keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Tämän hetken kuunnelluimmat osa 2

Siitä on nyt vähän yli kuukausi kun tein ensimmäisen osan (klik) tästä postaussarjasta ja nyt olisi toisen osan vuoro! Nyt kun mulla on ollut kahden viikon ajan Spotify premium, oon kuunnellut musiikkia entistä enemmän. Enpä olisi uskonut, että tuohon premiumiin jää noin pahasti koukkuun!
Tuntematon - Haloo Helsinki! : Kuinka ihana ja koskettava biisi  En ole vielä kertaakaa nähnyt Haloo Helsinkiä livenä ja voin vain kuvitella kuinka mahtava heidän live-esiintymisensä on.
Timantit on ikuisia - Sanni : Sannin versio Cheekin biisistä kolahti muhun ja kovaa. Johtuu varmaan siitä, että suurimman osan 9.-luokasta olin yksin välitunneilla, kun muut luokkalaiset tekivät keskenään jotain, eikä mua kysytty missään vaiheessa mukaan. Sanni on muutenkin yksi mun suosikki artisteista.
Keinu - Jenni Vartiainen : Jatketaan vielä Vain elämää -linjalla. Tää biisi sopii Jennille tosi hyvin ja Jenni tulkitsee sen niin ihanasti. Musta tuntuu, että en tuu kyllästymään tähän verisoon ikinä.
New Rules - Dua Lipa : Tässä biisi, joka jää jokaisen kuuntelukerran soimaan päähän. Aluksi en edes oikeastaan tykännyt tästä biisistä, mutta jokaisen kuuntelukerran jälkeen tää kuulostaa vaan paremmalta ja paremmalta.
Tragedia - Antti Tuisku : No mitä tää postaus nyt olisi ilman Antti Tuiskua! Tykkään toki koko uudesta albumista, mutta lisään tämän biisin tähän postaukseen siksi, että jostain syystä tätä oon kuunnellut kaikista eniten.
Tornado - Evelina : Kun tämä biisi ilmestyi syyskuun alussa, tykästyin tähän heti. Eipä tästä kai sen enempää tarvitse sanoa :-D
15 - Aleksanteri Hakaniemi : Aleksanterilla ei oo vielä hirveästi biisejä, mutta tässä yksi parhaimmista. Tässä on mun mielestä tosi tarttuva kertosäe.
Sinuhe - Juha Tapio : Mun ei pitäny lisätä tähän postaukseen enää yhtäkään Vain elämää -biisiä, mutta tää oli vielä pakko lisätä. Täytyy kyllä myöntää, että yllätyin tosi paljon, kun kuulin tän ekan kerran. Niin epätyypillistä Juha Tapiolle, hahah :-D Parin kuuntelukerran jälkeen tykästyin kuitenki tosi paljo!
Älä jätä roikkuu - JVG : Ollaan täällä asuntolalla kuunneltu tätä superpaljon (ja ylipäänsä tuota JVG:n levyä), joten tää tulee tähän postaukseen sen takia. Tykkään kyllä tästäki levystä aika paljon.
Havana - Camila Cabello & Young Thug : Camila Cabello jatkaa erittäin vahvasti soolourallaan. Crying in the Club on edelleen yksi mun suosikeista, mutta sen lisäksi tykkään myös tästä toooosi paljon.
Back to You - Louis Tomlinson ft. Bebe Rexha & Digital Farm Animals : Silja on luukuttanu tätä kotona niin paljon, että oon itekin alkanut kuuntelemaan tätä :-D
More Than You Know - Axwell & Ingrosso : Tästä kappaleesta tulee niin kesäfiilis, että sen takia oon kuunnellut sitä nyt syksylläkin. Voi kunpa olisi vielä kesä ja lämmin.

Löytyykö teidän soittolistoilta samoja biisejä?

-Sofia

12 kommenttia:

  1. Mä sain just spotifyn toimiin, kun jostain syystä en saanu sitä aiemmin toimiin uudessa puhelimessa.. mut oon miettinyt kans tota premiumia, kun vihaan mainoksia ja ehkä vähän sitäkin, että en saa niitä mun biisejä soimaan suoraan,kun aina tulee jotain muuta väliin :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä, että sait sen toimimaan :) Kannattaa kyllä ehdottomasti kokeilla tota premiumia! Mäkin hankin sen sen takia, että kyllästyin mainoksiin ja siihen, että en kännykällä pystyny päättämään että mitä biisiä kuuntelen. Oon kyllä enemmän kuin tyytyväinen tohon premiumiin :)

      Poista
  2. Hih, Spotify on pelastanut mut jo vuosia! :D Siihen jää koukkuun!

    Sulla on kyllä laaja musamaku! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siihen todellakin jää koukkuun! :D Mulla on kyllä soittolistalla aika eri tyyppistä musiikkia :D Myös vähän vanhemmat biisit, esim. 80-luvun biisit iskee myös :)

      Poista
  3. Ah, tuo More than you know on niin hyvä♡♡

    VastaaPoista
  4. Näistä monet olikin mulle uusia, oon vähän tipahtanut näköjään suomimusan kyydistä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, kiva kuulla että löysit myös uusia biisejä! :)

      Poista
  5. Neljä tästä on munkin soittolistalla! Tykkään varsinki tosta Dua Lipan biisistä. 😍

    VastaaPoista
  6. Hyviä biisejä oot listannut :) Etenkin tuo Jennin Keinu biisi on vaan niin ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi ihana ♥ Ihastuin siihen heti ensimmäisellä kuuntelukerralla!

      Poista