tiistai 20. helmikuuta 2018

#tb Wanhat2016

Kun blogeihin alkaa nyt pikkuhiljaa ilmestymään postauksia viime perjantain wanhoista, niin mäkin ajattelin kantaa oman korteni kekoon ja tehdä pienen muistelu postauksen omista wanhoista, joista on nyt kaksi vuotta. Mä muistan kuinka ilmoittauduin vähän ristiriitaisin fiiliksin silloin wanhojen kurssille, koska musta tuntui että en tule ikinä oppimaan tansseja ja kieltämättä myös parin kysyminen jännitti tosi paljon :-D Nopeasti kuitenkin loppujenlopuksi sekä pari että tanssiaskeleet löytyivätä! Odotin joka päivä kerran viikossa olevia tanssiharjoituksia, koska tanssiminen vain yksinkertaisesti oli niin kivaa ja hauskaa! Onneksi joululoman jälkeen harjoituksiakin alkoi sitten olemaan vähän enemmän, koska wanhat alkoivat pikkuhiljaa lähestymään.
Wanhat 07
Mekko me saatiin hankittua muistaakseni aika ajoissa. Sattuikin vielä niin, että tuo oli ensimmäinen mekko mitä kokeilin koko liikkeessä ja heti tiesin, että tämä tulee olemaan se mun mekko. Oon niin pienikokoinen, että sitä jouduttiin pienentämään vielä vähän mulle sopivaksi ja lisäksi siihen lisättiin nuo olkaimet. Ostettiin siis tuo mekko Seinäjoelta sellaisesta kaupasta kuin Miobella, joka myy juhlavaatteita ja kenkiä pienikokoisille naisille. Sieltä ostettiin myös aikanaan mun rippimekko. Hintaa en valitettavasti enää muista.
Wanhat 06
Varsinaisena tanssipäivänä herätyskello soi tosi aikaisin, koska menin käymään kampaajalla heti aamusta. Ennen tuota päivää mulle tehtiin myös koekampaus. Meikkini tein tuona päivänä itse, koska ajattelin sen olevan kaikkein helpointa. Jälkeenpäin ajatellen olisin tehnyt täysin erilaisen meikin, mutta tuolloin en vielä ollut perehtynyt meikkaamiseen niin paljoa kuin nykyisin. Meidän wanhoihin kuului neljä eri tanssipaikkaa: ensin aamulla yläasteella ja lukiolla, toisena vanhainkodilla, kolmantena lähdettiin toiselle yläasteelle ja viimeisenä oli iltatanssit, joihin myös sukulaisia ja vanhempia tuli.
Wanhat 15
Ennen ensimmäisiä tansseja mua jännitti tosi paljon. Jännitystä ei myöskään helpottanut se, että kenraaliharjoituksissa joku pojista astui niin pahasti mun mekon helmaan että se vähän repesi. Onneksi oli kuitenkin lankaa ja neulaa mukana ja mun ystävän isosisko korjasi helman juuri ennen tanssien alkua. Ensimmäisen tanssin jälkeen jännitys alkoi kuitenkin onneksi haihtumaan ja kun illalla tanssittiin viimeisiä tansseja, kaikki meni jo ihan rutiinilla ilman sen kummempaa jännitystä.
Wanhat 09
Ilman mokia ei kuitenkaan päivästä selvitty. Meidän opettaja nimittäin kuvasi kaikki tanssit videolle, joka me sitten myöhemmin saatiin itsellemme ja sen myötä huomasin että unohdin kokonaan yhden tanssin aikana pyörähdykset. Ehkä tuo pieni unohdus johtui jännityksestä, mutta eipä se toisaalta haittaa ja tuskinpa kukaan siihen silloin kiinnitti huomiota ja jos vaikka sattuikin, niin tähän päivään mennessä se on varmaan jo unohdettu.
Wanhat 01
Sitä en toki voi kieltää, etteikö päivä olisi ollut raskas, mutta ehdottomasti mun elämäni paras (edes lakkiaispäivä ei voita wanhoja!) ja ehdottomasti unohtumattomin  Mä en mennyt missään vaiheessa käymään kotona, joten jouduin pitämään mekkoa päälläni aamu kahdeksasta ilta kymmeneen saakka. Voin sanoa, että tuntui tosi helpottavalta saada  illalla mekko pois päältä, vaikka samalla myös hieman haikealta. Kyllä sitä viime perjantaina katsoi niin kaipaavasti kaikkia tanssivia wanhoja ja mietinkin monesti, että voi kunpa saisin omat wanhani takaisin.

