torstai 30. elokuuta 2018

16 personalities - Persoonallisuustestin tulokset

Löysin Ennin blogista jokunen aika sitten samantyylisen postauksen ja tiesin heti kun aloitin lukemaan postausta, että tämän mäkin haluan tehdä omaan blogiini! Kyseessä on siis ihan suomenkielinen persoonallisuustesti, jonka pääset itse tekemään tästä linkistä halutessasi. Oon ihan pienestä pitäen tykännyt tehdä erilaisia testejä (silloin pienenä tein usein joitain Koululaisen testejä, hahah 😂), eikä asia oo muuttunut miksikään tässä vuosien varrella. Tämä persoonallisuustesti siis kertoo nimensä mukaisesti millainen persoona olet ja tässä postauksessa aion kertoa mun testin tuloksen.
DSC_0873
Testin mukaan mä oon persoonallisuustyypiltäni "Puolustaja", ja kyllä mä tuon oikeastaan allekirjoitankin.

Mieli : (46% ekstrovertti ja 54% introvertti)
Energia : (41% intuitiivinen ja 59% realistinen)
Luonto : (25% logiikkakeskeinen ja 75% periaatekeskeinen)
Taktiikat : (67% suunnitteleva ja 33% etsivä)
Identiteetti : (51% määrätietoinen ja 49% varovainen)

"Puolustaja on melko ainutlaatuinen persoonallisuustyyppi, sillä monia tämän persoonallisuustyypin ominaisuuksista on vaikea johtaa yksittäisistä luonteenpiirteistä. Vaikka puolustajat ovat empaattisia, he voivat olla hurjapäisiäkin puolustaessaan perhettään tai ystäviään, ja vaikka he ovat pidättyväisiä ja hiljaisia, heillä on usein hyvät ihmissuhdetaidot ja vakaat sosiaaliset suhteet; ja vaikka he etsivät varmuutta ja vakautta, he voivat olla hyvinkin avoimia muutokselle, kunhan he kokevat tulevansa ymmärretyksi ja kunnioitetuksi. Kuten niin monien asioiden kohdalla muutenkin, myös puolustajat ovat paljon enemmän kuin osiensa summa, ja vasta kokonaisuus tekee jokaisesta puolustajasta oman persoonansa.

Puolustajat ovat todellisia altruisteja ja kohtaavat ystävällisyyden äärimmäisellä ystävällisyydellä ja sitoutuvat uskomaansa työhön ja uskomiinsa ihmisiin innolla ja jalomielisyydellä.

Tuskin olisi parempaa persoonallisuustyyppiä kattamaan jopa 13 prosenttia väestöstä. Puolustajat yhdistävät perinteistä parhaat puolet ja halun tehdä hyvää, ja siksi heitä kohtaa usein lääketieteen ammattiharjoittajissa, akateemikoissa ja hyväntekeväisyystyössä.

Puolustajapersoonat, erityisesti kiihkeät sellaiset, ovat usein pikkutarkkoja, jopa perfektionisteja, ja vaikka he jahkailevat, heidän voi aina luottaa tekevänsä työnsä valmiiksi ajallaan. Puolustajat ottavat vastuunsa henkilökohtaisesti, ylittävät jatkuvasti omia rajojaan ja pyrkivät tekemään kaikkensa ylittääkseen odotukset ja miellyttääkseen muita, sekä kotona että työpaikalla.
Untitled
MEIDÄN ON TULTAVA NÄHDYKSI, JOTTA MEIHIN USKOTTAISIIN
Puolustajien haasteena on tulla huomatuksi tekemästään. He ovat taipuvaisia vähättelemään saavutuksiaan, ja siinä missä heidän kiltteyttään usein kunnioitetaan, kyynisemmät ja itsekkäämmät ihmiset pyrkivät hyötymään puolustajan omistautuvasta ja jalosta tavasta sysäämällä heille työtä ja ottamalla tunnustuksen tehdystä työstä itselleen. Puolustajien on hyvä tietää, milloin on aiheellista kieltäytyä ja puolustaa itseään, jos he haluavat säilyttää itsevarmuutensa ja intonsa.

