maanantai 30. lokakuuta 2017

Ilon aiheita tältä syksyltä

Taisinkin jo jossain postauksessa mainita, että täällä on jo lumi maassa, mutta halusin silti tulla vielä listaamaan asioita, jotka on tehnyt mut iloiseksi tämän syksyn aikana. Syksy on ainakin mulle sellanen vähän synkempi vuodenaika, vaikka lehdet onkin tosi värikkäitä, joten on kiva listata myös asioita, joista on tullut iloiseksi. Tässäpä siis mun lista:

Syysloma
Oli kyllä niin rentouttavaa päästä viikoksi hengähtämään, vaikka tykkäänkin koulussa ja työharjoittelussa olemisesta. Tää syksy on vaan tuonut tullessaan niin paljon kaikkea uutta, että oli ihanaa vain olla koko viikon tekemättä sen suuremmin mitään, vaikka osan syyslomasta olinkin sairaana.

Verkkotehtävistä saatu hyvä palaute
Oon nyt tosiaan ihan normaalien opintojeni ohella tehnyt verkkotehtäviä ammattikorkeakouluun ja vaikka joihinkin tehtäviin meinaa välillä mennä hermo niiden haastavuuden takia, on ollut ilo saada positiivista palutetta mun kirjoittamista teksteistä. Positiivinen palaute auttaa jaksamaan kummasti, tilanteessa kuin tilanteessa.

Uudet kengät
Valitettavasti näistä kengistä ei ole kuvaa juuri nyt, mutta syyslomaviikolla, kun oltiin shoppailemassa, löysin niin ihanat kengät kesää varten alennuksesta. Olin ajoissa liikenteessä kesäkenkien suhteen, hahah :-D
DSC_0124
Työharjoittelu päiväkodissa
Mä niin rakastan tuolla olemista! Lapset on niin ihania ja jokainen päivä on erilainen, vaikka tavallaan jokainen päivä noudattaa sitä samaa kaavaa. Työajatkin vaihtelee kivasti, koska viime viikolla olin pari päivää iltavuorossa ja nyt tänään oli ensimmäinen aamuvuoro. Kieltämättä vähän kyllä hajotti herätä jo viideltä aamulla..

Once Upon a Time
Oon ollut jo monen monta vuotta tämän sarjan fani ja olin onnesta soikeana kun näin, että Netflixiin on tullut kuusi ensimmäistä kautta. Siinä sarja, johon ei kertakaikkiaan voi kyllästyä.

Sateen ropina kattoa vasten
Syksyssä on parasta se, kun on menossa nukkumaan ja juuri silloin sataa. Mun mielestä on niin rentouttavaa kuunnella sateen ropinaa kattoa vasten, etenkin jos huone on yläkerrassa.
DSC_0274
Kynttilät
Minä ja äiti rakastetaan polttaa kynttilöitä ja tuikkuja. Useimmiten meidän olohuone onkin täynnä tuikkuja ja pieniä kynttilöitä. Ja mitä pimeämmiksi illat tulevat, niin sitä enemmän tuikkuja sytytetään myös pihalle.

Betteboxin tilaaminen
Sain viime perjantaina niin hyvän tarjouskoodin mun sähköpostiin, että en malttanut olla käyttämättä sitä ja tilasin nyt marraskuun boxin itelleni. Odotan tätä jo niin innoissani!

Lippujen saaminen Ultra Bran konserttiin
Olin ihan varma syyskuun alussa, että en niitä lippuja tulisi saamaan, vaan kaikki menisi suoraan nenän edestä, mutta olin onneksi tarpeksi nopea ja sain kuin sainkin ostettua liput silloin. Enää puolitoista kuukautta tuohon konserttiin ja Helsinki viikonloppuun!

Teidän ihanat kommentit
Mikään ei ole ihanampaa kuin kirjautua sisään bloggeriin ja huomata, että taas on tullut uusi kommentti. Kommentit piristävät kyllä aina ja oon todella kiitollinen jokaisesta kommentista! Jos muuten haluatte heitellä mulle postausideoita, niin kommenttiboksi on siinäkin mielessä ihan vapaasti käytettävissä! :-)


Millaisia ilon aiheita teillä on ollut tämän syksyn aikana?