Toivottavasti teillä tämän vuoden wanhoilla oli mahtava päivä viime perjantaina ja muistitte nauttia siitä!  Mä rakastan lukea kaikkiin wanhoihin liittyviä postauksia, joten jos oot kirjoittanut blogiisi joskus postauksen omista wanhoista, niin linkkaapa se kommentteihin, että pääsen kurkkaamaan sen! Kivaa viikkoa kaikille

22 kommenttia:

 1. Munkin mekko oli eka mitä kokeilin! Onneksi en oo joutunut luopumaan siitä, koska lyhensin sen ylppärimekoksi :)

  ♡:llä valoloytyy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, se on jännä kun joskus just se mitä on kokeillut ensimmäisenä, sopii myös parhaiten. Niin on käyny usein myös silmälasien kans, ainakin mulla :D Toihan olikin hyvä idea tehdä siitä ylppärimekko!

   Poista
 2. Apua miten ihana mekko sulla on ollut!! <3

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihana mekko, niin nätin värinenkin!♥ Tosi kivalta ja kokemusrikkaalta kuulostaa sun wanhojen päiväs olleen! Pitäähän sitä vähän kommelluksia sattua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini! ♥ Hahah, se on kyllä ihan totta! ;D Onneksi ei kuitenkaan mitään hirveän vakavaa sattunut :D

   Poista
 4. Vau, kuinka ihana mekko sulla on ollut! <3 <3

  VastaaPoista
 5. Sulla on kyllä ollut oikea prinsessamekko vanhojentansseissa, tosi nätti! :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana mekko <3 Mua harmittaa ettei mun ex sillon pyytänyt mua tanssimaan kun luuli etten halua, hha:D Tosin itse olin amiskassa, joten en tiedä miten siellä olisi otettu ne poissaolot sitten.. :D Saapi kyllä ihailla aina, ihana ois itsekin pukeutua tuollaisiin mekkoihin <3 Harmi että tuollaisia on vaan lukiossa :D No omaa hääpäivää sit ootellessa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ No voihan :/ Meidän lukiossa on taidettu joskus tehdä niin, että on peräti kysytty jotain 9.-luokkalaista tanssipariksi, koska tämä pari on seurustellut keskenään tai jotain :D Olisi kyllä kiva, jos ammattikouluissakin järjestettäisiin joku wanhojen tanssien tyylinen juttu! Onneksi on kuitenkin häät ;)

   Poista
 7. Ihanaa pinkki unelma, näytät niin kauniilta. Voi vitsi oli kiva nähdä näitä ja puvut ovat kyllä muuttuneet aikalailla sitten omien vanhojen tanssien. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Äitiltä kuulinkin useasti varsinkin wanhojen aikaan, että miten tämä touhu onkaan oikein muuttunut :D

   Poista
 8. Tuo sun mekkosi on kyllä niin kaunis! <3 Oon ennenkin sitä ihastellut :) Ja se sopi just täydellisesti sulle!

  VastaaPoista
 9. Ihana mekko & ihanalta kuulostava päivä! ♥ Itseäni harmittaa niin kovasti, kun en itse wanhoja päässyt koskaan tanssimaan, vaikka yhtenä unelmana oli :( wanhat käyn kuitenkin aina katsomassa ja näitä postauksia on niin mukava lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ♥ Tuo päivä oli kyllä todella ikimuistoinen ja ehdottomasti paras mun elämässä tähän mennessä ♥ Voi harmi, että sulta jäi wanhat välistä :/ Mäkin käyn kyllä joka vuosi ihastelemassa ihania mekkoja meidän koulun wanhoissa!

   Poista
 10. Toi sun mekko olisi niin mun unelmamekko! Tosi ihana! <3

  VastaaPoista