sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Week 20

Musta tuntuu joka viikko, että mitään erikoista ei hirveesti tapahdu, mutta sitten näitä kooste postauksia tehdessä sitä tajuaakin, että kyllähän sitä on tullu tehtyä paljon muutakin kuin pelkästään istuttua kotona. Vaikka edellisestä postauksesta ei oo kuin pari päivää, tuntuu siltä, että viime kerrasta on ikuisuus kun istuin koneen ääreen ja aloin kirjottamaan uutta postausta. Tuntuu siis nyt taas ihanalta istua tässä ja kirjoittaa taas.
Week 20 (1)
Maanantain ja sunnuntain välisenä yönä ei uni meinannu tulla millään. Menin kyllä suhteellisen aikasin nukkumaan (sammutin valot vähä yli kakstoista), mutta pyörin melkeen neljä tuntia sängyssä ennenkuin nukahdin. Onneksi sain sentään seuraavana aamuna nukkua myöhään. // Tällä viikolla on vihdoin ja viimein tuntunu, että kevät on täällä! Okei, keskiviikkona melkeen koko päivän sato, mutta esimerkiks eilen ja tänään on ollu ihanan lämmin!  // Tiistaina Karo tuli meille ja mentiin käymään Härmässä Subissa syömässä. Subi on ehdottomasti meidän vakiopaikka, mihin mennään aina syömään, hahah.
Week 20 (2)
Keskiviikkona ja torstaina olinkin sitten eskarissa sijaisena. Mun työpäivät oli harvinaisen lyhyitä molempina päivinä, koska menin yheksäks töihin ja olin kumpanakin päivänä jo puoli kahen jälkeen kotona. Mutta molempina päivinä oli kyllä tosi kivaa ja menisin ehottomasti uudestaan vaikka heti! :) // Torstaina saatiin kysyä viralliset ylioppilas arvosanat. Ja niinhän siinä kävi että mustakin tulee tänä keväänä ylioppilas! Täytyy kyllä myöntää, että ihan mahtavat fiilikset on tällä hetkellä! :) // Eilen kokoonnuttiin Elinan mökille kattomaan Suomi - Ruotsi peliä ja noh, kyllähän siinä "pariin" otteeseen kirosanat lenteli suusta. Tällä hetkellähän tv:stä tulis Suomi - Venäjä ottelu, mutta en uskalla ollenkaan kattoa sitä, hahah.
Week 20 (3)
Jäätiin eilen pelin jälkeen vielä hetkeks mökille kuvailemaan ja kyllähän sieltä muutama hyväkin kuva saatiin. // Misu nautti tänään päivällä siitä, että me tultiin vihdoin ja viimein kolmen päivän Hakalassa olon jälkeen takaisin kotiin ja tietysti myös auringosta. Olin äsken portailla lukemassa kirjaa, koska siihen paistaa niin lämpimästi aurinko ja Misu makas koko ajan mun jaloissa

Eilen myös mun kummi oli päivällä miehensä kanssa käymässä Lontoosta meiltä. Ne tuli jo vähän etukäteen juhlistamaan mun ylioppilasjuhlia, koska he eivät pääse kahden viikon päästä paikalle. Oli kuitenkin kiva nähdä heitä taas pitkästä aikaa!

Nähdään taas seuraavassa postauksessa! :)

-Sofia

12 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Oli kyllä harvinaisen tapahtumarikas viikko, hahah :D

      Poista
  2. Ihastelin jo sun mystoryssa aiemmin otettuja auringonlaskukuvia, tosi kauniita! :-----)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kerrankin olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan :D

      Poista
  3. Toi on ihan hirveetä, kun uni ei tuu millään! Mä pyörin viimeyön kun oli ensin liian kuuma, sitten tuulettimen ääni häiritsi, tuli liian kylmä ja sitten alkoikin jo pyöriä kaikenmaailman stressaavat asiat päässä... :D Nyt pieni horkka päällä!

    http://tasapainoaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi inhottavaa, varsinkin jos väsyttää, mutta se uni ei oikeasti vaan tuu :/ Mulla harvemmin (onneksi) alkaa mitkään stressaavat asiat pyörimään päässä sillon kun en saa unta, mutta ajattelen muuten kaikkea maan ja taivaan väliltä, hahah :D

      Poista
  4. Onneks olkoon valmistumisesta! Omasta lakituksesta on jo vierähtänyt tovi, mutta muistan hyvin sen fiiliksen :)

    Kirsikka W.
    http://www.lily.fi/blogit/meikkeja-musaa-ja-meininkia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ootan tuota lakkiaispäivää kyllä, koska mun mielestä on ihana nähdä kaikkia sukulaisia pitkästä aikaa ja muutenkin kaikkia tuttuja ihmisiä :)

      Poista
  5. Nää on yksiä kivoimmista postauksista, ja ihania maisemakuvia! Onnea myös valmistumisesta :)

    Elli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, snäppi postaukset on yksiä munkin lemppareita! Kiitos! :)

      Poista
  6. Kiva postaus! Nuo auringonlaskukuvat ovat niin nättejä ♡

    VastaaPoista