20 kommenttia:

  1. Tosi ihana postaus! <3 itselle suurin ilon aihe tänä syksynä on ollut ehdottomasti se, kuinka hyvin elämä on lähtenyt uudessa kotimaassa rullaamaan ja miten paljon hienoja tyyppejä on ympärille löytynyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fiia! ♥ Jos olisin itse samassa tilanteessa, tuo olisi varmaan myös mun suurin ilon aihe :)

      Poista
  2. Ihana postaus ja nätit kuvat! Syysloma oli kyllä aivan ihana, se tuli todellakin tarpeeseen♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini! ♥ Vaikka loma kestikin vain viikon, siinä ajassa kerkesi kyllä jo irtautumaan arjesta ihan tarpeeksi :D

      Poista
  3. Onpas ihanan syksyisiä kuvia! :-) Ite oon innostunut tänä vuonna kans polttelemaan kynttilöitä, ne luo ihanan tunnelman pimeneviin iltoihin <3 Laitoinkin viime postaukseen jo yhden postausehdotuksen, mutta musta olis myös kiva kuulla enemmän tosta Betteboxista, en ookkaan siitä kuullut aiemmin, mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta! Tällaiset hyvänmielenpostaukset on tosi kivoja kun itellekin tulee hyvä mieli näitä lukiessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Enni! ♥ Kynttilät luo kyllä tosi ihanan tunnelman sekä sisälle taloon, että myös ulos :) Betteboxista tulossa ehdottomasti postausta heti kun saan sen käsiini!

      Poista
  4. Tässä on kyllä monta juttua jotka on tehnyt mutkin iloiseksi! :) Tuo tuikkukuva on ihana! <3

    VastaaPoista
  5. Betteboxista mä ainakin kuulisin sitten lisää kun se sulle saapuu! :) Ihana postaus<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä luvassa kyllä ehdottomasti postausta! :) Kiitos Elli ♥

      Poista
  6. Kivan positiivinen postaus! <3 Tälläisiä tykkään lukea ja joskus myös itsekkin tehdä. Mäkin viihdyin yllättävän hyvin päiväkodissa vaikken sitä työtä haluakkaan tehdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Muistan, kun olin 9.-luokalla viikon harjoittelussa päiväkodissa ja ennen sitä viikkoa ajattelin, että tämä ei todellakaan ole mun juttu, mutta toisin kävi :D Nyt oon 100%:n varma, että tää on se juttu, mitä haluan tehdä :D

      Poista
  7. Niin ihania asioita ja kivan positiivinen postaus. Ooh liput Ultra Bran konserttiin, voi vitsi uskon, että tulee olemaan ihan mieletön konsertti.

    Kivaa viikkoa Sofia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Mustakin tuntuu, että se tulee olemaan yksi parhaimmista konserteista missä tuun elämäni aikana käymään :D Kivaa viikkoa myös sinne ♥

      Poista
  8. Ihania asioita<3 Tehtävistä saatu hyvä palaute piristää niin paljon :)

    VastaaPoista
  9. Ihana postaus! Itellä piristi myös syysloma ja toihan on just fiksuinta ostaa kesäkengät ens kesälle kesän jälkeisestä alemyynneistä! Mäkin ostin viime joulun jälkeen alesta tälle joululle joulukuuseen valot -70% alennuksella. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Noora! :D Toi on kyllä totta, koska säästin tuossa yli 20€! :D Äitikin muistaakseni hamstraili viime vuonna joulukoristeita alennuksesta tätä joulua varten :D

      Poista
  10. Ihania asioita! :') Itsellekin syysloma oli yksi tän syksyn piristävimmistä asioista! Välillä tekee hyvää päästä kunnolla hengähtämään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Roosa! :) Lomailu tulee aina välillä kyllä niin tarpeeseen.

      Poista