keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Kauneuden kuolemansynnit

Kuten eilisessä postauksessa jo lupailinkin, niin tänään vuorossa postaus, joka liittyy jollakin tapaa kauneuteen! Oon törmänny jo tosi monessa blogissa tähän haasteeseen, jonka nimi on Kauneuden kuolemansynnit, mutta kun luin sen Nooran blogista, mun oli pakko itekin tarttua tähän haasteeseen.

Ylpeys - Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?
- Hmm, kyllä se varmaan on joko luomivärit tai huulipuna. Luomiväreissä tykkään erityisesti ruskean eri sävyistä ja huulipunissa taas menee sellaset aika neutraalit värit, jotka on mattasia.
DSC_0008
Kateus - Mitä ulkoista piirrettä, jota et itse omaa, kadehdit kaikkein eniten?
- Ihoa, jossa ei ole juuri ollenkaan epäpuhtauksia ja joka ei punoita! Lisäksi rakastan pisamia, joten vähän harmittaa, että mulla ei oo pisamia ollenkaan.

Viha - Mitä kauneustuotetta vihaat?
- En varsinaisesti vihaa mitään kauneustuotetta, varsinkin kun rakastan meikkejä yli kaiken, mutta eyeliner ja contour tuottaa mulle aina vaikeuksia. Eyelinerit menee aina ihan epäsymmetrisesti ja contour näyttää mun iholta siltä, että mun naamassa olisi jotain likaa.

Laiskuus - Minä tuotteen/kauneurutiinin jätät useimmiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?
- Vaikka yleensä käytän eyelineria, nii joskus jätän sen pakostakin pois, koska mulla ei oo aikaa tehdä rajauksia. Rajauksiin mulla menee yleensä kaikista kauiten aikaa, joten niiden pois jättäminen säästää tosi paljon aikaa.
DSC_0009
Ahneus - Mikä on kallein kauneustuote, jonka omistat? Entä halvin?
- Kaikkein kallein on tuo Smashboxin Shape Matter meikkipaletti, joka oli heräteostos abiristeilyltä. En ollut sen kummemmin suunnitellut sen ostamista, mutta jotenkin se vain takertui silloin risteilyllä käteen eikä suostunu lähtemään pois, hahah. Mun halvin kauneustuote on varmaankin Essencen huultenrajauskynät, joita omistan tällä hetkellä 2 kpl.

Ylensyönti - Onko sinulla useampi kappale jotain kauneustuotetta? Jos on, niin mitä?
- Multa löytyy huulipunia aivan liikaa. Osaa en enää edes käytä ja mietinkin nyt, että miksi olen niitä aikoinani ostanut niin paljon. Ja suurimmaksi osaksi kaikki mun huulipunista on Essencen huulipunia.

Himo - Jos sinulla olisi varaa ostaa mikä kauneustuote tahansa, minkä ostaisit?
- Hmm. Todennäköisesti jonkun laadukkaan puuterin. Oon toki tyytyväinen tuohon Essencen puuteriin, mutta olisi silti kiva omistaa joku kalliimpikin puuteri tuon rinnalla.
DSC_0010
Uskomatonta ajatella, että tänään on toukokuun viimeinen päivä. Mun ylioppilasjuhlat vaan lähenee päivä päivältä. Täytyy kyllä myöntää, että jännitys alkaa koko ajan vaan kasvamaan enemmän. Tiedän kyllä, että juhliin on tulossa suurimmaksi osaksi mulle tuttuja ihmisiä, mutta kyllä silti pientä jännitystä on ilmassa. Huomenna illalla on Siljan kevätjuhla, perjantaina kirkko ja yo-juhlan kenraaliharjoitukset ja lauantaina onkin sitten itse juhlapäivä. Joten tekemistä ainakin riittää vielä näinä parina päivänä.

Sorry, I don't write so much in English today because I'm little bit busy right now. Tomorrow my littlesister will have prize day and on Friday we'll go to church with our school. On Saturday is my graduation party so I think that I will not be bored in couple of days, hahah.

-Sofia

6 kommenttia:

 1. Jee kiva että toteutit tän! Ja onnee valmistumisesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli pakko koska tää vaikutti niin kivalta haasteelta :D Kiitos! :)

   Poista
 2. Itse tykkään myös tosi paljon ruskehtavista luomiväreistä! Kiva postaus kokonaisuudessa :) en oo siis ennen törmännyt tällaisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ruskeat luomivärit on kyllä ihania! ♥ Kiva, että tää haaste ei oo ihan kaikille tuttu :D

   Poista
 3. Tätä postausta oli todella mukava lukea! :) Mä oon innostunut viime aikoina enemmän meikkaamisesta ja kosmetiikasta, joten siitä on aina mukava lueskella! Mulle tulee aina kesäsin auringosta pisamia ja tykkään niistä tosi paljon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Joo, mäkin oon nyt viime syksystä asti ollut enemmän ja enemmän kiinnostunut meikeistä ja ylipäänsä kosmetiikast kuin mitä oon aikaisemmin ollut. Kokeilen vapaa-aikana usein kaikkia erilaisia meikkaustyylejä, mutta en välttämättä uskaltais kulkea niissä julkisilla paikoilla, hahah :D Voi että, oon niin kateellinen sun pisamista!

   Poista