perjantai 28. huhtikuuta 2017

Parhaat snäppääjät

Tänään olis vuorossa sellanen postaus missä esittelen omat suosikki snäppäilijäni. Snapchat on mulle sellanen sovellus, mihin saa tuottaa sisältöä rennolla otteella. Tällä hetkellä se onkin varmaan mun suosikkisovellus Instagramin ja Facebookin ohella. Kysyin jokaiselta snäppääjältä erikseen luvan, että saanko käyttää hänen kuvaansa postauksessa. Kaikki snäppäilijät on ihan satunnaisessa järjestyksessä.  Toivottavasti saatte tästä postauksesta lisää seurattavia tilejä snäppiin! :)
Untitled
Maiju eli @itkunapero : Tosi monet varmaan tietää Maijun Youtubesta, mutta haluan mainita hänet nyt tässä snäppi postauksessa. Tykkään Maijun tyylistä sairaan paljon ja mulle tulee yleensä tosi hyvä mieli Maijun snäpeistä. Maijun snäpeissä vilahtaa myös usein hänen kissansa Nakki ja koska tykkään kissoista tooosi paljon, tykkään myös kissasnäpeistä.
Untitled
Lauri eli @lateksitupppi : Jos etsit sellaista mystorya, jolle saa nauraa, niin Laurin mystory on kyllä tunnettu siitä. Ymmärrän, että Laurin huumori ei välttämättä uppoa jokaiseen, mutta mä tykkään. Lauri osaa soittaa myös kitaraa ja laulaa ja suosikkisnäppejäni onkin juuri ne, missä Lauri soittaa ja laulaa.
Untitled
Niko eli @niko_saarinen : Uskon myös, että kaikki tuntee Nikon, vähintään ainakin Big Brotherista. Oon seurannu Nikoa nyt varmaan kolmisen vuotta snäpissä ja sillon kolme vuotta sitten kun hänet lisäsin snäpissä, en tykännyt hänestä persoonana ollenkaan. Snäpissä oon kuitenki saanu huomata, että Niko on tosi ihana persoona ja tykkään katsoa hänen snäppejään! Eli jos omistat pieniä ennakkoluuloja Nikoa kohtaan, kannattaa lisätä hänet snäpissä. Takaan, että mielipiteesi muuttuu nopeasti.
Untitled
Hermanni eli @ihanahermanni : Hermanni on myös tuttu Youtubesta. Aloin seuraamaan Hermannia jo silloin kun hän ei ollut vielä aivan niin tunnettu kuin mitä hän on nykyään. Jessica näytti kerran hänen videoitaan ja siitäpä se sitten lähti. Hermannin äänellä on jollain tapaa erittäin rauhoittava vaikutus ja tykkään hänen äänestään erittäin paljon.
Untitled
Arttu eli @wakashuko : Arttua aloin seuraamaan vasta about vuosi sitten ja hänen snäppinsä löysin Hermannin kautta. Arttu on siis Hermannin poikaystävä. Artun mystory saa yleensä miettimään asioita vähän syvällisemmin ja juuri sen takia tykkäänkin hänen mystorystaan erittäin paljon.
Untitled
Anni eli @annikeuttaja : Annia aloin alunperin seuraamaan ask.fm:ssä aika kauan aikaa sitten. Tykkäsin jo silloin hänen huumorintajustaan. Sitten lisäsin hänet snäpissä. Hänen mystorystaan löytyy todella hauskoja videoita ja meme kuvia. Usein hänen mystorssaan näkee myös Kertun, joka on hänen koiransa. Kerttu on Suomen kuningatar. Joten tosiaan, jos huumoria kaipaat, niin täältä mystorysta sitä kyllä löytyy.
Untitled
Venla eli @perunavenla : En oo itseasiassa varma mitä kautta aloin Venlaa seuraamaan. Oisko Hermannin mystoryssa ollu joskus jotain mainintaa Venlasta? Noh, oli miten oli, Venlan mystory on joka kerta erittäin viihdyttävä. Venlan mystory ei ole vielä missään vaiheessa tuottanut pettymystä!
Untitled
Henry eli @henryharjusola : Ensimmäisenä kiinnitin huomiota siihen miten hyvin Henry osaa meikata! Vähän hassua, että en oikein osaa perustella miksi pidän Henryn mystorysta niin paljon. Sen voin kuitenkin sanoa, että Henryn mystory tulee aina katottua ensimmäisten joukossa silloin kun alan ihmisten mystoryja katsomaan.
Untitled
Teemu eli @teemusumell : Teemun löysin Henryn ansiosta. Mulla on vähän samalla tavalla Teemun kuin Henrynkin mystoryn kanssa, koska en kunnolla perustella tätäkään. Molemmat ovat vain yksinkertaisesti viihdyttäviä.
Untitled
Liina eli @kohokukkia : Viimeisenä, vaan ei suinkaan vähäisimpänä Liina. Liinaa oon seurannu jo kans aika kauan aikaa Instagramissa, mutta snäpissä lisäsin hänet vasta vähän yli kuukausi sitten. Liina tekee ammatikseen kynsiä ja hänen mystoryssaan nähdään koko ajan vain hienompia ja hienompia kynsiä, joita hän on muille tehnyt. Hänen mystorysta löytyy kyllä toki muutakin kuin pelkästään kynsiä. Sieltä löytyy myös meikkausta ja ihan vaan normaalia puhumistakin.

Ketkä on teidän suosikki snäppäilijöitänne? :)

-Sofia

PS. Pahoittelen joidenkin kuvien huonoa laatua. En tiedä mitä niiden laadulle tapahtui. Toiseksi pahoittelen sitä, että en saanut kaikkia kollaaseja samankokoisiksi. Yritin taistella niiden koon kanssa vaikka kuinka kauan aikaa, mutta en onnistunut.. :/

9 kommenttia:

 1. Tosi kiva postausidea! Itelläki on suosikkeina Annikeuttaja, mansikkka ja Hermanni.
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! Mun ehdoton lemppari on perunavenla, ihan paras & niin viihdyttävä :D Mäkin tykkään höpistä snäpissä paljon juttuja, mee seuraileen @millaviivamari löydyn sieltä - jos vaan kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oon kyllä ehottomasti samaa mieltä sun kanssa! Joo, lisäsinkin sut tänään aikaisemmin päivällä :)

   Poista
 3. Mä seuraan snäpissä lähinnä vaan kavereita, mut siis Henry vaan on niin ihana :3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin seurasin aluks vaan kavereita, mutta sitten instan kautta aloin seurailemaan myös muiden snäppejä :) Henry on kyllä todella ihana! ♥

   Poista
 4. Tää oli kivan erilainen postaus, en olekaan aikaisemmin tämmöiseen törmännyt :) Jos mulla olisi snäppi niin seuraisin varmaankin noista Nikoa, ehdottomasti!

  http://misslittlemarie.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Löysin tällaisen vähän samantyyppisen postauksen pari päivää sitten jostain blogista ja ajattelin, että voisit itse toteuttaa samanlaisen postauksen :D

   Poista