sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Week 19

Niin taas viikko vierähti ja nyt ois aika tsekata mitä kaikkea sitä on tullu tän viikon aikana tehtyä. Tällä viikolla oon päivittäny snäppiä harvinaisen paljon. Jos haluatte tsekkailla reaaliajassa mun tekemisiä, niin lisätkää mut snäpissä nimimerkillä @sofiaa_ida :)
Week 19 (1)
Äiti osti viikko sitten Seinäjoelta mulle meikkejä ylioppilasjuhlia varten ja aattelin tän Nyxin primerin ottaa jo etukäteen käyttöön. En todennäkösesti tuu muuta primeria nyt käyttämään hetkeen! // Pakkohan sitä oli saada Euroviisuja varten jotain mässättävää. Ostinkin melkeen kilon karkkeja :D Puolet tosin meni äitille ja Tapanille. // Mulla oli tosi suuri luotto Suomeen ja ihan hyvinhän meillä menikin, vaikka finaalipaikkaa ei saatukaan. Ehkä ens vuonna sitten.
Week 19 (2)
Ei sentään menny sinä iltana kun oli Euroviisut. Mutta tuossa vaiheessa en ollu vielä vaihtanu yöpukua päälle enkä pessy hampaita. Onneks sähköt ei kuitenkaan ollu kauaa pois. // Pitkin viikkoa on vähän väliä satanu lunta, räntää, vettä ja kaikkia noita sekasin. Jospa tää sää nyt lähiaikoina alkais muuttumaan vähä keväisimmäks tai kesäisimmäks. // Perjantaina olin taas vaihteeks ala-asteella sijaisena, tällä kertaa 1-3.-luokilla, eli toisin sanoen Siljan luokalla. Mukavaa vaihtelua ja onhan se toki kiva saada siitä jonki verran rahaakin.
Week 19 (3)
Torstaina oli toisen semifinaalin vuoro. Tänä vuonna nuo juontajat oli ihan hyviä, mutta mun mielestä ei vetäny vertoja viime vuonna Ruotsin juontajille. Lisäksi jossain vaiheessa ainakin mun oli vähä vaikea saada selvää ton vasemman puoleisen juontajan englannista. // Lumet on onneks suurimmaks osaks sulanu täältä muutamia pikkukasoja lukuunottamatta, mutta haluaisin silti, että täällä olisi lämpöisempi. Varsinkin viikonloppuisin olisi ihana mennä istuskelemaan parvekkeelle lukemaan jotain hyvää kirjaa tai kuuntelemaan musiikkia, mutta ei siellä yksinkertaisesti tarkene ainakaan vielä. // Eilen oli vuorossa sit Euroviisu finaali. Italia, Ruotsi ja Belgia oli mun tän vuoden suosikkeja! Meillä oli eilen Marun ja Tommin kans WhatsAppin välityksellä aikamoiset keskustelut Euroviisuista, hahah.
snäppi 10
Täällä voin kyllä sanoa rehellisen mielipiteeni siitä, että Portugal voitti. Mua ärsyttää se, että Suomea kritisoitiin siitä, että niillä ei oo oikeen minkäänlaista lavashowta. No tällä voittajallako sitten muka oli? Mulla henkilökohtasena kriteerinä Euroviisu voittajalle on, että mun pitää tuntea jonkinlaista yhteyttä siihen voitto viisuun. Tähän en kyllä tuntenut minkäänlaista yhteyttä. Voittajan lavaesiintyminen oli mun mielestä ainakin joissakin kohdissa outoa ja jollain tapaa häneltä puuttui sitä tiettyä karismaa, mitä haluaisin voittajalla olevan. Tuolla finaalissa oli niin paljon hienompia ja parempia kappaleita mukana. Ymmärrän siis kyllä miksi jotkut tästä viisusta tykkää, mutta muhun ei iske millään tapaa.

Katsoitteko te Euroviisuja? Jos katsoitte mikä teidän mielipiteenne oli tästä voittajasta? Vielä viimeisenä haluan toivottaa kaikille äideille oikein ihanaa äitienpäivän jatkoa!

-Sofia

8 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Itteä harmittaa, kun en voinut Euroviisujen semejä kattoa koulun takia. Onneksi finaalin pystyin sentään katsomaan. Olin kyllä herkkujen takia aivan ähkyssä :D Itekkää en kauheasti pidä Portugalin kappaleesta ja järkytys oli aika suuri sen voittaessa. Siinä on kauniit sanat ja ajatus, mutta muuten kappale on vain niin kovin tylsä. Mukavaa kuitenkin, että Portugali voitti ekaa kertaa ikinä viisut ja vieläpä omalla äidinkielelllään! :)
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Itekään en pystyny viime vuonna koulun takia kattomaan semifinaaleja, mutta tänä vuonna pystyin kun en oo koulussa enää ja sijaisuuksiakaan ei sattunu olemaan muuta kuin perjantaina. Mäkin oon kyllä onnellinen Portugalin ekasta voitosta, mut kappale ois tosiaan voinu olla vähä nopea temposempi :D

      Poista
  2. Vaikka Portugalin kappale ei ollut munkaan lemppari, niin ei mua siltikään haittaa että se voitti. Olihan se ihan kaunis kappale, eikä ainakaan teennäinen. Kiva postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis oon toki onnellinen Portugalin puolesta, koska heidän ensimmäinen viisuvoittonsa, mutta silti ei vaan jotenkin nappaa :/ :D Kiitos!

      Poista
  3. Mun mielestä tää sun mielipide tähän lavashowhun liittyen on oikein osuva, sillä Portugalin esiintyjä vaikka kuinka symppis oli, ei vaikuttanut siltä että olisi niin panostanut. Vaikka en Saaraa fanita, olisi Aalto voinut hyvin menestyä tämän vuoden Euroviisuissa nousujohteisen elämänjakson puolesta. Kiva postaus ja snäppäily on kivaa! :) Harvemmin itse muistan tallentaa snäppejä niin en ihan vastaavaa postausta kyllä aikaan vaan tule saamaan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä totta! Olisin viime vuonna toivonut Saaran voittavan UMK:n, koska tykkäsin hänen kappaleestaan eniten, mutta harmikseni hän ei voittanut :/ Mäkin tykkään snäppäilystä tosi paljon, mutta harvemmin mystoryyn laitan mitään videoita. Keskityn enemmän kuva puoleen, hahah. :D Joskus mullakin sattuu käymään niin, että unohdan tallentaa jotkut snäpit. Suuret kiitokset kommentista! :)

      Poista
  4. Tällaiset postaukset on kivaa luettavaa ja katsottavaa! Tuo Nyxin primer kuulosti houkuttelevalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo, suosittelen kyllä ehdottomasti! Joissakin primereissa, joita oon aikasemmin kokeillut, on ollu sellanen vähä paha haju mukana, mutta tuo ei ainakaan mun nenään haise pahalta :D

      Poista