Puolustajat ovat luontaisesti sosiaalisia, mikä on epätyypillinen luonteenpiirre introverteille persoonille. Heillä on loistava muisti, mutta he eivät käytä sitä tiedon ja nippelitiedon tallentamiseen, vaan painavat mieleensä asioita ihmisistä ja heidän elämästään. Mitä tulee lahjojen antamiseen, puolustajat ovat vertaansa vailla. Heillä on mielikuvitusta ja luontaista herkkyyttä ilmaista anteliaisuuttaan tavalla, joka koskettaa vastapuolta. Joskin tämä tulee esiin työntekijöiden keskuudessa, joita puolustajat todella pitävät henkilökohtaisina ystävinään, perheen keskuudessa puolustajien tunneilmaisu pääsee todella valloilleen.
Untitled
JOS VOIN SUOJELLA SINUA, TEEN SEN
Puolustajat ovat upeita ihmisiä, jotka harvoin istuvat joutilaina, jos jokin tärkeä asia on tekemättä. Puolustajien kyky muodostaa intiimi yhteys toisiin ihmisiin on vertaansa vailla introverttien henkilöiden keskuudessa, ja ilo, joka heistä huokuu heidän ylläpitäessään kannustavaa ja onnellista perheilmapiiriä, on lahja kaikille, joiden osaksi tämä koituu. Puolustajat eivät koskaan ole täysin kotonaan parrasvaloissa, ja saattavat tuntea olonsa syylliseksi ottaessaan kunniaa tiimissä saavutetuilla tuloksille. Puolustajat kykenevät kuitenkin nauttimaan työstään saamastaan tunnustuksesta poikkeuksellisen hyvin, mihin ei moni muu persoonallisuustyyppi kykene.

PUOLUSTAJIA, JOITA SAATAT TUNTEA
Halle Berry, Vin Diesel, Beyoncé, Queen Elizabeth II"
Untitled
Mä ihan oikeasti suorastaan yllätyin siitä, kuinka hyvin tän testin tulos piti paikkansa. Tätä oli tosi mielenkiintoista tehdä, varsinkin kun oon kiinnostunut kaikista psykologiaankin liittyvistä jutuista ja lukiossakin kävin kaikki mahdolliset psykologian kurssit, mitä oli vain mahdollista käydä. Mä tekisin näitä mielelläni enemmänkin, joten jos vaan tiedätte jotakin hyviä testejä, niin ilmiantakaa ne vaikka tuonne kommentteihin. Ja hei, jos innostuitte itse tekemään saman testin ja vielä tekemään postauksenkin siitä, niin linkatkaa nekin tuonne kommentteihin! Mulla olisi seuraavana suunnitelmissa yrittää hankkia harjoittelupaikkaa, koska ensimmäinen harjoittelu alkaa jo 10.9. eikä mulla ole vieläkään paikkaa, apua! 😅 Kivaa loppuviikkoa kaikille!

5 kommenttia:

  1. Uuu tosi mielenkiintoista kuulla tämmönen! Oon joskus aikoja sitten tehnyt tämän testin, mutta tuloksia en muista ollenkaan :D

    VastaaPoista
  2. Mä oon kans tehnyt joskus tämän testin ja olin myös puolustaja! :-D Ja tsemppiä harjoittelupaikan etsimiseen! :)

    VastaaPoista
  3. Nämä on tosi mielenkiintoisia juttuja :) Mä olin muistaakseni tässä testissä sovittelija, jonka kyllä omalla tavallaan yhdistin itseeni, mutten täysin.

    VastaaPoista
  4. Kaikki mahdolliset ammatinvalinta- ja persoonallisuustestit yms on aina niin mielenkiintoisia tehdä, pitääkin mennä itsekin heti testailemaan tän testin muodossa!

    suvimyllymaki.com

    VastaaPoista
  5. Oletko mennyt piilosille, kun ei ole kuulunut mitään.

    VastaaPoista