perjantai 30. kesäkuuta 2017

Kesäkuun instagram kuvat

Tuntuu niin oudolta olla kirjoittamassa postausta kesäkuun instagram kuvista, koska ei tunnu yhtään siltä, että nyt olisi kesäkuun loppu ja heinäkuu alkamassa. Tämä kesäkuu on mennyt jotenkin ihan sumussa, vaikka joka viikko onkin tapahtunut jotakin vähän erilaista. Oikeastaan maanantaina vasta tajusin, että kesäkuu alka olla lopuillaan.
Instagram collage 01
Ylioppilasjuhlien tullessa koko ajan lähemmäksi, katsoin vanhoja kuvia. Tämä kuva taitaa olla vuodelta 2008, kun minä täytin kymmenen ja Silja täytti vuoden. Uskomatonta, että Silja on nyt samanikäinen, kuin minä tuossa kuvassa. // Ei oikein meinannut innostaa ylioppilasjuhlat, kun edellisenä päivänä mittari näytti tuota lukemaa ja tuuli todella kovaa. // Onneksi kuitenkin varsinaisena juhlapäivänä oli ihan hyvä sää lukuunottamatta sitä kauheaa tuulta. Ulkona ei ollenkaan tarennut olla ilman takkia. Ensimmäisessä kuvassa näätte Siljan sekä Tommin ja Sannan. Tuntuu, että meistä ei saa ns. "kunnon" kuvia ollenkaan, vaan aina joku on pelleilemässä :D // Jessican ottama kuva musta. Varsinkin hiuksista huomaa kuinka tuulinen päivä oli, koska ne on ihan sekaisin.
Instagram collage 02
Oli myös ihanaa, että Veera tuli Pietarsaaresta pikkusiskonsa kanssa mun juhliin  Me oltiin siis Veeran kanssa lukion ensimmäisellä samalla luokalla, kunnes hän sitten muutti perheensä kanssa pois Evijärveltä. // Tää on joskus toukokuun lopussa otettu kuva, mutta lisäsin sen instaan vasta nyt kesäkuussa. // Tässä kuvassa minä, äiti sekä isoäiti. Oli ihmeellistä, että isoäiti jaksoi olla koko päivän mun juhlissa. Harmi vaan, että heti juhlien jälkeisenä maanantaina hän joutui sairaalaan ja oli siellä muutaman päivän. // Äiti innostu myös ottamaan musta muutamat kuvat virallisen ylioppilaskuvauksen jälkeen. Tästä kuvasta me tehtiin mun kiitos kortit.
Instagram collage 03
Kuva, joka on jo kerran näkynyt täällä blogissa. Otin hyvään aikaan nuo kuvat kukkivasta omenapuusta, koska heti muutaman päivän päästä kauhea tuuli oli jo lennättänyt kukat pois puusta. // Viime perjantaina oltiin Karon kanssa juhannusajelulla ja käytiin mm. Lappajärvellä. Siellä napattiin muutamat kuvat järvestä. // Elämäni rakkaus  Misu täytti toukokuussa jo 13 vuotta. // Oli tylsää ja mikäs onkaan sen parempaa tekemistä, kun ottaa selfieitä, hahah.
instagram 13
Hahah, tämä viimeinen kuva on eiliseltä. Oltiin taas tyttöjen kans ajelemassa eilen ja mentiin sitten Sillankorvaan ottamaan hienoja auringonlaskukuvia. Tai noh, hienoja ja hienoja. Kaikki musta otetut kuvat on tällaisia, koska mun kengät luisti koko ajan tuolla kivellä ja meinasin koko ajan kaatua. Halusin kuitenkin lisätä tämän kuvan instaan, koska tää on mun mielestä hauska, mutta samalla tosi kiva! On ihanaa huomata kuinka myöhään on valoisaa. Tämäkin kuva otettiin viime yönä joskus kahdentoista aikoihin!

Mun pitäis pikkuhiljaa alkaa miettimään mitä tarviin huomenna Provinssiin mukaan. Huomisesta on tulossa aika lämmin päivä, joten harmittaa kun en omista tällä hetkellä kunnollisia shortseja ollenkaan. Varmana tulee farkuissa aika kuuma huomenna, tai niin ainakin luulisin. Jos siellä ruudun toisella puolella on myös huomenna Provinssiin menijöitä, niin nauttikaahan kaikista musiikkiesityksistä!  Niin mä aion ainakin tehdä.

-Sofia


10 kommenttia:

  1. Onpas ihania kuvia kesäkuulta! :)

    VastaaPoista
  2. Sä lisäät kyllä kivoja kuvia aina instagramiin. :) ja mustakin tuntuu et kesäkuu meni tosi nopeesti ja en oo ees alottanu tekeen mun kesäkuun snapchat koostetta... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Mulla oli niin tylsää tuossa pari tuntia sitte, että oli pakko keksiä jotain tekemistä ja kirjotin sit tän postauksen :D

      Poista
  3. Ihania kuvia<3 Tuo viimeinen kuva on niin upea<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! ♥ Tuo viimeinen kuva on varmaankin mun lemppari näistä kuvista, koska se on niin hauska :D

      Poista
  4. Toi vika on kyllä oikeesti niin mahtava! :D ja hei pidä kivaa Provinssissa😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, kiitos! :D Oli kyllä tosi kiva päivä eilen Provinssissa, mutta jalat meinaa olla vähä muusia. Mut ei se haittaa, oli kyllä ehdottomasti sen arvoista! :)

      Poista
  5. Ihania kuvia ja hyvin tehty postaus! Vika kuva on tosi nätti ja hauska :D

    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista