toki, mutta kaikilla mun sukulaisilla ei ole vielä WhatsAppia kännyköissään.
Untitled
Tiistai

 Ihanat ystävät, jotka kuuntelevat kun on vaikeaa. Tiistai ei ollut mun parhaimpia päiviä, mutta ihanat ystävät piristivät päivääni kyllä ihanasti.
 Musiikki. Edelliseen kohtaan liittyen myös musiikin kuunteleminen auttaa, kun on huono päivä. Jokaiseen mielialaan löytyy jokin artisti/bändi, jota kuunnella juuri silloin.
 Lämpimät vaatteet. Tänään oli aika kylmä päivä, joten mietin aamulla, että miten tulisin tarkenemaan pihalla päiväkodissa. Onneksi löysin kaapin perältä pari vuotta sitten ostamani takin, jonka olemassaolosta mulla ei ollut minkäänlaista muistikuvaa. Lisäksi pipo päähän ja isoäidin kutomat lapaset käteen.
 Oma lemmikki. Mikään ei ole ihanampaa kun tulee koulusta/töistä kotiin ja oma lemmikki on vastassa, vaikka muuten koko talo olisi ihan tyhjä. Tänään ensimmäinen juttu, jonka kuulin autosta pois noustessani, oli Misun naukuminen.
 Vanhat valokuvat. Katsottiin tänään äitin kanssa vanhoja valokuvia. Kuvat olivat niin vanhoja, että äiti oli niissä pieni. Niitä oli kuitenkin mielenkiintoista ja kivaa katsella, koska niistä löytyi kuitenkin tuttuja ihmisiä minulle.
Untitled
Keskiviikko

♥ Myöhään nukkuminen. Mulla oli tänään iltavuoro, joten sain nukkua tänään normaalia pidempään. Oon paljon pirteämpi, jos saan nukkua edes tunnin pidempään kuin normaalisti.
♥ Päiväkodin lapset, jotka olivat jo pihalla odottamassa kun menin töihin. Pari lasta ryntäsivät heti halaamaan minua portista sisään päästyäni.
Glögi ja piparit. Äiti toi töistä tullessaan kaupasta glögiä ja pipareita. Mikään ei ole parempaa kuin lämmin glögi ja oonkin kaivannut sitä jo syyskuusta asti. Nyt vihdoin sain sitä.
Päiväunet. Tai en tiedä voiko niitä päiväuniksi oikein sanoa, kun menin nukkumaan puoli seitsemän aikoihin illalla heti sen jälkeen kun tulin töistä kotiin ja nukuin yhdeksään asti :-D
ASMR-videot. Jos en meinaa saada unta, laitan jonkun ASMR-videon Youtubesta pyörimään ja eipä mene kauaa, kun olenkin jo unessa. Nämä videot oikeasti toimivat, ainakin mulla!
Untitled
Torstai

 Uusi huulipuna. Kävin pikaisesti kaupassa työpäivän jälkeen ja löysin aivan ihanan sävyisen huulipunan. Kylläpä sitä voikin tulla pienestä onnelliseksi :-D
 Opintotuki. Tänään oli se päivä, kun sain joka kuukaisen opintotukeni tilille. Ihanaa huomata, että tilillä onkin taas enemmän rahaa.
 Suklaa. Ostin samaisella kauppareissulla itselleni myös suklaata ja siinä on kyllä oikeasti herkku, johon en ikinä voisi kyllästyä.
 Aurinko. Eihän aurinko hirveästi enää tässä vaiheessa vuotta lämmitä, mutta silti on ihana huomata kuinka paljon valoisampaa joka puolella on auringon ansiosta.
 Auton lasit eivät olleet aamulla jäässä. Hahah, tää on ehkä vähän random juttu, mutta oli niin paljon helpompaa lähteä aamulla liikkeelle kun ei tarvinnutkaan hinkata jäätä tuulilasista pois.
Untitled
Perjantai

 Viikonloppu. Vaikka tykkäänkin olla päiväkodissa, on silti ihanaa kun on myös viikonloput. Viikot päiväkodissa on yllättävän rankkoja, joten viikonloppuisin pääsee sitten lataamaan akkuja oikein kunnolla.
 Isoäitin luona käyminen. Mulla oli niin kiireinen viikko, että en ole aiemmin kerennyt käymään katsomassa isoäitiä vanhainkodissa tällä viikolla. Tänään aikaa kuitenkin riitti ja niinpä menin heti työpäivän päätteeksi käymään siellä.
 Matkalaturi. Olin unohtanut ladata kännykän akun yöllä täyteen, mutta onneksi mulla oli autossa matkalaturi ja pystyin lataamaan mun kännykkää isoäitin luona.
 Days until laskuri, joka näyttää tänään, että Ultra Bran konserttiin on enää 43 päivää!!
 Villasukat/pörrösukat. Oon tainnutkin jo pariin kertaan mainita täällä blogissa, että mun jalkoja palelee ympäri vuoden. Onneksi on kuitenkin lämpimiä villa- ja pörrösukkia, jotka lämmittävät jalkoja.

Oletteko te koskaan kokeilleet pitää kiitollisuus päiväkirjaa? Mistä asioista te olette tällä hetkellä kiitollisia?

12 kommenttia:

  1. En oo koskaan kokeillut, mutta toi vaikuttaa tosi kivalle idealle! Pakko muuten sanoa, että toi eka kuva on ihan sairaan upee! :)

    Tällä hetkellä oon ehkä kiitollisin siitä, että saan pitää omaa blogia, ja että sielä on edes muutama ihminen, jotka tykkää mun juttuja lukea. ❤️️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän päiväkirjan pitäminen oli kyllä ihan hauskaa, vaikka joltain päivältä se meinasi välillä unohtua :D Kiitos paljon! ♥ Tuo kuva on otettu viime talvena. Eli tällä hetkellä täällä ei sentään ole lunta :D Omasta blogista pitääkin olla kiitollinen, koska tämä on kyllä niin mukavaa puuhaa!

      Poista
  2. Kiitollinen olen siitä, että raskauteni on sujunut hyvin:)
    Ja siitä, että asuntoni remontti loppui, ja nyt pääsee sisustamaan!

    Hyvä idea toi kiitollisuuspäiväkirja!

    Käy lukemasssa blogiani

    http://hipsunvipsun.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo onkin oikein hyviä kiitollisuuden aiheita :) Käyn kurkkaamassa sun blogiin!

      Poista
  3. Voii tää oli niin ihana postaus♡ Mulla tekee niin kovasti mieli glögiä että pakko varmaan huomenna ostaa sitä! *.*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini! ♥ Glögi on niin hyvää, nam. Meidän perheessä kaikki tykkää glögistä, joten sitä menee välillä aika paljonkin :D

      Poista
  4. Niin kiva idea! <3 Oikeesti tulee liian vähän mietittyä joka päivä niitä hyviä asioita vaikka niitähän on oikeesti paljon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru! ♥ Se on kyllä ihan totta! Joskus sitä myös ajattelee, että niitä on työlästä keksiä, mutta mulla tuli kaikki nämä jutut ihan minuutissa mieleen. Eli siinä ei todellakaan ole kova työ :D

      Poista
  5. Tästä postauksesta tuli niin hyvä mieli!<3 Mä en oo itse koskaan pitänyt kiitollisuuspäiväkirjaa, mutta voisin ehdottomasti kokeilla joskus! Tällä hetkellä oon tosi kiitollinen mun perheestä, sillä he ovat parhaillaan täällä Englannissa käymässä mun luona (tai no, just nyt omassa hotellissaan haha) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista Elli! ♥ Voisin itekin kokeilla tätä joskus toiste, koska tätä oli mielenkiintoista ja kivaa pitää :) Tuo onkin tosi hyvä kiitollisuuden aihe ♥

      Poista
  6. Elämässä pitäisi muistaa olla joka päivä kiitollinen tästä päivästä! <3 Ihanaa kun oot listannut joka päivä asioita joista oon kiitollinen :) Mä en ole koskaan tuollaista pitänyt, vaikka olisi varmaan ihan hyvä! Mä olen kiitollinen siitä, että mulla on niin ihania ihmisiä ympärillä!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan totta! Ympärillä olevista ihmisistä pitääkin olla kiitollinen, koska elämä olisi todella tylsää, jos en joutuisi elämään ihan yksin ♥

      Poista